Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Život sa mení rýchlo. Blesk udrie a v sekunde všetko to, čo tu raz bolo, už tu nikdy viac nie je. A vy sa ocitnete sediaci na kameni na okraji púšte."  Jolene. V pätnástich sa vydá, o rok neskôr je vdova, rozvracačka rodiny a mladistvý delikvent. Rovnako, ako zamestnaniami, prejde i mnohými manželskými zväzkami. Nájde nakoniec svoje šťastie? (sochoking)

(více)

Recenze (50)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Jolene, Joleéééne, Jolene... snad právě tahle píseň byla inspirací k natočení příběhu, kterých jsme viděli snad tucet - naivní a krásná dívka, která prošla několika pěstounskými rodinami - možná i proto nebere život moc vážně, jen jím projíždí a občas bez rozmyslu vystoupí na jedné ze zastávek a doufá, že se jí stane šťastným domovem. Není to snad ani její vina, že všechny vztahy končí fiaskem, ve své poddajné přirozenosti přijímá vše dobré i zlé až do krajních mezí, aniž by to dobré nějak zneužívala ve svůj prospěch - má prostě štěstí v neštěstí a to jí provází po celých deset let života, kterým se snímek věnuje. Jak řikám, nic (podotýkám, že příjemné), co bychom už neviděli, co však zcela vybočuje, je samotná Jolene v podání Jessicy Chastain, která se tímto pasuje mezi jednu z mých nejoblíbenějších hereček - krásná ve všech svých obdobích, úžasná ve všech etapách, vším, čeho se dotkla a čím se zabývala... velký talent na scéně. NEJKRÁSNĚJŠÍ ÚSEK: Las Vegas ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý příběh o dívce, které se kvůli nevěře obrátí život naruby a nemá zrovna mnoho štěstí na své další partnery a ani život se s ní příliš nemazlí. Na druhou stranu si za vše může sama, takže nějaký soucit, odpuštění nebo snad držení palců, také není na místě. Film je natočený naprosto standardním způsobem a příběh neukrývá žádné překvapení nebo alespoň zajímavé situace, které by diváka chytly a zaujaly. Je to film určený pro TV, který zaujme jen slušným výkonem neznámé mladé herečky. ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Jak jen mi mohl tenhle film uniknout? Opravdu velmi milé překvapení. Příběh o dívce, která má strašný vkus na muže a každý je ještě větší magor než ten předchozí. Celý film má příjemnou retro atmosféru a s netradičním vyprávěním dotváří skvělý celek. Jessica Chastain má před sebou velkou budoucnost(Terrence Malick si už všiml). Ještě musím zmínit Ruperta Frienda, to je neskutečně zajímavý herec s velkým charismatem. Nenápadný, ale působivý snímek. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som bol zmätený. Pripadalo mi, že dej sa odohráva v 50. rokoch , ale nešli mi do hlavy tie magiče s cédečkami a tak, no a zrazu sa dej akoby presunul do 21. storočia a ona furt bola mladá kočka. Asi to bolo tými rekvizitami, účesmi ... neviem. A prosím vás, také vIdly akými boli obchodní partneri Sala, to akože kde vyhrabali ??! Ničmenej to bol jeden veľmi pútavý a nádherne vyrozprávaný príbeh, ktorý rýchlo odsýpal, s prekrásnou hlavnou hrdinkou v útoku ! ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, je Jolene obětí anebo mazanou dívkou, která se až příliš rychle učí? Zprvu sebou sice ve své naivitě nechává manipulovat, ale už brzy zjišťuje, jak pěknou tvář a sexy tělo využít k dosažení snadnějšího života. A že její štěstí trvá vždy jen krátce? Aby ne, když nevybíravě jde s každým, kdo ji slíbí, že se o ni postará. Litovat hrdinku se mi příliš nedaří a rovněž stereotypně se opakující vzestupy i pády časem omrzí. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama