Reklama

Reklama

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

  • USA High School Musical 3: Senior Year (více)
Trailer 1

„Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník“ nám ukazuje studentské „mazáky“ Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.

Třetí film navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (238)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Díl od dílu je horší a horší, přesně tahle trilogie je důkazem toho, že se pokračování většinou vůbec nevyplatí. Žádná píseň ve filmu mě neoslovila, příběh je nuda a nic už mojí pozornost neupoutalo. Na konci jsem si říkala: Konečně odmaturovali a bude konec. Jen ať neudělají Muzikál z vysoké, to už bych se asi zastřelila. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli mi sledování prvních dvou dílů HSM vymylo mozek, nebo to bylo tím, že jsem poprvé viděl nějakej HSM v originále bez afektovanýho českýho dabingu, nebo už jsem se definitivně zbláznil, ale trojka mi nepřišla tak überevil jako předchozí díly. Samozřejmě, pořád je to nestravitelnej shit pro čerstvý teen a nikdo soudnej by to nevydržel sledovat více než jednou, ale přesto jsem to dokoukal a (víceméně) přežil. Je jasný, že 13-letý holčičky to budou žrát, protože chtějí, aby jejich život byl taky jako High School Musical, a tak se asi vbrzku dočkáme dalšího pokračování. Pánbůh s námi. ** a ten film už nechci nikdy vidět. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kvůli starší sestře, která na téhle odpadní sérii od Disney Channelu kdysi opravdu ujížděla, jsem měl chtě nechtě tu čest s celou trilogií, otřesnými výkony tehdejších teenagerských minihvězd a otravnými songy, na kterých měla tahle slátanina stát. Kdysi jsem nemohl vystát ani toho Zaca a dneska je pro mě jedním z nejlepších v herecké omladině Hollywoodu. Alespoň on se dokázal vzchopit a HSM pro něj byl jen velmi chabým odrazovým můstkem. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Po třetím dílu se mi asi zmenšil mozek na polovinu objemu a stagnoval takže díky HSM jsem přišla o veškeré inteligenční kvocienty, které jsem měla. Kdyby mě někdo chtěl mučit zapne mi dokola všechny tři díly ještě s Hannah Montana dohromady a pořád dokola a já se zaručeně zblázním. Nevím jak si tvůrci představují muzikál. Třetí a tudíž poslední ročník znamená že i ta největší pipinka kterou nikdo nemá rád Sharpay(či jak se to plemeno psa píše) přijde na to že je trapná jak už to v Disneyovkách bývá(v dnešní době)a všichni se najednou mají rádi.BLBOST.A zase si kladu otázku PROČ NĚKDO TAKHLE PRZNÍ JMÉNO DISNEY?! ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Je 23:27 a práve som sa vrátila z kina. No, neviem tomu odolať. Bolo to dobré.Skutočne skutočne dobré. Som možno len ďalšia očarená teen.. ale má to niečo do seba. Pesničky boli veľmi dobré, aj keď o stupienok horšie ako tie z predchádzajúceho dielu. Očakávala som, že budem plakať minimálne na konci, ale také sa neudialo.POdľa môjho skromného názoru by už 4 nemala byž o týchto postavách. Celkový dojem lepší ako priemerný. Takže tých 70%. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Toto je první díl z filmové série, který byl uveden do kin. Předešlé dva díly byly vyrobeny i uvedeny jako čistě televizní. (POMO)
  • S výdělkem 42 milionů dolarů v amerických kinech za první víkend jde o nejvýdělečnější opening muzikálu vůbec. Touto částkou převzal královskou korunu jinému muzikálu uvedenému do kin v roce 2008, Mamma Mia!. (POMO)
  • Muzikál momentálně míří pokořit 300 milionovou hranici a navíc byl oficiálně potvrzený čtvrtý díl, stejné herecké obsazení ovšem není jisté. (Pumiiix)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Reklama

Reklama