Reklama

Reklama

Bereavement

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh začíná únosem malého chlapce Martina, který trpí vzácnou nemocí, díky které jeho tělo necítí bolest. Celých pět let zůstává jeho zmizení tajemstvím, až do doby, než se Allison, mladá dívka z Chicaga přistěhuje na venkov k rodině svého strýce. Ten přislíbil jejímu otci, že v případě smrti jednoho z nich se ten druhý postará o jeho děti. Na venkově se Allison shodou okolností dostává do víru hrůzných událostí, které zůstávaly dlouho utajeny v jedné staré jateční budově. Minulost staré jateční balírny otvírá své krvavé dveře a malý Martin dostává šanci na záchranu. Pach krve a hlas nářků však zanechává svůj morbidní odkaz. (Beastmaster4)

(více)

Diskuze

moviesfan

moviesfan (hodnocení, recenze)

ondrej100: Ty seš matlák. Každý se může dívat na co chce. Tvoje příspěvky jsou vážně ubohé. Tobě se taky nelíbil předchozí Nezvratný osud a "pětku" jsi viděl, tak se zamysli, jestli to vůbec půjde.
K filmu - trailer mě zaujal, určitě si film nenechám ujít.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Kokot seš jedině ty, za prvé jsem napsal že mě nenadchla, což neznamená že se mi nelíbila. Za 2) Brutal massacre se mi dost líbil. Než něco napíšeš tak pořádně čti.

ondrej100

ondrej100 (hodnocení, recenze)

Campbell: Tak načo to ideš pozerat.Takýchto kktou milujem.Potom ze maju filmy hodnotenie pod svoj priemer.Načo ideš pozerat tento film ked už jednotka sa ty nelúbila?

Reklama

Reklama