Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 3

(série)
USA, 2010, 10 h 11 min (Minutáž: 47 min)

Tvůrci:

Vince Gilligan

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Giancarlo Esposito, Christopher Cousins, Jonathan Banks (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V předchozí řadě skončil Walter White dost nejistě. Ale pro dobro svojí rodiny dál tajně vaří perník. (Netflix)

Recenze (52)

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teď už se seriál s počtem epizod naplno sžil a nenajde se jediné místečko, které by nebylo adekvátně využito. Nakoukávání a odhalování minulosti ještě víc prohlubuje příběh, který se stále krásně rozvíjí a může si dovolit na i chvíli zvolnit, a stejně zůstane poutavým, podobně jako osobnost Waltera Whitea. Více prostoru pro Saula mě potěšilo. (Netflix) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono je to veľmi dobre rozbehnuté. Postavy sa dostávajú do komplikovanejších problémov a zároveň ukazujú silnejšie aspekty ľudskosti. Vzťah medzi Jessem a Walterom je v tomto prípade veľmi kolísavý ale má v sebe všetky prvky mentor- žiak. Koniec a posledné dva dieli krásne vypointované. Vedľajšie postavičky zastávajú silnejšie postavenie a každý nový nepriateľ a prekážka je vďaka scenáristickému majstrovstvu logicky podaná a zmotivovaná. Jedna z tých sérií, ktoré nepoľavujú ani na sekundu. Ukazujú silné charaktery a zároveň sú plné zábavnosti, akcie a drámy. Jeden z najlepších seriálov. 3. séria - 90%. ()

Reklama

Bordoshut 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. řada: 85 % Začíná se stávat zvykem, že každá Breaking Bad série začíná zlehka, pomalým tempem a postupně se rozjíždí zběsilý koloběh událostí. Trošku netypicky napětí kulminuje už krátce za půlkou, sotva stačilo začít. Potom se už do konce série drží stabilní tempo a prohlubuje se vztah mezi Waltem a Jessem. Zvláště zábavná je pak epizoda s mouchou, která představuje dočasné uvolnění a odlehčení tíživé atmosféry a nechává diváka vydechnout. Naopak, co řadu shazuje, je pro mě dosud nepochopitelná série šaškáren ohledně Tucových bratranců, například nevysvětlitelné plazení se nějakou zapomenutou mexickou vesnicí či ta šamansky působící světnice. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z Walta, který by dřív neublížil ani té mouše v epizodě Fly, se stal manipulativní grázl, který má své velkolepé plány propočítané do posledního milimetru, jeho hlavní zbraní je jeho pouhá inteligence, a s ostatními si hraje jako na šachovnici s tichým úsměvem. Za mě perfektní build-up pro nadcházející dvě řady. ()

Lukin413 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina série za 3 hvězdy, více se řeší rodinné záležitosti, přičemž nejzajímavější je vývoj u nenáviděné Skyler, které se celý život hroutí pod rukama a obrací proti ní. Přesto je prvních několik epizod až příliš rozvláčných. Nicméně od setkání Hanka s mexickými bratránky sledujeme prozatím nejlepší pasáž seriálu, prim pak hraje především Jesse, u kterého se naplno projeví odpor ke zneužívání dětí, který byl naznačen už v předchozí sérii. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (13)

  • Vnější konstrukce domu Waltera Whitea (Bryan Cranston) neodpovídá vnitřnímu uspořádání. Z venkovního pohledu vidíme na pravé straně domu garáž, avšak zevnitř v domě není pro garáž místo, jelikož se v místech garáže vyskytuje chodba a pokoje. Chyby si lze všimnout v úvodu epizody. (Dalfor)
  • V této epizodě Walter White (Bryan Cranston) ve vzteku vymrští pizzu na střechu svého domu. Dům, ve kterém se seriál natáčel, se stal oblíbenou destinací fanoušků seriálu, z nichž někteří jeho střechu z legrace bombardovali pizzami. Skuteční majitelé domu si kvůli tomu museli postavit vysoký plot. (Petrmachovec)
  • Prádelna, která je zástěrkou pro podzemní laboratoř pro vaření pervitinu, je skutečná a lidé obsluhující stroje jsou místní zaměstnanci. Nicméně když Gus (Giancarlo Esposito) a Walt (Bryan Cranston) sestupují do podzemí, herci pouze předstírají, že jdou po schodech. (HellFire)

Reklama

Reklama