Reklama

Reklama

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

  • USA High School Musical 3: Senior Year (více)
Trailer 2

„Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník“ nám ukazuje studentské „mazáky“ Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.

Třetí film navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (238)

Bauer 

všechny recenze uživatele

V Americe byl Muzikal ze střední celkem úspěšný. U nás bohužel ne. Tvůrci se rozhodli, že po velmi povedené dvojce natočí třetí díl a nasadí ho do kin. Myslím, že to byl dobrý nápad a že jim to nějaký ten dolar vynese. Na to, že jde o třetí díl, tak je stále na co se koukat. Děj sice zůstava stále stejný. Opět přípravy na nějaké vystoupení obohacené dobrými pisničkami, které mají dobré melodie. Tentokrát však něco ubylo. Ubyla nám nechutná přeslazenost. Jinak všechno při starém a to i ta sladká dvojce Zac Efron (ty chlupy v podpažďí jsou fakt nechutné) a nádherná Vannessa Anne Hudgens. Celkově je Muzikál ze střední hloupoučká a naivní blbůstka, ale mně se to libí. Je to velmi sypatický film, který si zase na moc nehraje a přesto má co nabídnout. Za rok 2008 byli v kinech dva muzikály. Příšerná Mamma Mia! a tento sníkem. High School Musical vyhrává nad Mamma Mia! na plné čáře. Jsem zvědavý, zda-li vznikne další díl, i kdž vzhledem k zakončení trojky si myslím, že žádné pokračování nebude. A je to docela škoda, protože já bych další díl asi i bral. Výborná zábava!!! ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

neptejte se mě proč 4 hvězdičky ... první dva díly podle mě nestály až na pár písniček za nic, a trojka není příběhově o tolik lepší .. jen má prostě jinou atmosféru, úžasné choreografie a opravdu, ale opravdu dobrou hudbu. Plus se mi hrozně líbí to jiskření mezi hlavními představiteli a teď nemluvím jen o Zacovi a Vanesse, kteří jsou párem i ve skutečnosti, ale celkově o celé té "hlavní" skupince ... U tohoto filmu prostě nepřemýšlejte, užijte si hudbu, tanec a sněte "disneyovský sen" ... ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší díl téhle zvláštní středoškolské série. Kupodivu většina nejblbějších momentů přišla v prvních deseti minutách, pak si buď můj mozek zvykl, nebo se HSM dokázalo odprostit od scén typu "celá basketbalová hala je ticho, zatímco Troy a Gabrielle ozáření reflektory zpívají svůj duet". A co je ještě divnější, některé taneční scény jako "Boys Are Back" a "I Want It All" měly zajímavou a podařenou choreografii. Nemožné? Představte si, že ani tohle ještě není všechno. V jedné části filmu se totiž objevila i citace z Kmotra II. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Brilantní výchovné video - první polibek po střední, sex až po svatbě! Disney to má ohlídané a servíruje nám ultimátní zvrácenou pestrobarevnost, kde jsou všichni dokonalí, vypulírovaní, bez jakéhokoliv studia úspěšně maturují a jsou příjímáni na ty nejprestižnější školy. Proč? Mají se přece rádi a k tomu o tom ještě zpívají a tančí. Když pominu tuhle "agitku", film ani přesto nenabízí guilty pleasure zábavu jako jednička. Je to strašná táhlá nuda prokládaná ještě dementnějšími životními moudry, ale sem tam probleskne...skvělý taneční výstup. Zmáknutá choreografie, krásný zpěv, ale bohužel mizerné songy. Jenom kvůli těm pár světlým okamžikům se dá tohle peklo pro zvané přežít, aniž by vám způsobilo trvalou ujmu na zdraví. Osobně si dám radši dvakrát HSM, než jednou Twilight :) ()

Kosmik 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se nepodařilo celý film udržet na úrovni scény z autovrakoviště, která je v rámci žánru absolutně bez chyb. Pokud by tomu tak bylo, tak bychom tu měli téměř kultovní muzikál s obrazem mládeže začátku 21. století. Jenže tomu tak není a celý příběh se točí v primitivním klišé, na jaké náctiletí slyší a berou kina útokem. Tak alespoň to byl kasovní trhák, když už nic jiného. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (12)

  • Zac Efron (Troy) a Vannesa Hudgens (Gabriela), ktorí spolu vo všetkých troch muzikáloch tvorili pár, chodili spolu niekoľko rokov i v súkromí. (Cherry_Bomb)
  • Muzikál momentálně míří pokořit 300 milionovou hranici a navíc byl oficiálně potvrzený čtvrtý díl, stejné herecké obsazení ovšem není jisté. (Pumiiix)
  • Oba předchozí filmy už na celém světě vidělo více než 250 milionů diváků a byly přeloženy do 24 jazyků. (adams89)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Reklama

Reklama