Reklama

Reklama

Nora Roberts: Městečko Angels Fall

(TV film)
  • Česko Pád anděla (více)

Reese Gilmorová (Heather Locklear) jako jediná přežila masakr, ke kterému došlo v bostonské restauraci, kde pracovala jako šéfkuchařka. Není tedy divu, že chce všeho nechat a začít znovu někde jinde. Se zoufalou touhou po změně se vydává na putování, jehož cíl nezná. Po dlouhé cestě její automobil zastavuje v malebném městečku ve Wyomingu, Reese tu nalézá práci v místní restauraci a doufá, že si vydělá dost na to, aby mohla pokračovat dál. Ale po seznámení s místními obyvateli - zvláště s milým mladým spisovatelem Brodym (Johnathon Schaech) - své rozhodnutí mění. Hází svou minulost za hlavu a chce znovu začít zde. Při jednom z výletů do okolí se však Reese stává svědkem vraždy. Její psychické trauma je zpátky a nejen kvůli tomu, co spatřila. Při vyšetřování totiž policisté žádné známky zločinu nenalézají a jejímu příběhu nikdo nevěří. Reese začíná pochybovat o vlastní příčetnosti. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (26)

triatlet 

všechny recenze uživatele

Tuctový příběh s uhlazenými herci, kteří rozjímají o vraždě uprostřed kouzelné přírody. Hra na kriminálku, která postrádá silnější scénář (vzpomínky na minulost a hledání nového pachatele není moc originální). Celý příběh je zbytečně natahovaný - prolog v kuchyni zabere dobře 20 minut. Ale parohy jako výzdoba zaujmou... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ďalšia adaptácia knihy od Nory Roberts, knihu som síce nečítal, ale film ma moc nezaujal. Je to celé také zdĺhavé, než sa niečo stane, a naozaj sa človek musí prehovárať aby to dopozeral. Jediné plus tohto filmu je Heather Locklear. Škoda. Snímka mala veľký potenciál, ale ten nebol využitý - Reece (Heather Locklear) ako jediná prežila masaker, ku ktorému došlo v bostonskej reštaurácii, kde pracovala ako šéfkuchárka. Niet teda divu, že chce všetko nechať a začať znovu niekde inde. So zúfalou túžbou po zmene sa vydáva sa na putovanie, ktorého cieľ nepozná. Po dlhej ceste jej automobil zastavuje v malebnom mestečku vo Wyomingu, Reece tú nachádza prácu v miestnej reštaurácii a dúfa, že si zarobí dosť na to, aby mohla pokračovať ďalej. Ale po zoznámení s miestnymi obyvateľmi - zvlášť s milým mladým spisovateľom Brodym, svoje rozhodnutie mení. ()

Reklama

Josefin 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemný film, kde sice brzy příjdete na pointu, ale oddechovka pravda spíš do televize. Nečekejte žádné strhující výkony, ale mě se u toho příjemně vyčistila hlava. Hezké scenérie zasněžené bilé krajiny ve Wyomingu . Heather Locklear mám ráda a k připomínkám na její a vzhled Johnaton Schaeche - nebojte se stáří taky příjde dává dárky postupně a nezapomíná:-). ()

jolly.rose 

všechny recenze uživatele

Normálně bych dala 2 hvězdičky, vzhledem k tomu, že je to dle předlohy Nory Roberts (knížka je velmi dobrá), dám 3. Vhodné pouze jako TV film, neurazí, ale ani nenadchne. Odpad si to nezaslouží. Vlastně jednu, nebo půl jsem dala i za pěknou přírodu, pro mě jako flm 1,5. Soudit Heather - to mi připadá dost nesoudné. Nehraje tam žádnou osudovou ženu, ani krasavici, z které by měli být všichni na větvi, (na rozdíl od jiných a starších hereček, jejichž výraz připomína kačera Donalda, jsou daleko starší a cpou se do rolí třicátnic.....) ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Po zavítání v pro mne ne zrovna normální čas (tzn. v neděli dopoledne) jsem se znovu ubezpečil, že nesledováním televizních amerických thrillerů o nic nepřicházím. Začátek filmu nebyl vůbec špatný, divák opravdu žije s hlavní hrdinkou, postupem času ale film ztrácí energii a tak čekání na spásný konec je potom už nekonečné. Přesto člověk vydrží do konce, proto **:-) ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama