Reklama

Reklama

Báječný svět shopaholiků

  • USA Confessions of a Shopaholic (více)
Trailer 2
USA, 2009, 104 min

Rebecca radí lidem, jak nakládat s penězi, ale sama vězí po uši v dluzích. Nedělá totiž nic jiného, než vášnivě nakupuje. Jejím snem je, že jednou bude pracovat v redakci svého oblíbeného módního časopisu. Ironií osudu je, že se ocitla v nepříliš známých novinách zaměřených na spoření, investování a vůbec rozumné nakládání s financemi, kde získala místo redaktorky. Pokud ale Rebecca něco zoufale neovládá, pak je to právě hospodaření s penězi. Nemůže sedět v kanceláři, aniž by přitom nemyslela na nákupy, nemůže jít po ulici, aby nevešla do obchodu, a nemůže do něho vstoupit, aby něco nekoupila. Není divu, že její dluhy a úvěry rostou závratnou rychlostí. Začarovaný kruh lží a beznaděje, z něhož zdánlivě není úniku, se neustále zvětšuje. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (300)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Třeba by to nebyla taková blbost, kdyby se to natočilo líp. Bylo to celkem moc střeštěný, i když našlo se tam pár dobrých scén. Stupidní a trapné, tak by se to dalo nazvat. Myslím si, že takový filmy je zbytečný točit. Přesně takový lidi jako je hlavní hrdinka nemusím. Nechápu, že musí mít ty všechny nejdražší a příšerný hadry a krámy, který jsou podle mě hrozně nevkusný. No jo, módě asi vážně nikdy rozumět nebudu. Trochu mi to připomínalo film Ďábel nosí Pradu. Akorát ten se dal brát sem tam vážně, ale tohle fakt ne. Co taky čekat od Američanů. Tady na csfd to má ještě hodně procent než by to mělo mít. Zázrak je, že jsem to vůbec dokoukala. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když vám muž nesedí, tak ho nemůžete po sedmi dnech vyměnit za úžasný svetr." Již jsem několikrát v životě nakupoval, ale žádný orgasmus jsem přitom nezažil. Je to patrně tím, že nekupuju žádné nepotřebné značkové kraviny a tupě se držím věcí praktických. No nic, shopaholik jako z Rebeccy ze mne zkrátka nikdy nebude, s tím se musím smířit, ale přesto mě film o lidech, stříhajících v rámci terapie své kreditní karty, přišel poměrně zábavný. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Podobnú slečnu osobne poznám a nie je to až tak zlé... (zatiaľ). Inak, čo ja viem? klasicky poňaté, romanticky zahriate a "komediálne" ladené dielo, ktoré sa nijako obzvlášť nelíši od podobných snímkov, ale myslim že to nebolo až tak zlé... určite si tuna mnohé ženy (nielen ženy) nájdu veľa kladných momentov. 4/10 ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Předně řečeno nic extra kvalitního, ale já si to celkem užil, tak nebudu se v přídělu hvězd omezovat. Jde tu trošku o komedii ve stylu Pravé blondýnky, sranda se tu dělá z posedlosti kopovat si módní věci a tak, ale oproti blondýnce mi všechen ten humor připadá krapet snesitelnější a inteligentnější, což je fajn. Různým těm žánrovým klišém se nevyhneme, ale čert to vem. Příjemná jednohubka ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Tento film sice pořád ještě spadá do průměrných komedií, avšak přecejen má aspoň mírně originální nápad. Napadlo vás vůbec někdy předtím, že takoví shopaholici skutečně existují? Nebo jaký je to pro ně pocit, když vejdou do obchodu? V dnešním světě má hodně lidí aspoň mírné sklony kupovat neužitečné věci...a o tom tento film vypráví, i když možná s trochu extrémnějším příkladem :) Já si ale i takového nápadu pro film docela cením. ~(3,0)~ ()

Galerie (67)

Zajímavosti (6)

  • Isla Fisher, která ztvárnila Rebeccu Bloomwoodovou, je ve skutečnosti jen o 14 let mladší než Joan Cusack, která si zahrála její matku Jane. (Pethushka)
  • V jedné scéně se Rebecca na něco ptá své spolupracovnice, ovšem za dvě vteřiny se spolupracovnice v záběru již nenachází, jedná se tedy o nepovedený střih. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama