Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní variace na wildeovskou komedii mravů nás zavádí mezi uměleckou smetánku současného Londýna. Vypočítaví galeristé, snobští mecenáši, podivínští sběratelé, pozérští umělci a vlezlí kritici se vzájemně podvádějí, využívají a obelhávají, přičemž o opravdové umění (reprezentované slavným Mondrianovým obrazem Boogie Woogie, o jehož možný prodej se zde licituje) jde v těchto nekončících intrikách až na posledním místě. (Bluerider)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Páni, bylo to nečekaně zábavnější než jsem myslel. Za prvé jde o to, že vás celý ten příběh pořádně nas*ere a za druhé, je to napěchované po okraj výbornými hereckými výkony. Anderson, Cumming, Graham, Lee, Seyfried, Skarsgard - všichni jsou výborní a celému vévodí totální pilot filmu Danny Huston, který mě svým umělým smíchem neskutečně bavil. Nemůžu tomu dát více než 3*, protože zase o takovou pecku se nejedná, ale rozhodně to stálo za to vidět a 45% je naprosto neoprávněných a hloupých. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Normálka, kto má rád filmy plné intríg, si príde určito na svoje, pretože tu chce každý s každým vymrdať, mrdať alebo prinajmenšom vyfajčiť péro ! Ale o to vôbec nejde. Prekvapivý záver je lux sus ný !!! Hoci som presvedčený, že veľké publikum si tento film nezíska, u mňa je to jasných päť bez nadsázky , ha háá , ha háá ! ()

Reklama

korok 

všechny recenze uživatele

Neholduju zrovna tomuto druhu umění, kde je plátno chaoticky "pocákané" různými barvami a výsledkem má být jakože obraz o obrovské hodnotě. Ten kdo ano, tomu se možná bude film líbit. Diváky, kteří jsou na tom podobně jako já, tak může v tomto díle zaujmout pouze několik pohledných hereček odhalujících sem tam nějaké ty vnady svých hrudníků. To ale nabízí i spousta jiných komedií, které to ale umí doprovodit i dávkou humoru a není to tedy taková nuda jako Boogie Woogie. ()

Slopter 

všechny recenze uživatele

Moc jsem se nenasmál, na to, že jde o komedii. Herecky se mi nejvíce líbila Heather, moje oblíbenkyně Amanda mě v tomto filmu neokouzlila. Jinak "Ha háá, ha ha háááá" bylo hrozně otravné!!! Možná mi dějově/významově něco uniklo, nebo jsem něco nepochopil a proto nedokáži docenit toto dílo, podobně, jako nedokáži docenit umělecká díla, počínaje slavným Mondrianovým obrazem Boogie Woogie a konče video uměním, které bych popsal podobně jako zděšený otec... ()

Gore 

všechny recenze uživatele

První polovina je nuda k uzoufání, kdy jsem se rozhodoval, jestli to má vůbec cenu dokoukávat. Ale po půlce se to jakžtakž rozjede a skládačka mozaiky docela začne fungovat a do sebe zapadat, že to má i určité chvályhodné momenty. Jako celek však selhává na plné čáře, což je škoda, protože herecké obsazení mě velmi nalákalo. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Christopher Lee měl ve scénáři pouze 15 řádků textu. (Cheeker)

Reklama

Reklama