Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thriller vyprávějíci o jednom účetním (Leo Grillo) a jeho mladé milence Marissie (Katherine Heigl), kteří chtějí na poušti pochovat dotěrného Marissininého přítele. Když dorazí na místo, ukáže se, že Joey (Tom Sizemore) pořád žije. A nyní se bude chtít pomstít... (LIVINGDEAD)

Recenze (19)

gumli 

všechny recenze uživatele

Opravdu nie moc vydarený film,čo je škoda,pretože námet bol ozaj dobrý.Ale akosi v tomto filme nič nefunguje ako má.Film sa natáčal spolu 20 dní na Mohavskej púšti.Stál len 30 000 dolárov.Zaujímavé na tomto filme je,že Tom Sizemore,ktorý hral Joeyho,bol v priebehu natáčania filmu zatknutý pre drogy a mal už podmienku.Ale film mu dovolili dokončiť.Ale zase si nemyslím že by to bola až taká sr..ka.Dialógy fakt sú o ničom a herectvo nič moc.Možno filmu pohoršil aj dabing,bol otrasný.No sledovať to sa moc neoplatí. ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Za tu úpornou snahu, se kterou se mě film neustále snažil přesvědčit, že není úplně stupidní, bych snad i dal hvězdu... Ale ono to všechno bylo tak blbé! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film kde hraje Heigl a Sizemore? Čekal jsem aspoň průměr, ale dostal jsem něco o dost méně. Jsem rád že jsem viděl ten film o filmu, jako točit film bez scénáře je asi těžké, ale tady je to do očí bijící, nesrovnalosti a blbosti neznají mezí. Navíc ten nechutnej look co běží celým filmem je opravdu hrůza. Ach jo, mohlo to dopadnout o mnomem lépe. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo co znamená černý horor podle distributora, který tohle napsal do žánru. Protože o horor v žádném případě nejde a co se týká té černé barvy, tak tu uvidíte jedině v případě, že u toho usnete jako já. Docela jsem byl na tenhle kousek zvědavý- zvláště když jsem v obsazení uviděl jména jako Tom Sizemore a Katherine Heigl bohužel už u tihle dva berou všechno. Film se snažil tvářit jako psychologický thriller ale ve výsledku jde jen o obyčejné drama, které má místy sice slušné momenty, ale jinak nuda a hnus. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

1) Po pohledu na hodnocení a přečtení několika odsuzujících komentářů jsem si říkal, že by se mi ten film mohl líbit. 2) A jak už to tak u mě bývá, navzdory nízkému hodnocení, odsuzujícím komentářům, evidentní levnosti, prostotě a jedoduchosti se mi líbil. 3) Zaujal mě už žánrový oblouk, který neoriginalitě dodává alespoň slušný lesk - od thrilleru, přes mysteriózní thriller až skoro po psychologický (psychppatický?) horror. 4) Katherine Heigl konečně zase v trochu netypické roli. 5) Přišlo mi to fajn. Jako do nějakých mých kvalitativních žebříčků oblíbenosti se to nedostane, ale klidně si to zítra pustím znovu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka návštevnosti filmov, existuje aj v tomto prípade akési jin a jang. Hranice, ktoré zrejme už ani nebudú prekonané, z dôvodu sociálneho a komerčného využitia pohyblivých obrázkov. Na jednej strane je TAKING TIGER MOUNTIAN BY STRATEGY s návštevnosťou ( a to dokonca iba čínskou ) 7,3 miliardy ľudí ( resp. THE JESUS FILM PROJECT so sledovanosťou viac ako 5 miliárd, zdroje sa rozchádzajú a niesu veľmi aktuálne ) a na strane druhej je ZYZZYX ROAD, ktorý ,,vyšťavil,, maximálne asi 6 ľudí. Áno toľko! Ale dosť štatistík! Snímok nieje zlý. Dokonca by som ho mohol označiť za priemerný TV biják, ktorý by s veľkou pompou odvysielali na hocktorej slovenskej televíznej stanici. Pointa by bola pre ´´dubových´´ Slovákov neskutočná ( námet do práce minimálne na týždeň )...a vlastne celé toto nedorozumenie potrebuje zadosťučiniť. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

