Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 1

(série)

VOD (1)

Epizody(7)

Středoškolský učitel, kterému je diagnostikována smrtelná rakovina, se snaží zajistit finanční budoucnost svojí rodiny výrobou a prodejem pervitinu. (Netflix)

Recenze (67)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Chemistry is the study of change." ___________ Málokterý seriál má takový bravurně našlapaný rozjezd. Proto nechápu, proč má 1. série tak "nízký" hodnocení. Vždyť zde Walt s Jessem díky kyselině fluorovodíkové rozpouští lidi na kaši, škrtí je zámkem na kolo, a vyhazují díky rtuti bejváky místních drogových bossů do povětří! Už jen za tu nostalgii nemůžu hodnotit jinak než 10 slipů z 10 protože vždycky si s radostí při slově badass vybavím Walta a jeho ikonický bílý slipy. ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Walter je neskutečnej, ty dvě slepice bych zabil, Tuco je miláček k pohledání a já si konečně doplnil tuhle legendu. Ano quality TV nás namlsala, takže člověk roku 2023 z toho nepadá na prdel, ale ve své době to muselo být pořádná chemická reakce, když to vlítlo na obrazovky. A proto maličko (ale opravdu jenom stopově) nadhodnotím a dám první sérii pět ohřívacích kádinek nebo co ta kulatá ampule vlastně byla. ()

Reklama

BoXBe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, že by se ten příběh nevešel do jednoho až dvou filmů, ale unikát to je. Za mě je v tomhle seriálu to nejcennější černý humor, udržující ty nejvážnější scény přesně na té hraně, kde mají být, kde to nespadne nikdy do laciného humoru a nikdy do bizarnosti nebo trapnosti. Intervence o rakovině s polštářkem je přesně tohle. Celkově dost dobrý relax. Nejblíž to má asi k Fargu. Bryan Cranston v hlavní roli výborný, no ale Aaron Paul (ten hlavně) s Deanem Norrisem, ti si museli svoje role přímo užívat. Stylizovali je dokonale a taky na hraně, neujeli ani o píď. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CHLAPI VZALI VZOREK Z FILTRU A NAŠLI TEN STEJNEJ 99,1% PERNÍK, TAKŽE BACHA, MÁME TADY NOVÝHO HRÁČE...“   … a tak se z učitele a nositele Nobelovy ceny (za chemii) umělec ve vaření (perníku) stal… Tak v první sérii nejde ani tak o drogy jako o raka. A taky o dokonalým využití znalostí. Poslední díl celkem naláká na to, jak to bude dál. Určo půjdu, ale očekávám svižnější dějový zvraty.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, jestli se k perníkovýmu tátovi hodí perníková víla. 2.) Chcu u parchantů vzbudit zájem o chemii. /// Thx za titule „K4rm4d0n“.                PŘÍBĚH ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

malylada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlažný začátek mě tolik nechytl a možná jsem měl přehnaná očekávaná, nicméně od čtvrtého dílu série dostává obrátky o sto osmdesát stupňů. Herci jsou výborní a dokonce jsem přišel na chuť Aaronovi Paulovi, který se jevil jako slabý článek. Zápletka začínajících distributorů, patálii kolem a především vztahů kolem hrdinů funguje nadmíru dobře. Jsem zvědavý, kam se seriál posune dál.......8/10 ()

Galerie (104)

Zajímavosti (41)

  • Jesseho ložnice v domě jeho rodičů obsahuje skutečné dětské fotografie Aarona Paula. (KGBelik)
  • Dělo Gustav nebylo ve skutečnosti spojeneckými silami zničeno termitem. Německé nacistické síly ho vyhodily do povětří 14. dubna 1945 poblíž Auerbachu v Německu, den před příchodem amerických jednotek. Jeho sesterské dělo Dora potkalo stejný osud o pět dní později poblíž německého Grafenwöhru. (KGBelik)

Reklama

Reklama