Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 1

(série)

VOD (1)

Epizody(7)

Středoškolský učitel, kterému je diagnostikována smrtelná rakovina, se snaží zajistit finanční budoucnost svojí rodiny výrobou a prodejem pervitinu. (Netflix)

Recenze (68)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Chemistry is the study of change." ___________ Málokterý seriál má takový bravurně našlapaný rozjezd. Proto nechápu, proč má 1. série tak "nízký" hodnocení. Vždyť zde Walt s Jessem díky kyselině fluorovodíkové rozpouští lidi na kaši, škrtí je zámkem na kolo, a vyhazují díky rtuti bejváky místních drogových bossů do povětří! Už jen za tu nostalgii nemůžu hodnotit jinak než 10 slipů z 10 protože vždycky si s radostí při slově badass vybavím Walta a jeho ikonický bílý slipy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa ohlasov som čakal skutočne veľa a nakoniec som to aj dostal. V podstate nemám žiadne výhrady, len som sa asi ešte dostatočne neaklimatizoval na to, aby som mohol dať plný počet. Pričom násobilka opäť nefunguje, 6x80% + 1x100% sú zhruba celkových 90%. Seriál ale graduje výborne, udržiava si vyvážený pomer medzi osobným a profesným životom, pričom tieto dve sféry tu sú dosť na seba naviazané. ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Dlouhé roky se těším, až si pustím Beaking Bad hezky v klidu za sebou, tahle sekera mě už strašila ve snech a ano, je to jeden z nejlepších seriálů. Perfektně napsaný, výborně zahraný, skvělá jízda, Bryan a Aaron jedou totální bomby, jejich party tak dobré, přirozené, vtipné a silné, že toto se skutečně jen tak nevidí. Těším na další, vím, že to má být velká paráda. ;) ()

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9,5/10. První série tohoto seriálu je za mnou a já řekne jenom wauuuuuuu. Tohle je prostě perfektní seriál který nechápu proč jsem na něj nezačal koukat už dříve. Příběh první série je skvělý, postavy jsou sympatycké, hudba je skvělá, akce je výborná , lokace jsou zajímavé a kamera filmu je velmi dobrá. Doporučuji. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rewatch 2022: Tak jsem si asi po sedmi letech chtěl připomenout, že to fakt je nejlepší seriál všech dob, a hned po první sérii je jasný, že to tak doopravdy pořád je. Absolutně nechápu, jak tu můžou někteří lidé psát něco o pomalejším rozjezdu, ten první díl za necelou hodinu dokonale představí hlavní postavy a ústřední premisu, a Walt s Jessiem se hned stihnou dostat do pořádných problémů, aniž by to kdykoli působilo uspěchaně. Dokonalost. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (41)

  • Krazy-8 (Max Arciniega) má na sobě žlutou barvu, která značí ambivalentní morálku a používá se v celé dosavadní sérii, když se hlavní postavy chovají morálně ambivalentně. (KGBelik)
  • Postava Emilio byla původně napsána jako mexicko-americká. Ale poté, co byl do role obsazen Američan japonského původu John Koyama, byla postava přepsána tak, aby byla japonského původu. (KGBelik)

Reklama

Reklama