Reklama

Reklama

Kráska a Ošklivka

  • USA The Hottie & the Nottie (více)
všechny plakáty
Trailer

Krasavice Cristabel, kterou Nate od dětství zbožňuje, má nejlepší kamarádku June. Ta ale moc půvabu nepobrala a Nateovi chvíli trvá, než pochopí, že krása není všechno.  Romantická komedie režiséra Toma Putnama s Paris Hiltonovou a Joelem Davidem Moorem v hlavních rolích vypráví o mladíkovi, který nezapomněl na svou dětskou lásku a chce ji znovu získat. Nate Cooper zbožňoval Cristabel Abbottovou už jako malý kluk a i když má za sebou pár známostí, stále touží jen po ní. Proto se vrátí do Los Angeles, a když zjistí, že není zadaná, doufá, že se mu podaří přesvědčit ji o svých citech. Jenže to má jeden háček. Kráska Cristabel má nejlepší kamarádku June (Christine Lakinová), která zrovna moc půvabu nepobrala, a přesto jsou tyhle dvě holky nerozlučné. Bydlí spolu, chodí spolu na jógu a šly by spolu i na rande, pokud by June ovšem nějaké měla. Cristabel odmítá nechat přítelkyni doma samotnou a Nate dělá, co může, aby June dohodil nějakou tu známost. Jenže o ošklivku nikdo nemá zájem, a teprve když se s ní spřátelí a June vystoupí ze své kukly, si Nate uvědomí, že dívkou jeho snů možná vůbec není Cristabel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

Dubro 

všechny recenze uživatele

Pche. Hoci sa mi slečna Hiltonová nepáči a hrať by mala tak nanajvýš okoloidúcu či postávajúcu na zastávke MHD, film som dopozeral, pretože sa k nemu podávala Spišská hruškovica a tú ja môžem za každých okolností. Na začiatku so mal v úmysle film premenovať na Ošklivka a ošklivá Ošklivka, no pár deci hrušky spravilo nielen svet, ale aj Hiltonku krásnejšou. Dva deci a ešte jedno poldeci na odchod. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Musím uznať a priznať, že som čakal katastrofu. Tá sa síce ukázala iba v podobe Paris Hilton ( paradoxne ale svoju úlohu zvláda na jedničku ), ale zvyšok je mierne debilná k0k0t!nA, pri ktorej sa zabavíte, ak nieste samozvaný superintelektuál s gitarou a šálom, alebo niekto, ako postava s filmu menom Johann. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Blbka & hnuska, můj první film s Paris ve větší roli. Stupidní to sice je, ale čekal jsem vyšší míru demence. Hlavně ale, je to dostatečně zábavný. Naštěstí. Prostě máte-li chuť na hodinu a půl vypnout mozek u průměrný komedie s tou nejblbější, namachrovaně se pitvořící, ale ne úplně nepříjemnou celebritou (i když hlavní hvězdou filmu je Joel Moore), tohle je myslím dobrá volba. ()

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie má málo bodů kvůli tomu že v ní hraje Paris, navíc skoro-dokonalou princeznu (takže vpodstatě oprávněně). Navíc se na ni dá kouknout vícekrát viz. doporučené filmy . ____ Dokonce i na imdb je to mezi spodní 50-kou http://www.imdb.com/chart/bottom?tt0804492 ale slusna komedie. ____ Nejsem fanouškem Paris, ale někteří fanoušci mě opravdu dokáží pobavit viz. Chris http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc . Nicméně na ní obdivuji že si nenechala zvětšit prsa (nenechala, žejo?). ____ DOPORUCENE FILMY ____ Na parodie od Mela Brookse http://www.csfd.cz/reziser/366-brooks-mel/ a na http://www.csfd.cz/film/133842-50-x-a-stale-poprve-50-first-dates/ jsem se koukl víckrát a neomrzely mě. Nicméně podobně nedoceňená komedie je http://www.csfd.cz/film/237299-superhero-movie/ . ____ HLASKA ____ (+) "Myslis, ze jeji otec je pekar, ze upekl takove kolace." v angličtině buns znamená jak zadek tak i koláč ____ ANAGRAMY ____ Cristabel je anagram k Scab Liter ("Svrabivy Odpad") ci Brats Lice ("Spratkovi Vsi") , viz. http://wordsmith.org/anagram/anagram.cgi?anagram=cristabel (anglicky) . ____ ZAJIMAVA SPIKNUTI ____ 1) natočili to aby zvýšili Paris karmu. 2) takže je dobré si udělat plastiku či make-up? Jestli vypadáš či chceš vypadat takhle tak jo http://www.iwatchstuff.com/2007/12/21/hottie-nottie-trailer.jpg . 3) spousta lidí nepřekousne vtipy na ošklivé lidi a holokaust, ne že by ty dva spolu souviseli 4) ošklivka je jedna z nejlépe vytvořených ženských postav ()

castor 

všechny recenze uživatele

Paris nemusí zákonitě znamenat zlo, tudíž "odpadové!" hodnocení nečekejte. Místy úsměvná, naprosto standardní a především veskrze "nezávadná" záležitost, těžící z omletého tématu, kterak krásná Barbína a ošklivá Nicka proplouvají životem. Na dětské hvězdičce "Al Lambert" se maskéři náležitě vyřádili, zbytečně "kritizovaná" Paris pak zvládá i jiné role než ty z amatérského porna!! Viděl jsem podstatně horší.. Nebudu jako jiní filmu, u kterého jsem se několikrát nenuceně zasmál, dávat mizerné hodnocení.. 40% si zaslouží.. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii, a to po dobu méně než 5 týdnů. (rafix)
  • Paris Hilton byla za svůj výkon ve filmu v roce 2008 oceněna Zlatou malinou pro nejhorší herečku. (Pepinec)
  • Za první víkend tento film vidělo průměrně v jednom kině jen 28 diváků. (HappySmile)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno