Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

freddy 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock v hlavní roli ztřeštěné, ale přitom docela inteligentní slečny, která se živí jako autorka křížovek, aby posléze v jakémsi zamilovaném poblouznění pronásledovala svého vysněného chlapa přes celou zemi, to znělo docela zajímavě, a tak jsem se na tuto komedii podíval a rozhodně jsem nelitoval, už jsem totiž viděl mnohem horší filmy a tento se alespoň dokázal udržet v jakémsi optimálním průměru. Rozhodně mi nepřišlo, že by tato komedie postrádala vtip nebo že by v ní převažovaly trapné scénky, já jsem se totiž docela dobře bavil a troufám si tvrdit, že scénka, v níž běžící a nadšeně mávající Sandra Bullock zahučí do díry v zemi, se pro mě stala scénkou nezapomenutelnou a budu se tomu smát ještě hodně dlouho, protože to prostě bylo vtipné, stejně jako následná reakce reportéra, který byl k díře otočený zády a netušil, že tam někdo spadl. Sandra Bullock zahrála svůj standard a rozhodně tuto roli zvládla naprosto parádně, ve vedlejších rolích potom potěšila Katy Mixon a kupodivu i DJ Qualls, který mi začíná být i přes počáteční averzi s každou další rolí čím dál více sympatický. Celkově jsem s výsledkem spokojený a uděluji tři hvězdy. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Mary, proč nemůžeš být jako každá jiná holka?“….,,Mary, odkud bereš všechny ty zbytečné informace?“… ,,Mary, proč takhle mluvíš a nosíš ty stupidní červené boty?“..... Film o tý nejotravnější a nejšílenější holce, která se svoje prázdná místa pokouší zaplnit slovy, křížovkami a Stevem. Bohužel jen zaplňuje už tak přeplněné místo mezi průměrnými romantickými komediemi. Sandra je fakt výborná, je šílená, je… ale je i vtipná? Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Zajímá mě, který slovo v křížovkách nikdy nenajdu. 2.) Znám holku, co nosí červený vysoký boty. 3.) Chci se stát tvůrcem křížovek. 4.) Jsem zamilovanej do S.Bullock a takto ji to dokážu. 5.) Romantických komedií není nikdy dost. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem shlédla čtyři komedie (konkrétně Moje žena a jiné katastrofy, Jen přes její mrtvolu, Zahulíme uvidíme 2 a Slečna zamilovaná) , z nichž u tří jsem po pár minutách zabrousila k internetu a během jejich sledování surfovala, aniž by mi cokoli podstatného unikalo, jen tahle komedie, od které jsem si moc neslibovala, mě přesvědčila se k internetu neuchylovat a sledovat jí pozorně až do konce... Slušně jsem se bavila, pár scén mě rozesmálo a dobrá nálada vydržela i dlouho po dokoukání... Sandru Bullock nemusím, ale v tomhle filmu mi nevadila a do konce mě její Mary slušně bavila... Není to žádná perla, ale po dnešním komediálním maratónu si uvědomuju, že natočit zábavnou komedii není žádná sranda a tahle u mě jako jediná uspěla. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jak Sandra Bullock, tak i Bradley Cooper, si vybrali velice slabou chvíli a tyto dvě komerčně nejúspěšnější hvězdy minulého roku se musejí sklonit před Thomas Haden Churchem, který si celý film ukradl pro sebe. Film není ani komedií, ani romantickým a už vůbec není romantickou komedií. Na to je zde příliš málo vtipu a žádná romantika. Postava Mary mě neuvěřitelně iritovala a z filmu jsem neměl vůbec dobrý pocit. Zbytečné mrhání časem. Více na etparadise. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem podobně příjemnou záležitost ve stylu Návrh, ale už scéna v autě dala jasně najevo, kudy cesta (ne)vede. Ač je Sandra pořád kus a daří se jí úspěšně stírat věkový rozdíl s partnery nad 10 i více let, aniž by vypadala trapně, (na věku jistě nezáleží, ale jde o určité sladění) přesto tak zpackaný úděsný scénář nemohla zachránit ani její stále perfektní vizáž, ani účast mého oblíbeného Bradleyho. Vlastně jsem od snímku dál už nic nečekala, jen mě zajímalo, kam se nasměruje jejich rande naslepo, jakou roli mu přišili. Naštěstí to s nimi dopadlo jak mělo, ale přesto mě kromě pohlavně nezařaditelného Churche nejvíc iritovalo oblíbené stávkování pro nic a za všecko, typicky po americky, což se už daří kopírovat i u nás, jako vše co stojí za ho... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Keď sa Mary (Sandra Bullock) kúpe vo vani, v pozadí hrá pieseň, ktorú spieva Helga Bullock - Sandrina matka. (misterz)
  • Sandra Bullock při převzetí Zlaté maliny prohlásila: „Něco mi říká, že jste ten film neviděli. Kdybyste film skutečně viděli a pochopili, co se snaží sdělit, nebyla bych zde.“ Zůčastněným rovněž při předání rozdala DVD s filmem a přislíbila, že přístí rok poté, co se na film ostatní skutečně podívají, jej přijde cenu vrátit. Za proslov a hlavně účast na ceremoniálu sklidila velký potlesk. (Kamiiik)
  • Na filmovom plagáte drží Mary (Sandra Bullock) v ruke červeno-biely dáždnik. Vo filme je však modro-biely. (misterz)

Reklama

Reklama