Reklama

Reklama

Lovci draků

  • Francie Chasseurs de dragons (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Připravte se na průzkum ostrovů, kde nebezpečí číhá za každým rohem, na seznámení s nejstatečnějšími hrdiny a nejrychlejší běh svého života (ten budete nutně potřebovat, až se na vás pohrnou draci z obou stran Velké západní zdi)! Tito draci mohou být větší než ostrov nebo malinkatí jako květák, chrlí nebo prskají oheň, lítají nebo se plazí, jsou všude a každý je jiný. Co mají společného, ptáte se? Neskutečnou chuť na vás! Takže pokud si chcete zachránit krk, držte se Zoe a jejích společníků – Gwizda, Lian-Chua a Hectora. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (151)

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Může být něco horšího u animáku než mizerný příběh, nic moc animace a nepříliš zajímavé(sympatické) postavy??..Těžko Ale ať jen nekritizuju, scénka ve které Lian-Chua (ten silák, co rád plete a chtěl by mít farmu a chovat na ní ovečky) zachránil Zoe před povedenými „elektrickými“ dráčky byla opravdu vyvedená, ucházející byli i ostatní draci („netopýří“ drak, drak „kostra“) když už nic, byli alespoň originální.. A rozhodně povedená byla hudba. Co mi na Lovcích draků vadilo nejvíce, že jsem si připadal, že než film sleduju počítačovou hru(animace mi vážně nesedla). Tento animák nikomu nedoporučím, ale ani od něj nikoho neodradím, člověk si na něj musí názor udělat sám.. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No trošku mě to zklamalo, čekal jsem originální(dostal jsem), zábavnou(no moc jsem nedostal) a příjemnou(heh) pohádku se sympatickými(trochu jsem uklouzl) postavami. Bohužel dostal jsem průměrnou rádoby pohádku která mě vůbec nebrala. Ale pár scén mě fakt pobavilo a byly příjemné, ale příště prosím tvůrci udělejte něco více zábavného. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Takhle si dobrodružný příběh o lovení draků nepředstavuji. Ale to ještě není to nejhorší, s tím jak to tvůrci uchopili bych se možná smířil, jenomže otravné dialogy, hnusná animace a hloupé postavy už je vážně moc. Jediné co se mi líbilo byl finální enemák a hudba, která zazněla u konce. Slabí Lovci Draků - 50% ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Promarněná šance o velkolepé fantasy, která se zasekla na nepřehledné a zběsilé animaci postav, které vůbec neladí s krásně udělanými draky a především fenomenálními prostředími. A také na mytologii, která je kouzelná a má docela dost silný "japonský" potenciál, ale postrádá logiku a nedává smysl.... Fajn hudba. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Ani neviem prečo dávam priemerné hodnotenie, keď sú ostatné animáky podstatne lepšie. No predsa tu nebola až taká tragická animácia. Obsahovo slabšie, ale stále si drží film niaky štandard. Postavy sa mi moc nepáčili, chýbala im šťava. V závere bol skvelý, monštrózny drak. Za ten krátky čas som sa našťastie nestihol nudiť. Žmúrim oboma očami a dávam tri hviezdy. 48% ()

Galerie (93)

Reklama

Reklama