Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

ladko 

všechny recenze uživatele

Ďalší diel sa nesie v duchu toho predchádzajúceho-akurát je v tomto asi tak 5 krát viac nechutností. Nechýbajú výstreky-mužské aj ženské, ruská ruleta s konským semenom, ovčí sex a keď je súťaž v pití alkoholu a povie sa, že zvracanie je povolené-hneď viete, že tam proste každý každého ozvracia...Je to samozrejme strašná blbosť a dva hviezdy dávam asi za prvých 10 minút, kedy som sa ešte ako tak smial a za tie kozaté slečny, ktorých nebolo málo... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se nad přehršlí vtipů, anebo snad mám u komedie filozofovat?! Na to mě neužije a komedie od toho nejsou. Horší je, když se film pyšní nálepkou "komedie", a já to sleduji s "busterkeatonovskou" tváří. To se mně stává skoro pořád. Má to jen vtipné klady a je jich ve velkém měřítku, než v posledním kino pokračování série. Klady: Je to "teen" komedie, nic víc se zatím hledat nedá a ani se nenajde. Zápory: 0. 100% ()

Reklama

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Musím dodat, že všechny díly od trojky ( kdy Stifler byl Seann William Scott, a ne jeno bratranci z druhého a ze třetího kolena ) jsou trapné. Tento poslední sice méně než předchozí, ale podle mě si titul "American pie" nezaslouží stejně jako 4 a 5. Nicméně kdyby tam nebyli některé nechutné scény ( ano, nemusím vidět jak na sebe lidé zvracejí ) a film nabral trochu zdravého humoru, tak to nemusí být špatná podívaná. Ono se na to dá dívat i teď, člověk se i zasměje ( Wesley je borec ... :-), ale už to není můj šálek čaje... ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Teda, tolik obnažených ženských ňader v jednom filmu, v HD kvalitě a na velkém plátně, to už jen tak v životě neuvidím! :) Jednou za čas není na škodu ukojit nízké pudy zhlédnutím slaboduché prasárny (nejlépe ve spolku podobně naladěných lidí ;). Pak objektivní nekvality téhle splaškoidní přisprostlé kraviny, ve které je největším pozitivem vysoká koncentrace spoře oblečených perfektně stavěných bab, a ve které létá vzduchem mužské i koňské (!) sperma, litry zvratků (při scéně závodů s pitím 55 litrů alkoholu se mi z kombinace smíchu a zhnusení málem udělalo blbě jako hrdinům) a tekutiny při dívčím orgasmu, pozbývají jasných kontur. A to byl jen malý výčet "chuťovek"... Šmrnc a kouzlo prvních Prciček je v nenávratnu, ale i když se to stydím přiznat, bavil jsem se a řehtal, takže vyčůraně zařazuji neutrál. :) 5/10 ()

ZoltanCZ 

všechny recenze uživatele

Z trojice zbytečných pokračování se Spolek Beta jeví jediný jako koukatelný. Stále je to trapná a provařená teenagerovská kravina s kopou hezkých holek, ale vzhledem k tomu, že mě něco málo scén pobavilo, tak tu jednu hvězdu navíc udělím. Ono celkově vzato, volit nejlepší díl z těchto nových prcičkovských dílů je to samé jako volit nejšpinavějšího bezdomovce z New Yorkského kanálu. 3/10 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Po závěrečných titulcích čeká na diváka bonusová scéna. (Skarface)
  • V originálnom znení je jedno z dievčat pomenované Julie (Michelle Suppa), no o niekoľko scén neskôr ju volajú Brandy. (Real Tom Hardy)
  • Producenti museli herce vyškolit v rozepínání podprsenky jednou rukou, aby to byli schopni předvést při soutěži spolku Beta. (HappySmile)

Reklama

Reklama