Reklama

Reklama

Co je lepší než Krvavá hostina 2: Masakr? Přece třetí chod hororové série s názvem Krvavá hostina 3: Šťastný konec, ve které se vrací původní autorské a režijní obsazení. Ani tentokrát nepřijdete o gejzíry krve v nekonečných řežbách s mutanty. Lidožravá monstra jsou stále při chuti a těm co zbyli, jako třeba Biker Queen, Bartender nebo wrestler Lightning, se smůla lepí na paty. Je tomu tak ovšem jen do chvíle, kdy se zjeví záchrana v podobě tajemného karatisty mistrně ovládajícího svůj nůž. Ten evidentně dokáže ty bestie zkrotit. Děsivé scény, kterými je film nabitý, vás budou pronásledovat i ve snu. Krvavá hostina 3: Šťastný konec je nervydrásající podívaná s koncem s velkým K. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (138)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Trojka pokračuje tam kde dvojka skončila a naša banda šialencov sa snaží dostať z mesta plného monštier. Oproti dvojke je tu omnoho viac akcie, ale zasa aj omnoho menej nápaditých nechutností. V pamäti mi ostala napr. scéna keď príšera zožrala hlavu svojej obete a potom ju expresne z druhého konca vysrala. Taktiež jedno monštrum znásilní toho černocha ( ce dieru v kontajneri ) ktorý potom zmutuje do obludy s veľkými gulami. Najlepší vtip bol ten keď sa ten dedo snaží ošetriť ranu kug-fu borcovi menom Jean-Claude Segal tým že mu ju chce vypáliť pušným prachom - "to si sa naučil u mariňákov?" - "nie v Rambovi III"! - a následne výbuch Jean-Claudovy odtrhne celú ruku. Starý Clu Gulager vyzerá a aj v predošlých dieloch vyzeral že každú chvíľu vydýchne naposledy, ale ten bastard vytrvalo odmieta definitívne skapať. Bohužiaľ sa pán režisér snaží zrejme zakriť nevysoký rozpočet tým že nechá hrdinov neustále liezť nejakým podzemím a kanálami kde je úplná tma a už tak dosť hnusnú absenciu viditeľnosti čohokoľvek ešte podporí halucinačným blikaním vďaka ktorému je tento film pre epileptikov zrejme smrteľný ( ani pre zdravého diváka to nie je práve príjemné ). Na konci potom uvidíme takpovediac historickú udalosť a to keď hrdinovia dohryzú na smrť obludu! Finále s obrím robotom a mexickým Elvisom je presne to čomu odborníci zvyknú hovoriť WTF, ale bola to prča. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Fakt neviem, čo si o tom mám myslieť. Hovadina to je, o tom niet najmenších pochýb. Ale toto už hraničí s...naozaj neviem čím :) Jeden z najbizarnejších filmov, aké som kedy videl. Mimochodom, neverím, že v jednotke popri Gulagerovi nemal prsty ešte niekto iný. Jeho pravé "kvality" vyplávali na povrch práve v týchto dvoch sequeloch. Len mi stále nejde do hlavy, ako mu niekto mohol dobrovoľne dať na toto prachy. ()

Reklama

Bobik9 odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička - docela slušná. Dvojka - dalo se na to koukat. Ale trojka?! Ať už byla mylšena vážně nebo nebyla, jakože doufám, že spíš nebyla, tak se jednalo o nejdebilěnjší film, co jsem kdy viděl snad. Bylo to nechutné, nevkusné, nudné a nevtipné. S nejhoršími herci, jací tam mohli být. Po druhém dílu to vypadalo, že bdue kvalita sestupná, ale od druhého dílu je tohle sešut jako prase! ()

helloween93 odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně nechutná sračka jako druhý díl, zajímavé postavy umírají brzy a na scénu přichází postavy nové (např Jean Claude Segal nebo Prorok), které se ale moc dlouho neohřejí. Znásilnění negra jsem vidět nepotřeboval a scéna se stroboskopy mi vyloženě srala, protože to bylo tak chaotický a dementní, že to nejde ani slovy popsat...a samotný závěr tomu dal korunu... ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Ve tretim pokracovani opet naskakujeme do pribehu a o nasich nestvurkach s zase dozvidame hodne noveho!Nemaji zadne travici enzymi,potrava jimi jenom prochazi,nemaji zadnym problem s rozmnozovanim a to i mezidruhovyh(krizeni s lidskou rasou),dokonce i pri shodnem pohlavi!Nesnasi vysoke zvukove frekvence a nechutna jim kazde maso(obzvlaste to chutnajici po hovnech)Treti pokracovani plne brutalni zabavy ,skvelych hlasek drsnych i komickych zaberu skvele uzavira celou serii.Pokud vam nesedla dvojka,ani nesledujte!Scena s prvni pomoci pro Jean_Clauda Segala v podani starika , ve stylu Ramba me malem polozila pod stul..... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Když na začátku filmu opustí skupina budovu, tak si dívka s červenýma vlasama vezme ze země koženou bundu a začne si ji oblékat. Později, když skupina vchází na policejní stanici, si ji stále obléká. (Duoscop)
  • V scéne, keď šéfka motorkárskeho gangu mláti starého feťáka vo väzení, je vidieť mikrofón zo štábu. (DJ Rocco iNc)
  • V čase od 33:55 do 34:01 je možné vidieť mikrofón zo štábu. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama