Reklama

Reklama

Mike a jeho přítelkyně Sheryl se vydávají z Virginie do státního parku Lake Kimbrabow v Západní Virginii, kde chtějí kempovat v lesích a užít si turistiku. Zeptají se na cestu místního hlídače a ten jim poradí, aby jeli po Donner Trail nebo Willow Creek Bridge. Pak ale Mike potká na křižovatce místní obyvatelku Idu Foresterovou, která jim řekne, že v Timber Falls je překrásná krajina a nádherné vodopády a dvojice se rozhodne tam jet. Narazí na potížisty Brodyho, Darrylaa Lonnieho a Sheryl přesvědčí Mikea, aby se zbavil nábojů, které má v revolveru. Utáboří se, ráno je však Sheryl při koupání v nedalekém jezeře unesena. Zoufalý Mike ji hledá a nachází rodinu vyšinutých náboženských fanatiků, kteří jejich prostřednictvím chtějí zplodit dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Svobodní se pelešili, po svatbě už nehřešili.“ Sheryl měla plán. Odtáhnout Mika z posilovny do buranských lesů, ve spodním prádélku se vyválet v jehličí, pak si zajezdit nahá aka lady Godiva na koni, resp. „na koníčka“ a až bude miláček vzdychat pod ní (protože zadkem v mraveništi), požádá ho, aby ji požádal o ruku. Třeba se ten váhavý kůň rozhoupe. S čím nepočítala byla Ajda a její chajda. OKÉNKO CHALOUPKY: [][] Co skrz něj vidíme? [][] Imbecilní pacifistku Sheryl, nutící Mikeho zahodit náboje z revolveru, navíc po zážitku „tři burani s flintou slintali nad mým tělem.“ [][] Bohabojnost pravidelných čtenářů Bible. [][] Romantické ANO skrz roubíky v ústech. [][] Ponk s nářadím a svěrákem, nezbytným k ohýbání Písma svatého. [][] Inseminační vidlácko gynekologickou kozu, pro plnění tzv. manželských povinností. [][] Libového vepřového fešáka s rozštěpem jako kráva. [][] Rozpálená značkovací železa na vzpurný dobytek. [][] Plemenného býka Mikeho, s krédem „sex před svatbou je cool, po svatbě šuká jen vůl.“ [][] A co na to hostitelka Ajda? „Ta hříšná čárečka nám udělala čáru přes rozpočet, Bože můj!“ Mravokárný horor, víceúčelový srp a trpký čaj s pupalkou. Dejte si taky, tři šálky. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

LOKALITA: Lake Kimbrabow State Park, West Virginia. ZÁPLETKA: Mladý pár se vydá strávit spolu hezký víkend v přírodě, jenže nedá na radu místního hlídače a zvolí trasu Timber Falls, která je zavede až do chatky dvou psychicky narušených bezdětných křesťanských fanatiků s jedním znetvořeným kreténem, a tam dostanou za úkol vyšukat jim potomka. VERDIKT: Bohužel to dopadlo po všech stránkách lehce podprůměrně. Odfláklý záporný charaktery, minimum násilností, nízký level 'špinavosti', prostě žádný silnější moment, zmršenost na konec. Ale jedna dobrá hláška, něco na způsob 'Vojedu jí do řitě a až s tim budu hotovej, vyříznu jí voči a vymrdám jí lebku.' Takže trojka s odřenýma kozama. (screeny) ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Další turistický horor, kde si chudáci turisté musí bránit holý život před místními šílenci, fanatiky a různě znetvořenými osobami v neznámé a odlehlé oblasti, nejlépe v džungli nebo lese. Tentokrát tu máme mladý pár, který se rozhodne kempovat v nedotčené přírodě. Do cesty se jim připlete šílená rodina. Nejde o nikterak originální zápletku. Koncept je předem daný. Vlastně jsme už všechno někde viděli. Autoři se přece jenom pokusili o nějakou inovaci, šílenci dali do ruky jako vraždný nástroj srp se dvěma ostrými čepelemi. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý horor. Má dosť dobrý príbeh, ktorý už bol použitý mnohokrát. Tento typ príbehu sa dá spracovať viacerými spôsobmi, ale v tomto prípade si tvorcovia vybrali nanešťastie ten horší. Podľa mńa je najlepší spôsob, aký bol použitý vo filme Pach krvi, teda hlavní hrdinovia na úteku pred zabijakmi, pričom sa snažia dostať do civilizácie a tu je zase použitý ten spôsob, kde sú hlavní hrdinovia celý čas zavretí a nútení počúvať zabijakov. Zabijaci sú tu iba priemerní, nie sú zlí, ale nevyvolávajú žiadny rešpekt a ani nenávisť voči nim. Ale kedže sú to náboženskí fanatici, tak je tu postarané o viaceré zaujímavé dialógy, medzi zabijakmi a hlavnými hrdinami. Krvavých scén tu nie je až tak veľa, ale skoro všetky sú na konci, ktorý je po tejto stránke dosť dobrý a poteší hlavne odseknutie hlavy kosákom. Nevýhodou je určite neprítomnosť napätia. Herecké výkony sú v rámci žánru nadpriemerné, hlavne hlavní hrdinovia hrajú svoje úlohy presvedčivo. Musím povedať, že som mierne sklamaný, takéto filmy mám rád a tak ma každý nový film poteší. Práve od tohto filmu som čakal, že bude patriť medzi tie lepšie poslednej doby, ale skôr patrí medzi tie horšie. Objektívna kvalita filmu- 55%, film sa páči mne na 57%. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný horror postavený na sympatyckých hrdinoch......ale tak ako je klišé posledný záber filmu ( ktorý ma tentoraz riadne naštval).....tak aj v samotnom filme je mnoho nedostatkov....ale ak od nich odhliadnem....nebol to horror vôbec zlý......i keď postavený už na klasických veciach.....(ktoré sme mohli vidieť v niekoľkých filmoch tohoto žánru). ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama