Reklama

Reklama

Dragonball: Evoluce

  • USA Dragonball Evolution (více)
Trailer 2

Legenda znovu ožívá! Na motivy jednoho z nejpopulárnějších japonských seriálů manga vznikla akční dobrodružná fantasy, sledující mladičkého bojovníka při velkolepém dobrodružném putování za odhalením vlastního osudu ... a za záchranou světa před silami temnot. Mírumilovný Goku dostane k osmnáctým narozeninám mystickou kouli Dragonball. Na světě jich existuje pouze sedm a tomu, kdo je vlastní, splní přání. Jenže starý válečník Piccolo unikl z věčného vězení a vydal se na svůj vlastní hon za mystickými koulemi. Goku musí využít pomoci přátel a svých bojových schopností, aby ho porazil dřív, než bude pozdě. Film je nabitý řadou vizuálních efektů a velkolepými akčními scénami, v hlavní roli uvidíme Justina Chatwina. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (201)

sidzej 

všechny recenze uživatele

Scenar a dialogy na urovni zakladnej skoly, priemerne triky a herci, divne akcne sceny, rutinna rezia. Je to sice strasna zlatanina avsak ani nachvilu to nebolo nudne. P.S: Ten zaver to bolo co za wtf? Nejak nahle to skoncilo. Rozhodne ten film nema 100 minut ako sa tu uvadza ale len 73 min. cisteho casu (82 min aj so zaverecnymi titulkami) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem peklo, ale nakonec se z toho překvapivě vyklubala docela příjemná guilty pleasure záležitost. Jasný příběh je úplně blbej, záporáci a všelijaký ty monstra vypadají jak kdyby si sem odskočili ze Strážců vesmíru a Chow Yun-Fat předvádí asi největší WTF výkon svoji kariéry. Navíc to jde i trochu do kopru, protože vidět jak moc se u producentů střihalo, až to nedává moc smysl. Tempo je ale slušný a většinou je to tak blbý až je to vtipný,což mi tady pomalu přišlo za úmysl, protože věděli že něco takovýho nemůžou brát vážně. Navíc Justin Chatwin je sympaťák a Emmy Rossum s Jamie Chung to neskutečně sluší. Jo a taky je to dost krátký, takže to uteče jako voda. Prostě taková příjemně blbá fantasy blbůstka. ()

Reklama

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Jůů! To bylo plné barviček! A taky Kung fu, to já mám rád. Jak popsat tento podivný příbeh? Asi jako skrumáž futuristických technologií, tajuplné kugfu magie a mysteriózního podsvětí, zároveň lehce vylízíjí teenagerské bojovky o cti a pomstě. Motivy se v Dračí kouli objevují a zase mizí bez jakékoliv příčiny. Při vší "plnosti" tak alespoň na pozornost útočí neustále brutální barevné obrázky a nelogické dialogy. Tak pokus o přenos anime se moc nepodařil, ale nepochybuju, že jeicj heště pár vznikne a budou aspoň z části tak hutné jako Dračí koule... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Brian Tyler: 1. The Legend ,2. Dragonball Evolution ,3. Fulums ,4. Kaiou Samma ,5. Goku ,6. Gohan's Special Gift ,7. Master Roshi ,8. The Journey Begins ,9. Lighting the Torches ,10. Vengeance 11. Chasing Dragonballs ,12. Lord Piccolo ,13. Mai Vs Chi Chi ,14. A Higher Calling ,15. Body Work ,16. I Dream Of Chi Chi ,17. Grime Vinyl ,18. Unwelcome Strangers ,19. Bulma And Yamcha ,20. Things To Come ,21. The Final Battle ,22. End Game ,23. Dragonball Evolution Main Titles , ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Pôvodný seriál nepoznám a nedokážem posúdiť, ako veľmi ho James Wong pošpinil (a je mi to úprimne jedno), ale od hranej adaptácie niečoho, čo je len o maličký stupienok vyššie než Pokémoni, ťažko čakať dychberúcu kvalitu a výrazný zásah do komerčného rebríčka. Dragonball nie je až taká hrôza. Je to ... znesiteľná hrôza. Keby som túto kalamajku videl s drahou multiplexovou vstupenkou vo vrecku, asi by som nemal najlepšiu náladu, ale ako alternatíva k Ordinácii v Ružovej záhrade môže táto neškodná vtákovina dokonca spríjemniť nudný večer po náročnom dni. 40% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Film se točil převážně v opuštěné továrně v Mexiku. (Karlos80)
  • Přeměna Jamese Marsterse na Piccola trvala maskérům čtyři hodiny. (HellFire)
  • Scenárista Ben Ramsey se po 7 letech omluvil fanouškům série Dragon Ball za práci, kterou na scénáři odvedl. (Optical)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš

Pokračování, kam se podíváš

22.02.2009

Dnešní novinka je plná sequelů. Začněme aktuálním hitem. Produkční společnosti Summit Entertainment spadl do klína nečekaný trhák – Stmívání už celosvětově vydělalo desetinásobek svého rozpočtu, a to… (více)

Duch anime vládne Hollywoodu

Duch anime vládne Hollywoodu

18.04.2008

Šéfové velkých studií očividně věří, že Speed Racer sourozenců Wachowských (Larry a Andy) bude hit (a s přihlédnutím k vynikající trailerové kampani tomu začínáme věřit také). Jinak si nejde… (více)

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama