Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

SLOTH 

všechny recenze uživatele

nebylo to spatne to vubec ne ale futurama jae plna delani si srandy z neceho znameho ale myslim ze byl tah vedle udelat z toho jeden celej film jeho podobnost k panovi prstenu me nekdy no vite..srala ano takove slovo jsme musel pouzit protoze vy si stejne nepridavate lidi podle komentaru ale podle toho jeslti josu znami nebo ne. takze jak rikam je to stara dobra futurama jen o neco horsi ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Lepší?! Ano i ne.První film u mě nastavil latku dost vysoko. Jinak celkově by bylo lepší udělat jednu sérii a tam některé události rozebrat. Tento film se dá rozdělit na dvě půlky. První půlka je paradní. Palivo je čímdál dražší a hledá se způsob jak zatrhnout Mamince její nečistý obchod s palivem. Super je zmagořelý Bender. Což , ale připomína díl , kdy Bender již ve cvokárně byl. Druhá půlka je parodii Pána Prstenu. Jako milovníka PP jsem se parádně bavil , i když někdy ty fory byly až moc nahraně unosnosti. Viz. parodie Glumova rozmlouvání sám ze sebou. Proč jen tady je Zoidberg tak málo? V čem je tedy tento film lepší? Asi ve vyrovnanosti děje. I když je to na dvě půlky tak obě mají svojí sílu. Ke všemu je tu konečně skvělá parodie na SW. Ty si můj otec! Zahled se do svého nitra a poznáš pravdu! ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Dobře, snaha byla a pop-kulturně parodický film na všechno možné je zajímavé téma. Ale bohužel výsledek je dost ubohý, dobrých vtipů je jak šafránu a naopak převládají ty na úrovni pozdějších dílů Scary Movie a jejich následovníků. Bohužel filmy Futurama mají klesající tendenci a to vysoké hodnocení dost dobře nechápu. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Další velké zklamání, kdy hrdinové mého oblíbeného seriálu ztrapňují sami sebe a celý svět Futuramy. I tenhle díl naprosto postrádá oblíbený humor a děj neutáhne délku celovečerního filmu. Kam se poděla působivost , vtipnost a akce epizod... Tohle je dlouhé, nudné, zbytečné a, i když to nerad říkám, naprosto obtěžující. Futuramo, vrať se! Ale rozhodně ne v téhle podobě... Tohle přece nejsi ty! ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Money, money, money - must be funny! Aneb když už děláte něco čistě zištně a jde to na tom vidět, udělejte to prosím tak, aby to za ty peníze stálo. A když už v tom budete, nemusíte močit a plivat na štít jednoho z nejlepších animovaných seriálů poslední doby. Takže tak. Ani památka po sociálně/politicko-kritických motivech, zato snaha o co nejčastější citace a intertextuální přesahy do dnešní popkultury tady hraničí s obžerstvím a především - nejsou vůbec vtipné. Hodinu a půl trvající mlácení prázdné slámy, takže nemůžu jinak - milí tvůrci: "Kiss my soft pink ass!" 30% ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Uvidíme zde znovu hostujícího herce Georgea Takeia. (Matrinx)
  • Film je rozdělen do šesté série seriálu Futurama (od r. 1999) a vytváří tak jeho součást. (vyfuk)

Reklama

Reklama