Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Třetí film v řadě, kde se mi Sandra Bullock zatraceně líbila. Pokud měl někdo herecky šťastný rok 2009 a znovu si tak nakopnul svoji kariéru, byla to právě ona...Její bláznivý křížovkářský diblík byl okouzlující a zcela zastínil "Bokovkáře" i kluka z "Vegas" a propůjčil této jinak průměrné komedii něco navíc... ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Sandra patří mezi mé oblíbené herečky. S rolí prdlé zamilované Mary se vypořádala dobře. Stále jsem si ale říkala, proč žena, které je 45 let přijala roli, která se k jejímu věku tak nějak nehodí. Já bych do toho nešla. Připadala bych si sama před sebou divně. Hrát káču, která se po jedné schůzce naslepo zamiluje do chlapa a pak ho nahání po všech čertech... Sandra je pořád pěkná baba, ale už je na ní znát věk. Bohužel. Rolí, které představují potrhlé dívky, které se chovají jako puberťačky, už by se měla vyvarovat. Svého komediálního ducha může prezentovat i jinak, než podivným výrazem ve tváři, poskoky a třepajícíma se rukama. Umí to i inteligentnějším způsobem. A i když byl film poměrně zábavný, chyběla mi v něm romantická tečka. Náznak tam byl, závěr byl slušný, ale... Tři hvězdy. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Vážne nechápem to nízke hodnotenie. Film si rozhodne zaslúži aspoň hranicu červených čísiel. Ide o bláznivú komédiu s fantastickou Bullockovou, ktorá postavu Mary (postavičku síce pobláznenú a hyperaktívnu ale pritom nadpriemerne inteligentnú, ukecanú a roztomilú) zvládla bravúrne. Páčila sa mi hlavne prvá polovica, druhá už nebola taká dobrá, ale stále aj tak nadpriemer. Komédia má v prvom rade pobaviť, a mňa pobavila, takže účel splnila. Na prípadné chybičky vo filme nehľadím, pretože všetko prebíja Bullockovej komediálny talent. Najlepšie sa hodí film pozerať večer v dobrej náladičke, ktorú táto komédia ešte vylepší. U mňa veľká spokojnosť, rozhodne sa nenechajte odradiť nízkym hodnotením. 75/100 ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Lehký podprůměr… je to taková jednoduchá oddychovka, která nenadchne ani snad neurazí, ale nevím jestli bych se vůbec dodíval, kdyby zde nehrála rozkošná Sandra Bullock (myslím, že si Zlatou Malinu nezasloužila). Některé komediální scénky jsou parádní, ale celkově je film svou zábavností nekonzistentní a vychází mě to na 2 hvězdičky... ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Dost průměrná bullockovina, která se na začátek vytasí s neotřepanou profesí hlavní hrdinky (tvorba křížovek), potom ale tak šíleně prudí pravě onou hlavní hrdinkou, že je to na ránu za ranou (až do sladkého bezvědomí). Někdy k polovině se celé to peklo trochu láme, občas se člověk i zasměje (já osobně především u scén s narcistickým reportérem T.H. Churche), ale žádná sláva, to říkám na rovinu. Samozřejmou záležitostí jsou obsahové složky typu citových prodlev a proslovů falešných jako pětník, ale na to si divák u amerických středoproudých komedií musel zvyknou již dávno. II Scénář: Kim Barkerová. 45% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Na filmovom plagáte drží Mary (Sandra Bullock) v ruke červeno-biely dáždnik. Vo filme je však modro-biely. (misterz)
  • Sandra Bullock obdržela Oscara za hlavní herecký výkon ve filmu Zrození šampiona (2009), přičemž den předtím převzala Zlatou malinu za snímek Slečna zamilovaná. Poprvé v historii se tak stalo, aby protagonista převzal obě ceny v jednom roce. (Yardak)

Reklama

Reklama