Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při stavbě nového Las Vegas se stane Fryovi nehoda, při které se naučí číst myšlenky, díky přívěsku, který se mu zabodne do hlavy a tedy do mozku. Poté, co Fry objeví své nové schopnosti, ho vyhledá skupina lidí se stejnými schopnostmi. Tuto skupinu vede tajemný muž č. 9, který Fryovi řekne, že jen on může zachránit vesmír před zničením. Fry se dává do služeb pana Wonga, který chce zničit celé jedno rameno Mléčné dráhy, kvůli stavbě největšího minigolfového hřiště ve vesmíru. Této stavbě chtějí zabránit ekofeministky, ke kterým se přidá i Leela a další ženy z Futuramy a Planet Expresu. A tím se rozpadne celý Planet Expres...... Dalším vedlejším příběhem je příběh Bendera, který se zamiluje do ženy Don Bota, šéfa robomafie. (artuš)

(více)

Recenze (202)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Celkovo má posledný film všetko to, čo robilo seriál kultovým (skvelé postavy, hlášky, odkazy na sci-fi, nejaké tie životné múdra, ekologický podtón, optimizmus a výbornú atmosféru), no ubíja ho dĺžka (a s ňou spojené ďalšie problémy) a malá snaha ukončiť neukončené záležitosti. Napriek tomu ho beriem ako druhý najlepší Futurama film (prvý zostal neprekonaný Bender´s big score). Škoda len toho, čo sa odohrávalo medzi Fryom a Leelou, vôbec sa to nehodilo do deja a takmer som zvracal keď som počul, aké sračky im strkajú scenáristi do úst. ()

markul 

všechny recenze uživatele

Zase jenom další průměrný a doufám že už opravdu poslední film Futuramy. Co průměrný, spíše podprůměrný. Nechce se mi věřit, že by tyto filmy dělali stejní tvůrci, kteří se podepsali pod vynikající seriál. Takový rozdíl kvality se opravdu často nevidí. Kéž by se už na ty filmy vyprdli a udělali raději další řadu seriálu. ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Fórky a vtipné narážky na cokoliv ze světa popkultury tvůrcům série stále nedošly. Některé jsou povedené, jiné méně a Snoop Dogg kupodivu vůbec není vtipný, spíš otravný. Hlavně je to ale zase prostě moc dlouhé. Děj by vydal skoro na tři samostatné epizody o dvojnásobné délce, ovšem typicky ujeté vtípky ne. Po prvních čtyřiceti minutách je tahle únava Futuramou tentokrát opravdu znát. ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Scénář: Matt Groening Není to přímo odpad, ale je to naprosto zbytečný film. 90 minut žalostné výplně, která vámi propluje asi jako díl seriálu TAK JDE ČAS. Dokonce ani kdyby to bylo rozdelené na samotné 3 epizody dopadlo by to určitě stejně. Nejlepší zůstává furt první film! 10% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Poslední kousek do DVDtéky Futuramy... opět ve stylu jako jeden seriálový díl, roztáhnutý na hodinu a půl, vystlaný zkomplikováním děje a postranními příběhy (které však nebyly tak výrazné jako v předchozích). Fanouškovi Futuramy, jako jsem já, to celkem zábavu přinese, ale není to nejsilnější kousek, spíš průměr... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Výherní automaty v kasinu s nápisem „Wheel of Fortran“ odkazují na Fortran – první počítačový programovací jazyk vyšší úrovně. (HellFire)
  • Na snímek navazuje 1. epizoda 6. série seriálu s názvem „Znovuzrození“. (722018954)

Reklama

Reklama