Reklama

Reklama

Zabiják bez tváře

Trailer

Agent FBI Ryan Moore ( Gary Daniels ) je odvolán ze své dovolené k vyšetření krutého masakru několika lidí a nalezení dvaceti milionů dolarů v diamantech v bývalé věznici Alcatraz. Jedinou osobou, která masakr přežila, je lovkyně pokladů Dannie. Z jejich úst agent Moore vyslechne hrůzostrašný příběh o mimozemském vetřelci - Reptilicantovi, který má krvavý masakr na svědomí.

Vetřelec je inteligentní, má nadpřirozenou sílu a může se proměnit v kohokoliv. Agent Moore je sám o sobě proti němu bezmocný. Ale lovci pokladů, předtím než zemřeli, objevili způsob, jak vetřelce zabít. Agent Moore je proto rozhodnutý postavit se mimozemskému zlu tváři v tvář. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Otřesný propadák. Vesmírné monstrum je taková kombinace různých filmů - kdybych měl říci z čeho všeho se ten tvor skládá, popsal bych ho asi takto: podoba jak NETVOR Z HLUBIN, chování jak opičák z PLANETY OPIC, hodně nevydařený PREDÁTOR a snaha umět to, co již umí NARUŠITEL. Víc už se do něj snad nevejde !!! ()

Karamanlis odpad!

všechny recenze uživatele

Snáď jeden z najhorších filmových nepodarkov, aké som kedy v živote videl, po pozretí ktorého musím skonštatovať, že týpek menom Desi Singh je úplný režisérsky antitalent. Tento totálne odfláknutý paškvil ja osobne chápem ako istú propagandu starnúceho Garyho Danielsa, ktorý zrejme ponúk na filmovanie dostáva čoraz menej a chce svojimi vysekanými svalmi upútať možných záujemcov o svoje herecké služby (žeby Prepadnutie v Pacifiku 3? - no ktovie, nechám sa prekvapiť...). ()

Reklama

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutočne vážne sa tváriaca srajda, kde sa herecký výkon pána Danielsa vyníma ako diamant v zberateľskom trezore nejakého pofidérneho obchodníka. Talenty všetkých ostatných zúčastnených sú...ako to napísať...uchádzajúce sa v Zetkovom oddelení tohoto žánru. Proste jedna bieda a hrôza zároveň. Ak toto stálo viac ako pár tisíc šupiek, prosím niekoho kto osobne pozná tvorcov, či by sa nedali preposlať bločky za rozpočet, aby som uveril. ()

genetique odpad!

všechny recenze uživatele

Že sa bude film topiť v poriadnych sračkách až do konca spoznáte už behom prvých pár sekúnd a to doslova. Takýto film by mohol natočiť ktokoľvek, kto má po ruke dve miestnosti, kostým z maškarného plesu, rozpočet oravského smetiara a obyčajný handycam, dokonca nemusí byť ani digitálny, veď načooo :). A musí byť pritom poriadne šialený nato, aby sa vôbec snažil o uverejnenie takéhoto shitu, distribútori mali asi poriadne napečené, keď to hodili do videopožičovní a ja som musel byť totálne mimo zmyslov, keď som to dokázal dopozerať do konca. 0%. ()

Triple H odpad!

všechny recenze uživatele

Reptilicant???? :-))))) Fakt, už len za ten názov si to zasluhuje rešpekt. To sa ani nemalo prekladať. Absolútne amatérsky natočená sračka. Gary Daniels pobehuje bez trička, ukazuje všetkým svoje veľké svaly a na konci si to "mano-e-mano" rozdá s Reptilikantom. Je dôkaz obrovského vplyvu Godzilly na svetovú kinematografiu, že ešte 50 rokov po jej premiére nám vo filmoch pobehujú herci v gumenom kostýme. A teraz otázka za milión---je lepšie robiť kariéru v porne, alebo v takýchto bonbónikoch? ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama