Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka, která díky poruše auta odbočila do malého městečka, zjišťuje, že její příjezd byl předpovězen o století dříve uznávaným farářem. Součástí předpovědi je i to, že tato dívka má být součástí jeho strašného znovuzrození. (darek kartac)

Recenze (58)

marek29 

všechny recenze uživatele

Takovej lepší průměr.. Na osvědčený duchařiny to nemá, ale dívat se na to dá :) triky alá počítačově udělaní krkavci mě moc neodpálili a předvídatelnost filmu taktéž atakuje hranici 100 bodů :D na druhou stranu za mě kvalitní americký počin ze současnosti a žádná stará vykopávka (2007). Jaimie Alexander je ozdobou tohoto počinu a tak dávám svých klasických 3,49* :) ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nic nalhávat, Hallowed Ground je béčko jako stehno... Slibný nápad o fanatickém městečku, které čeká na předpovězený návrat stejně fanatického kněze je trestuhodně nevyužit, stejně jako postava strašáka... Takže nám zůstává jen pěkná hlavní hrdinka, silně nevýrazné herectví všech ostatních postav, včetně Chloë Grace Moretz, nulová atmosféra, jedno klišé za druhým a pár docela vtipných digitálních efektů (havrani)... Jednu projekci jsem přežil, ale druhá se již nikdy konat nebude... ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na horor s vraždícím strašákem, dostal jsem tuctovou nudu o zfanatizovaném obyvatelstvu jednoho zapadlého vidlákova. Scarecrow tu dostal jen miminum prostoru a to hlavně v první polovině, kdy jsem pomalu začal čmuchat nějakou habaďuru. Ta se samozřejmě prokázala v plné debilitě a okoukanosti ve své druhé polovině, kde se začalo vršit jedno klišé za druhým, takže jsem se neubránil zívání a hlídání času, kdy to konečně skončí. Nakopávačka zadků Chloe Moretz byla překvapivě nevýrazná, ještě že alespoň maska nevyužitého strašáka měla glanc. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Atmosferický horor, který silně připomíná dobře známou sérii 'Kukuřičné děti'. Opět vesnice plná fanatiků pořádající rituály v kukuřičném poli. A tak nevím. Mám to brát jako vykrádačku a nebo se jen režisér a scénárista v jedné osobě inspiroval. Neznat název snímku řekl bych, že se jedná o další epizodu z této série. Má to stejnou atmosféru, stejné tempo, stejné napětí, no zkrátka všechno. Pravda, jen ony děti vystřídali dospělí. O špatný snímek se však nejedná. Celkový dojem jen kazí špatné digitální efekty, ale to je na videofilm zcela běžný jev. ()

Jason13 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem béčkovou zábavu, ale dostal jsem béčkovou nudu. A ty efekty? Neodsuzuju, když někdo chce ve filmu za málo peněz vraždící havrany a tak nějak počítám se slabším provedením, ale opravdu mě vytáčí použití jednoho stejného záběru třikrát za minutu!! Takovou zhovadilost jsem bohužel neviděl poprvé.. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama