Reklama

Reklama

Street Fighter: Legenda z Hong Kongu

  • Česko Street Fighter: Legenda o Chun-Li (více)
Trailer 2

Chun‐Li ( Kristin Kreuk – Eurotrip) je ještě malé děvčátko, když obávaný místní gangster Bison (Neal McDonough – Minority Report) unese jejího otce. Když zemře i její matka, rozhodne se, že je čas pro pomstu. Mistr bojových umění ji zasvětí do tajů svého oboru a Chun‐Li se pokusí zachránit otce ze spárů místní mafie. Klasický snímek tohoto žánru sleduje tradiční linii příběhu, doplňuje ji o skvělé akční scény a efektní souboje. Film je adaptací proslávené videohry Street Fighter. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (119)

Akira777 odpad!

všechny recenze uživatele

Když Kristin Kreuk říkali ve filmu Chun-Li tak jsem se musel smát, nevypadá v celém filmu jako Asiatka. Což je tedy hodně blbý, Neal je však jako hlavní záporná postava dobrý, přesto že i on vzhledově Bisona moc nepřipomíná. Nevím jak to pořád hodnotit, možná bych to líp zkousl, kdyby Chun-Li hrála nějaká Asijská herečka ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Od nového Street Fightera jsem nečekal skoro nic a taky jsem nic nedostal. Herecké obsazení zní zajímavě, ale když už se herci snaží hrát, tak to nevypadá moc dobře a scény vyznívají spíše komicky. Už při sledování mě zavalila nuda, která se nesla celým filmem a čekání na světlý moment byl při závěrečných titulkách v čudu. Už při názvu jsem si naivně myslel, že akce bude stát za to… škoda, mé hodnocení 0,5 hvězdičky… ()

Reklama

Prometheus69 odpad!

všechny recenze uživatele

DOJEBÁNO... co dodat. Záporák umí slušně řvát, hrdinka slušně dostávat přes dršku... navíc se naučí schopnost kterou už nikdy nikdy nikdy nepoužije (ten modrý KAME-HAME-HA musel nejspíš spolknout většinu rozpočtu jinak moc nechápu kam se ty prachy jako poděli)... ten debil by spadnul i sám, stačilo by do něj jen fouknout: trapný... To už raději tu píčovinu z 94... tam měli aspoň slušné autentické kostými a Bisona ve slušivé blakitné temné růůůžové. :) ty vole ten název... V SOBOTU VEČER A V NEDĚLI RÁNO! VŽDYŤ JE TO I NA PLAGÁTU? o_O ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 63%***TV/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Akce 6/10/// PLUS: je to další film na základě počítačové (konzolové) hry, jsou tu pro mě známe postavy, i když třebas Chun-Li vypadá jinak, ale budiž, Kristínka to vynahradí, rovněž potěší účast dalších oblíbených herců jako je Michale Clarke Duncan, Robin Shou, Moon Bloodgood a je tu i Kevin s Prciček, na jeho postavu jsem byl taky zvědavý, hezky se na to kouká, akce neurazí MINUS: jen jí není mnoho a není zde ani klíčová, což by právě měla být, snaha o jakýsi příběh působí hodně uměle a naprosto zbytečně zabírá místo jakékoliv akci./// Shrnutí: Stejně jako Mortal Kombat je Street Fighter srdcovka, byli to první bojovky na PC, které jsem hrál. Rovněž ve stejné době vzniku tohoto snímku byl natočen i "konkurenční" Tekken a snad všem ukázal že natočit výbornou bojovku lze. Asi bych z toho vinil režiséra, který dokázal pokazit už druhou herní adaptaci a to určitě není náhoda. Docela škoda, tomuhle filmu jsem fandil. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Lana po ožiarení známym kryptonitom začne opäť skákať, lámať kosti, lietať a hľadať samu seba... veď o čom bol celý Smallville však? Ale tam sa to bralo, alebo aspoň ja som to bral trochu s patričným nadhľadom, proste mladý superman - "bullshit". Exit Wounds je 8 rokov starý film, avšak v porovnaní s týmto prelomový. Podobná katastrofa ako Dragonball. No a popravde? ani "ksichtik" Lany ma nedostal... v Smallville to fungovalo, tuna nie. 2/10 Bol som prekvapený, aké to bolo nepozerateľné, gyčové, dosť trápne... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně na pohřbu jsou všichni oblečeni v černém. Čínskou tradicí je však obléci se do bílé, která je místním symbolem smrti. (Conspi)
  • Během scény, kdy Chun-Li (Kristin Kreuk) hraje na klavír, si můžete povšimnout kladívek, která se nepohybují, díky čemuž by také neměla vydávat žádný zvuk. (Conspi)
  • Pro jediného Robina Shoa se nejedná o první zkušenost s filmem, který byl natočen na motivy videohry. Zahrál si již ve filmech ze série Mortal Kombat a ve snímku DOA: Dead or Alive (2006). (Conspi)

Související novinky

Povolání – drtič videoher

Povolání – drtič videoher

29.12.2007

Producent Jerry Bruckheimer tvrdí, že zná recept na úspěšný film podle počítačové hry. Žádná videoherní adaptace se nestala opravdovým trhákem, protože ani jediná z nich neměla opravdu prvotřídního… (více)

Reklama

Reklama