7.2.2010 ~ To je tak, když chytne staršího chlapa druhá míza, sežene si mlaďounkou milenku a pak se to všechno posere. A co hůř, ono je to blbé. ~ Jeden starší blb, druhý starší blb, mezi nimi mladé střevo, stačí chvilka a máme zápletku pro béčkový film. Kupodivu, jak jsou béčkové filmy blbé, některé jsou überpitomé a některé mají nápad, ale jsou špatně udělané. ~ Zyzzyx Road je případ toho, jak zajímavý nápad (který by sice na Oscara za scénář stejně neměl) jest zabit úděsným zpracováním a hereckými...pokusy. Kdyby to dostal do rukou někdo schopný, někdo jiný to přepsal a někdo jiný natočil s jinými herci, mohlo to být mnohem lepší. Asi proto, že by to bylo něco úplně jiného. ~ Celé dění se tu točí okolo toho, kam stopit tělo a kde toto vlastně je. A bylo vůbec? Uprostřed pouště se totiž může stát a dít cokoliv. Tady se to ale neděje ani nijak zajímavě, ani nijak objevně. Ale pokud byste si to přesto chtěli sehnat a osvěžit tím svůj večer, proboha, vykašlete se na český dabing! S ním i bez něj ale ode mě dostanete pár rad: Rada první: Nebouchejte se do hlavy ~ Rada druhá: Holky, nebuďte blbé a dávejte si bacha ~ Rada třetí: Když už jste blbé, nelezte do auta s chlapem, co se bouchnul do hlavy ~ Rada čtvrtá: Pokud už jste tak blbé, že lezete do auta s chlapem, co se třísknul do kebule, nekoukejte na filmy z DVD Edice ~ Rada pátá: To o DVD Edici platí obecně! ~~~ 1,5* ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem se ani moc nenudil. Jen nechápu, proč se tvůrci rozhodli odhalit pointu přibližně v půlce. Tom Sizemore potěšil.--- Jinak absence českých titulků je u DVD Edice už špatným zvykem. Dabing byl tak příšerný, že doporučuji dát to v originále bez titulků. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Jak dvd edice vydá něco americkýho,je to většinou hovadina jako prase.Tři herci,scénář jak od debila,debilní dialogy,debilní úplně všechno.Tisíckrát si můžu říkat,že od týhle firmy si ani za 49,-kč už nic nekoupím,ale i já sem debil.A přede mnou tady někdo dokonce dal čtyři hvězdy.Nevěřte mu,ten člověk kecá.Chce,aby se na tu sračku podívalo co nejvíc idiotů jako jsme my.0%. ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Jako není to špatnej nápad, to né. Ale jestliže si nějaký režisér hraje se smrtí diváka, to je trochu problém. Je to takové celé amatérsky udělané, standartní a průměrný Thriller. Je jich tak hodně lepších, že se to nedá ani srovnávat. Tenhle film se může pyšnit jedině tou zajímavostí, že je to nejméně výdělečný film všech dob. Takže nemůžete čekat vesměs nic zajímavého. Jenom bych upozornil na krásnou Katherine Heigl, která tady vypadá skvěle a taky nehraje úplně nejhůř. K těm výkonům herců taky není moc co vytknout. ____ Slušný a pohodový dílko se speciálním proslavením, který nepatří mezi horší filmy ani mezi lepší. ____ ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Fantasticky thriller, ktory nemal chybu, ale teraz vazne. Slabota vo vsetkych oblastiach co sa tyka tohoto nie moc putaveho filmu. Dej filmu nebol spatny, aj ked som ho uz mnohokrat mal tu cest vidiet aj v inych filmoch, ktore na tom vyzerali omnoho lepsie, ako tento nezazivny thriller. Absolutne zle spracovany film, ktory trpel obrovskym mnozstvom neduhov, co mu len ublizilo na zdravi. Ani atmosferu to nemalo, aby ste to sledovali s napatymi nervami, co sa bude diat dalej vo filme. Takto to dopadlo katastroficky, ale obcas som vo filme postrehol aj nieco zaujimave, ale to bolo len vo velmi zriedkavych miestach. Nechapem preco herec Tom Sizemore siahol po tomto filme, aby si tu zahral. Ved na jeho konte su ovela lepsie filmy za ktore sa nemusi hanbit, ale v tomto pripade uz aj mozno lutuje, ze zobral tuto rolu hrat imaginarneho priatela toho magora. Kazda scena vo filme vyzerala amatersky a hrozne na mna posobili, ako ten film takzvane odsrali a nevenovali tomu lepsiu pozornost. Ked mam pravdu povedat, tak som ani od tohoto filmu moc neocakaval, ved to aj vydala slavna firma brakov DVD Edice:) ()

ex.it 

všechny recenze uživatele

A mě se náhodou tento film docela líbil! Nápad byl dobrý, napětí se také dostavilo. Na to, že jsem si jej pouštěla již s tím, že je to nejméně výdělečný film všech dob, docela mě překvapil. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Kdyby alespoň vydržel ten humor z prvních patnácti minut, mohlo to být celkem dobré. Po zábavném začátku přijde pasáž věnovaná nudě se stále dokola se opakujícími scénami napadení automobilu "mrtvolou" a v poslední části jde o čistokrevnou schizofrenní orgii se vším všudy. ()

uncle 

všechny recenze uživatele

Opravdu bída.....jak už tu někdo napsal...než koupíte disk od tohoto vydavatelství, řádně prostudejte zadní stranu....pokud se jedná o americký nebo snad nedej bože kanadský film, rychle ruce pryč!!!!Jediné, za co by jim šlo přičíst zásluhy je, že vydávají také snímky švédské, norské či dánské...které by u nás možná jinak nespatřily světlo světa...ty jsou ovšem zpravidla o několik tříd lepší.... ()

Reklama

Reklama