Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1969 a Amerika zažívá období změn. Rodinné usedlosti v pustině jakoby se ale vyhnuly: dál tu vládne staré zlo. A právě na stauntonské farmě hrůzy se náhle ocitá parta mladých lidí, kteří se původně chtěli dostat stopem do Washingtonu. Už není cesty zpět. Strašné tajemství čeká, atmosféra strachu houstne... krvavá žeň na sebe nenechá dlouho čekat. V drastickém hororu nové generace z dílny režiséra Camerona Romera - syna legendárního tvůrce Noci oživlých mrtvol George A. Romera – hrají Kathy Lamkin (Texaský masakr motorovou pilou), Kiko Ellsworth (Dexter), Cooper Huckabee (Panoptikum), Cristen Coppen a David Rountree. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (97)

castor 

všechny recenze uživatele

Ani vtipné, ani drsné, ani odvážné.. prostě jen hloupé.. Bez kapky invence na nás vybafl netalentovaný synáček slavného otce, který si zřejmě spletl žánr. Jeho dílko je jen povrchní slátaninou bez špetky snahy posunout ho někam dál. Mám rád horory s bandou mladých, nelogicky uvažujících lidí s vypracovanými těly, obtáhlými tričky a následně originálními mordy, ale tady divák nepochopí snad ani samotný název. Odosobněný styl, scénář psaný na koleni (nebo na seně) a laciná orientace na prvoplánový krvavý efekt velmi brzy zhatí případná očekávání. Jo, a další retardovaný hromotluk už mě pro příště asi zničí.. Hororový omyl roku!! ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

A zase mnohokrát omleté schéma. Partička mladých někam jede, cestou se zdrží na místě kde vůbec nechtěli a co čert nechtěl, zrovna je tu také podivínská rodinka toužící po jejich krvi. A to se první krvavější scény dočkáte až v polovině filmu. Já se ptám - kolikrát tohle ještě budou filmaři recyklovat bez sebemenšího nového nápadu ? Pro mě téměř ztráta času. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Může obsahovat spoilery: Přemýšlel jsem jestli 2-3 hvězdy ale je to fakt kokotina, od začátku je jasné o co pujde.. až děsně nápadně milej chlapík nabídne partičce teenageru odvoz ale odveze je uplně nekam jinam ke své šílené máti a retardnímu synovi kteří jsou opožděnější než bába v trabantu stojící na semaforu. Hrozná blbost a některé scény opravdu kraviny a taky mě nasralo že tu nejhezčí holku zabily jako prvni! Nicméně nápad to nebyl špatný neco ve stylu Texaský masakr ale je to prostě špatně natočené navíc ještě s věnováním..jakej vůl by tuhle nechutárnu mohl věnovat vlastní matce? Bože.. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Neviděl bych to zase tak hrozně příjde že hje to taková sázka na jistotu. P.s. ta tlusťoška je hodně podobná tlusťošce v Remaku Texaského Masakru. Jediné co zamrzí je to že když se to rozjede tak už to končí a ty vraždy ujdou ale třeba ten konec mohl být propracovanější. Dávám 2 hvězdy za film a jednu přihazuji za to že je to debut a jsou daleko horší sračky než tohle. Edit aha tak ta herečka je fakt z Texaského Masakru :-) ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Debilně natočená hromada klišé. Romerův syn zklamal téměř ve všem. Vcelku zajímavý je jen výběr záporáků (zajímavý, ale ne dobrý). Pointa mohla přijít překvapivá možná jen těm co v životě neviděli ani jeden horor. A proto mi přišlo fakt vtipný, že do filmu byla zapracovaná jako by mělo jít o něco strašně šokujícího. Jedna hodně malá a špinavá hvězda... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie trvalo 6 týždňov. (beso74)

Reklama

Reklama