Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při stavbě nového Las Vegas se stane Fryovi nehoda, při které se naučí číst myšlenky, díky přívěsku, který se mu zabodne do hlavy a tedy do mozku. Poté, co Fry objeví své nové schopnosti, ho vyhledá skupina lidí se stejnými schopnostmi. Tuto skupinu vede tajemný muž č. 9, který Fryovi řekne, že jen on může zachránit vesmír před zničením. Fry se dává do služeb pana Wonga, který chce zničit celé jedno rameno Mléčné dráhy, kvůli stavbě největšího minigolfového hřiště ve vesmíru. Této stavbě chtějí zabránit ekofeministky, ke kterým se přidá i Leela a další ženy z Futuramy a Planet Expresu. A tím se rozpadne celý Planet Expres...... Dalším vedlejším příběhem je příběh Bendera, který se zamiluje do ženy Don Bota, šéfa robomafie. (artuš)

(více)

Recenze (202)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zatím poslední (?) film Futurama je na jedné straně dobrý. Jsou tam staří známí, je tam zajímavý příběh i ty hlášky tam jsou. Ale co se vtipnosti týče, je to už trochu níž, než v předchozích 3 filmech. Takže, ač mám seriál rád, tomuto filmu musím udělit pouhé 4. A ten zajímavý otevřený konec jen naznačuje, že se možná ještě nějakého toho pokračování dočkáme, takže se ještě uvidí, zda Futurama řekla své poslední slovo, nebo ne. ()

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Futuramě rozhodně sluší kratší stopáž. Těch 90 minut bylo moc, námět sic dobrý, ale dal by se využít lépe, škoda zbytečných odboček a vtipů cucaných z prstu... Scénky s "pomatenci" mi přišly jako čisté utrpení. Nebýt Zappa, Zoidyho a čtení myšlenek, tak se skoro není čemu smát... A to jsem fanda Futuramy... ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Poslední kousek do DVDtéky Futuramy... opět ve stylu jako jeden seriálový díl, roztáhnutý na hodinu a půl, vystlaný zkomplikováním děje a postranními příběhy (které však nebyly tak výrazné jako v předchozích). Fanouškovi Futuramy, jako jsem já, to celkem zábavu přinese, ale není to nejsilnější kousek, spíš průměr... ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

50% - Futurama na hodině a půl jednoduše nedokáže fungovat, zvlášť když začne hrát na ekologickou notu. Stejně jako Simpsonovi měl tenhle seriál zůstat na svých dvacetiminutových epizodách a nehnat se do vod, do kterých se prostě nehodí. Nejen, že jsem se moc nezasmála, ale dokonce jsem se místy i dost nudila. Asi nejslabší z Futu-filmů. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ani by mi nevadily časté odkazy na fantasy, kdyby ale byl film i o něčem jiném. Je tu jen několikaminutové kopírování jednotlivých scén z například Lotra. Není to ale rozhodně vtipné! Děj je naprosto stupidní. Člověk málem ani neví, proč hrdinové dělají, co dělají. Film ubíhá, ale jakoby trval dvakrát tak dlouho. První Futurama film byl příjemný omyl, ale od něj jdou věci k horšímu a horšímu. Film od filmu je to trapnější a nepovedenější. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Název filmu je odkazem na název hymny amerického letectva Into the Wild Blue Yonder a dokumentární film The Wild Blue Yonder. (artuš)
  • Vo filme odznejú pravdivé vedecké poznatky ako Gap Keeler, prstenec Saturnu, asteroid 2261 Keeler a kráter na Marse s názvom Keeler. Všetky tieto veci sú pomenované podľa astronóma Edwarda Jamesa Keelera. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama