Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při stavbě nového Las Vegas se stane Fryovi nehoda, při které se naučí číst myšlenky, díky přívěsku, který se mu zabodne do hlavy a tedy do mozku. Poté, co Fry objeví své nové schopnosti, ho vyhledá skupina lidí se stejnými schopnostmi. Tuto skupinu vede tajemný muž č. 9, který Fryovi řekne, že jen on může zachránit vesmír před zničením. Fry se dává do služeb pana Wonga, který chce zničit celé jedno rameno Mléčné dráhy, kvůli stavbě největšího minigolfového hřiště ve vesmíru. Této stavbě chtějí zabránit ekofeministky, ke kterým se přidá i Leela a další ženy z Futuramy a Planet Expresu. A tím se rozpadne celý Planet Expres...... Dalším vedlejším příběhem je příběh Bendera, který se zamiluje do ženy Don Bota, šéfa robomafie. (artuš)

(více)

Recenze (202)

Master19 

všechny recenze uživatele

Máloco u mě dokáže vyvolat spontánní smích, ale Futurama je v tomto jistota. Nehodlám bilancovat, jakkoliv jsou Futuramácké filmy nevyvážené, líbily se mi všechny, jen některé prostě víc. :-) Z tohoto bych vyzvedl parádní vyvrcholení pokerového turnaje neboli štěstí vs. čtení myšlenek, hlavu Rrrrricharda Nixona, ráno ve vězení ;-), nezávislého vědce atd... ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme konec. Asi. Očkával jsem, že si tvůrci do posledního filmu schovali do rukávu nějáké to eso a je pravda, že schovali. Jen jich nebylo tolik kolik jsem čekal. Například Bender nedostal moc prostoru zatímco Fry si pro sebe ukradl ty nejlepší části. Profesor se Zoidbergem měli snad jen čestné camea a Otík zmizel úplně. Nechci přehnaně kritizovat protože se mi film líbil (konec byl velice důmyslný a jsem s ním opravdu hodně spokojený), ale nemůžu se ubránit pocitu, že mohl být lepší. No a závěrečné hodnocení oblíbenosti FUTURAMA filmů? The Beast with a Billion Backs, Bender's Big Score, Bender's Game, Into the Wild Green Yonder. Benderova ikonická filmová scéna č. 4: Benderova poprava v poušti ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Poté, co se při jedné nehodě Fryovi do mozku zabodne tajemný přívěšek, je obdařen úžasnou schopností číst ostatním myšlenky. Díky tomu je kontaktován tajnou skupinou, která v něm vidí spasitele celého vesmíru. Proti němu stojí multimilionář, který chce postavit ve vesmíru obří minigolfové hřiště, a cílovou jamku chce přesně tam, kde je podivná fialová planeta. Planeta, na jejímž zničení či nezničení stojí budoucnost vesmíru... Futuramu obecně mám hodně rád, a seriál patří k mým nejoblíbenějším. A právě proto tomuto filmu možná trochu křivdím, ale oproti zábavnosti jednotlivých dílů je hodně slabý. Možná kdyby se to srazilo do jednoho (dvou, třech) dílů, tak by to stačilo. Takhle se zde kombinuje (bez ladu a skladu) několikero příběhů, a je z toho tak trochu zelenofialový mišmaš. Na druhou stranu, stále je znát práce Matta Groeninga, a u některých scén jsem padal k zemi (už třeba úvodní scéna s pijavicí). Škoda jen toho eko-feministického nádechu - chvilkama mi přišlo, že si z toho dělá Matt Groening prču, ale že se bojí trochu víc odvázat, aby jej feministky neumlátily čepicema ... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl se mi opět líbil a hodně mi sedl. Je to zábavné, je to pořádně ujeté a opět se zde řeší strašně moc věcí, ale prostě to funguje. Bender jde trochu více do pozadí a vlastně to ani moc nevadí, protože z pozadí dělá většinou nejlepší vtipy. Spojení feminismu a ochrany přírody je zde skutečně parádní. ()

havLord 

všechny recenze uživatele

Pořád dokola to samý .... žádná invence, ani stopa po originalitě. Předvídatelnej humor, kterej nedokáže překvapit už vůbec ničim, všechny vtipy na jedno brdo, už podesátý recyklovaný ..... kam se poděla ta Futurama, která mě dokázala položit do kolen? Kde každej vtip byl promyšlenej, vztahoval se k příběhu a nebyl to jen lacinej gag, jehož vymyšlení zabere 3 vteřiny .... s filmy je nenávratně pryč. A nakonec napíšu něco, co bych nikdy nečekal, že napíšu: bylo tu MOC Bendera ... tedy přesněji - ani by tak nevadilo, že ho bylo hodně, ale že se choval naprosto dementně. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Na snímek navazuje 1. epizoda 6. série seriálu s názvem „Znovuzrození“. (722018954)
  • Výherní automaty v kasinu s nápisem „Wheel of Fortran“ odkazují na Fortran – první počítačový programovací jazyk vyšší úrovně. (HellFire)

Reklama

Reklama