Reklama

Reklama

Bereavement

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh začíná únosem malého chlapce Martina, který trpí vzácnou nemocí, díky které jeho tělo necítí bolest. Celých pět let zůstává jeho zmizení tajemstvím, až do doby, než se Allison, mladá dívka z Chicaga přistěhuje na venkov k rodině svého strýce. Ten přislíbil jejímu otci, že v případě smrti jednoho z nich se ten druhý postará o jeho děti. Na venkově se Allison shodou okolností dostává do víru hrůzných událostí, které zůstávaly dlouho utajeny v jedné staré jateční budově. Minulost staré jateční balírny otvírá své krvavé dveře a malý Martin dostává šanci na záchranu. Pach krve a hlas nářků však zanechává svůj morbidní odkaz. (Beastmaster4)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (95)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Za tři, ale s odřenýma ušima. Bereavement už totiž postrádá onu syrovost a všudypřítomný pocit beznaděje staršího Malevolence. Tajemný maskovaný zabiják je nahrazen "obyčejně narušeným psychopatem" se zvrhlými úmysly, co potřebuje předat žezlo svému malému nástupci. Děsivost se taky téměř vypařila, místo ní nastupuje v druhé polovině filmu lehká brutalita. Jenže nefunguje tak jak má, divák je totiž otupěný zbytečně přemrštěnou stopáží. Mena tedy s druhou částí své plánované trilogie zůstává na půli cesty k vytvoření něčeho zvláštního, tedy co se hororového žánru týká. POZOR: počkejte si na konec závěrečných titulků. Film ještě chvilku pokračuje a navazuje na předchozí Malevolence. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(11/2014) / Pýtam sa prečo sme si museli odtrpeť "úvodnú" hodinu kým sa niečo začalo diať? Kopa nudy a kecov, ktoré nemali nič spoločné s tým čo film chce byť. Keby pán režisér nechal Sašku pobehovať v tielku kludne celú hodinu, urobil by lepšie ako skúšať budovať atmosféru alebo čo. Ako celok je Bereavement hrozne rozháraný, chcelo by to poriadne učesať. Škoda hlavne tých pár excelentných motívov a momentov, ktoré sa z tej nudy občas vynorili. Remeslne natočené na úrovni, len to ale nestačí. (4/10) ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Zlomyslný se mi vůbec nelíbilo,taková dementní píčovina,ale Bereavement už bylo o dost vyspělejší.Sice se vůbec nedozvíme,proč to hovado vlastně zabíjelo,asi nějaká averze vůči taťkovi,ale jinak spousty mrtvol,i hutná atmoška (občas),a v neposlední řadě dost šťavnatá buchtička v hlavní roli.Jen toho odporu vůči tomu kokotovi mohlo bejt víc.50%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Váhám mezi 3 a4*. Film není špatný, byť příběhů o zneužívaném pošahanci, který pak likviduje nebohé oběti ( nelze nevzpomenout Psycho a pak desítky filmů od 70.let) je pěkná řádka. Dobře se na to dívá, hudba navozuje napětí, špinavé prostředí zkrachovalých jatek hnus. Už jsem si zvykl, že scénáristé v poslední době vykreslují hlavní postavy jako nesympatické a protivné. Nemělo by to však být naopak? Divákovi, tedy mně, je pak šumafuk, zda všichni zhebnou. Dokonce jim to občas ve skrytu duše přeji. Co mi vadilo, jak ženské postavy neustále ječí i ve chvíli, kdy by jim mlčení mohlo zachránit život. Nevěřím, že ve skutečnosti by se takhle chovaly všechny. V důsledku je film velmi brutální. Jasně, porcování obětí za živa je v dnešním horroru na denním pořádku, ale tenhle příběh je naprosto bezvýchodný, kdy zlo bez odporu vítězí. Dítě se zakrvácenou sekerou v ruce je podtržením celé dekadence... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

ČÁSTEČNĚ SPOILER: Bereavement na svou úlohu působí jako typická "style" vyvražďovačka bez svého pořádného nápadu. Pluje svou atmosférou a velmi nepříjemným prostředím strašidelného baráku (jatka) slušným způsobem. Což jsem po pomalejším tempu a pár solidním brutálním zabíječkám nečekal. Poslední čtyřicetiminutovka mě bavila nejvíc. Po unesení mladé dívky z Chicaga začne teprve zábava. Když její strýc přijde k baráku, okamžitě bez varování zemře. Poté přijde její kamarád a též. Nakonec se vrah, aby vyčistil stopy dostane do jejich baráku a brutalita pokračuje. Skvělý závěr s malým klučinou je také perfektní. Pro mě žádný klišé vyvražďovačka, ale pořádná bomba, která se s ničím a s nikým ne*ere.. 7/10 = 75% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama