Reklama

Reklama

Helga - Vom Werden des menschlichen Lebens

  • Slovensko Helga
všechny plakáty
Západní Německo, 1967, 77 min

Obsahy(1)

Západoněmecký film o tom, co se musí stát, než spatříme světlo světa. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

bilder 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si na to docela živě. Ten porod mě na dlouho poznamenal. Dneska by to bylo k smíchu, ale tenkrát člověk v kině takové věci neviděl. Byla jsem na tom s klukem, myslel to dobře, ale výběr filmu nevychytal. ()

piglit 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle výchovné dílko si pamatuju, protože nás na to vyhnali ze školy. Šlo o klasickou německou volnomyšlenkářskou školu s propagací rozumného sexu, doporučovali, aby rodiče chodili před dětmi nazí, a na závěr jako bombónek byl naživo nasnímaný porod. Uznejte, že na téměř nedotčenou mysl puberťáka to muselo zanechat obrovský dojem... ()

trollfjord 

všechny recenze uživatele

V osme tride se rozdelili chlapci a divky a holky sly do kina a my domu. Vecer jsem potkal spoluzacku a ptal se co davali. Ona na mne jen takove hihihi a hahaha. Druhy den sly domu holky a my do kina.. No vazeni, co vam budu povidat to byly vlhke sny. Ja se ale pak ve skole pani ucitelky ptal, proc nas rozdelovali a ona rekla ze to bylo z rozhodnuti skolniho inspektora. Pry by nebylo vhodne aby tento film sledovali kluci a holky pohromade. Ale zazitek to byl. ()

Reklama

Reklama