Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Seriál se blíží ke konci a všichni se snaží vypořádat s radikální změnou okolností. (Netflix)

Recenze (48)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlépe hodnocených televizních epizod všech seriálů v historii se vymyká zajetým BB konvencím. U většiny dílů tohoto kulervoucího seriálu jsem si navykl na vlažný průběh a krutý konec, tady se začíná rovnou extrémně emotivně a postupně se polevuje. Jako na drátkách se budete ale cítit po celých 45 minut! ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netvrdím, že jsem přestal dýchat, nicméně třináctá a čtrnáctá epizoda skutečně stojí za to. Už dávno není cesty zpět. Měsíce jsme poslouchali, že vše dělá pro rodinu. Ovšem přesně kvůli tomu, co dělá, o rodinu přichází. V jednom případě doslova. Říkal jsem, že tahle partička nácků okolo Todda ještě zamíchá kartami. A je to tady… Jesse skončí v díře a Walt kutálí svůj sud. Gradace posledních dílů je neuvěřitelná. Každopádně epizoda Ozymandias se na IMDb (jaro 2024) chlubí čistou desítkou v hodnocení. ()

Reklama

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja asi odpadnem... Ozymandias je srdcervúci emocionálny kolotoč, ktorý sa naozaj s ničím nepára a určite nie nadarmo má takéto priam až nebesky vysoké hodnotenie. Rozhodne najlepšia epizóda a vrchol celého BREAKING BAD, ak nie náhodou aj absolútny vrchol seriálovej tvorby a zároveň aj najlepšia epizóda, aká bola doposiaľ natočená. Zatiaľ sa mi ešte ani raz pri tomto seriáli nestalo, že by mi nejaká scéna vohnala slzy do očí, ale Ozymandias ma presvedčil o opaku. Neveril som, že ešte niekedy mi bude Jesseho ľúto, ale stalo sa... Nečakal som, že BREAKING BAD môže posunúť laťku ešte o úroveň vyššie, ale stalo sa... Päť hviezd je zúfalo málo... Konečne som pochopil, prečo je celá piata séria označovaná ako MASTERPIECE. Určite s tým označením súhlasím. "You're the smartest guy I ever met, and you're too stupid to see... He made up his mind 10 minutes ago._______ Do what you're gonna do." ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byl podle mě nejlepší díl seriálu. Tady se toho tolik posralo, ty krávo. Hank a jeho kámoš mrtvej. Todd s jeho bandou skoro vše Waltovi vezmou a zároveň unesou Jesseho. Flynn se vše dozví. Walt unese Holly a začíná novej život. Tvl a ještě vlastně Walt řekne Jessemu že mohl zachránit Jane. Heeej konec tohle, neuvěřitelnej seroš. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Áno, Skyler mala pavdu, keď tvrdila, že v tomto dome v kompletnom zložení nie je rodina v bezpečí... Som rád, že na to tvorcovia nezabudli a dodali tomu veľmi pôsobivý rozmer. Väčší odklon od pôvodného cool čierneho humoru z prvej série sa už snáď ani dosiahnuť nedal. Táto epizóda do bodky odpovedá na to, kam až môže zájsť myšlienka, poďme rýchlo zarobiť nejaké tie drobné na to, aby moja rodina po mojej smrti nemala dlhy a žila si relatívne nad pomery. Svojim spôsobom sa seriál aj takto dal ukončiť, verím ale, že ešte nejaké to eso v rukáve sa na úplnom konci vytiahne... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Když Skyler White (Anna Gunn) a Walter White Jr. (RJ Mitte) přijedou ke svému domu, v odrazu bočního okénka auta si lze všimnout objektivu kamery. (imagoo)
  • Když Walter White (Bryan Cranston) v epizodě Ozymandias valí sud s penězi v poušti, projde kolem svých starých kalhot, které mu uletěly v pilotním dílu. (dandy11)

Reklama

Reklama