Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak dlouho lze udržet v tajnosti, že máte psa? Moc dlouho ne, což si hlavní hrdinové této rodinné komedie Andi a její mladší bratr Bruce moc dobře uvědomují. Sirotci, kteří žijí u pěstounů, mají přísně zakázáno mít doma jakéhokoliv domácího mazlíčka. Přesto tajně vlastní věčně hladového psa Pátka, ale už jim docházejí nápady, jak a kde ho pořád ukrývat. Když náhodou objeví opuštěný hotel, v němž našlo útočiště pár toulavých psů, Andi dostane nápad. Díky Bruceovu mimořádnému talentu vytvořit z obyčejných věcí mechanické zázraky a s pomocí několika kamarádů předělají opuštěný a chátrající hotel v kouzelný psí ráj – nejen pro Pátka, ale i pro všechny hafany, které najdou. Když sousedům začne být podezřelé psí štěkání, musí Andi a Bruce vynaložit všechny síly, aby se na jejich hotel nepřišlo. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (109)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Hrozná pitomost... příběh jasný a průhledný, zápletka taková nedodělaná, celé je to takové mdlé a nedochucené. Emma Roberts je sice k nakousnutí, ale to celý film nespasí. Já mám psy rád, ale ne ty nevychované. A tady jich mám celých sto minut. A to mi na zábavě také moc nepřidalo. Malé děti budou asi nadšené, ale to už je diagnóza malých dětí. My, co už jsme odrostli, se tentokrát zase tolik nebavíme... ()

Esmit odpad!

všechny recenze uživatele

Co to je za slátinu? Nesnáším filmy, kde jediný záměr je rozbrečet diváka pohledem na to, jak všichni trpí a následně vše dobře skončí. Shrnutí děje je asi následovné... Dvě děti, které nemají rodiče se snaží zachránit haldu psů bez paníčků... od začátku už víte, jak to dopadne... kýčovitý románek, nějaká hodně hloupá akce. Boooože... ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Jako pejskař nemohu jinak :-) Děj filmu není tak otřesný, jak jsem čekal. Psí herci jsou na jedničku, o těch ostatních se to už říct úplně nedá (Kudrow je tu absolutně mimo mísu). Naštěstí to zachraňuje Emma Roberts, která nepřehrává a celkem dobře na svou roli pasuje. 7/10, ale kdybych nebyl ten pejskař.... ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Po Denníkovi slabocha ma opäť Thor Freudenthal presvedčil o svojich kvalitách. Svojmu filmu rozumie, netlačí na pilu, ponúka zaujímavý leč miestami prvoplánový vizuál a skúsenú réžiu. Nepamätám si moment, kedy by mu film unikol z rúk. Trochu smolu má v tom, že námet v podobe Hotela pre psov je síce zaujímavý, ale občas drhne v povrchných vodách. Našťastie sú tu herecké výkony detských predstaviteľov, ktoré to aspoň čiastočne maskujú. Emma Roberts skvelá a Jake T. Austin dokazuje, že rozhodne má potenciál, hoci tentoraz ho kolegyňa bez debát herecky predčila. Záležitosti ako kamera alebo hudba sa spätne ťažko posudzujú, pretože neboli ničím extra výnimočné. Aj tak som však nadobudol presvedčenie, že Hotel pre psov je výnimočný a striedmy film, ktorý aj bez potokov sentimentálnych scenáristických obratov dokáže vyvolať skutočné emócie ako napr. empatia či porozumenie. Veľmi dobré tri hviezdičky. ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Všecko bych tomu odpustil, protože dětem se to ve své době vážně líbilo, ale dvě věci odpustit nelze: zjednodušení světa na krásnou, chytrou, politicky korektní polovinu, která je s hrdiny, a odpudivé hloupé křupany, kteří jsou proti nim a dojdou za to ponížení – nic mezi tím –, a pak tu závěrečnou svazácko-institucionální idylku. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Jde o první film studia Nickelodeon, který spolu s ním neprodukuje Paramount Pictures. (Hal_Moore)
  • Za prvý týždeň film zarobil vyše 17 miliónov dolárov. (martin1m2)
  • Během natáčení bylo použito téměř 70 psů. Mnozí z nich byli opravdu zachráněni z útulku. Několik z nich po ukončení natáčení našlo nový domov u členů filmového štábu. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama