Reklama

Reklama

Tajemství domu Usherů

(TV film)
  • USA House of Usher

Obsahy(1)

Mnoho jich přijelo, ale jen někteří přežili.
Sexy horror na motivy povídky E. A. Poe Mladý Victor přijíždí navštívit svého dávného přítele Rodericka Ushera, do jeho rodinného sídla. Victor má z domu podivné pocity a časem odhaluje děsivé tajemství, které drží celý rod Usherů naživu. Rázem se ocitá ve smrtelném nebezpečí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Film stojí na velice špatném scénáři, který postrádá jakýkoliv děj, atmosféru i samotné hororové prvky. Celý film máme šanci sledovat líbající se vyholené chlapy, kteří si občas zajedou do slipů, nebo si jen tak hrají sami se sebou. Nudné dialogy jsou sem tam ozdobené trapnou hláškou, která nemá ani hlavu ani patu. Samotná atmosféra trpěla stejně jako diváci u televizních obrazovek. Za celý film jsem si nevšiml ničeho co bych mohl považovat za sebemenší náznak hororu. Jediné o čem by se dalo mluvit byly ruce, které šmátraly kolem nahého týpka ve vaně. A co samotná hudba? Tak tu jsem sice párkrát slyšel, ale hodnotit jí nebudu, protože při rychlém přetáčení jsem jí moc nevnímal. ()

MraMor odpad!

všechny recenze uživatele

Toto bolo silné kafe aj pre mňa. Režisér mi pripomenul jednu časť zo South Parku, kde sa pán Garison (učiteľ) snažil stať spisovateľom a vo svojom románe spomenul niekoľko tisíc krát slovíčko penis a stále tvrdil ja nie som gay. Podobný problém ma zjavne aj režisér tohoto snímku, ktorý je podľa mojho názoru určený skôr pre úzsko profilove publikum. ()

Reklama

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Ono je scestné hodnotit film jako horor… A hledat v televizním erotickém filmu „herecké výkony“ je předem stejně marné, jako hledat je v jakémkoli pornu na motivu známého filmu. Ve filmu jde pouze o jedno… promenádu boxerek. A to by vám mělo dojít po prvním zběžném pohledu na obal, který je dost výmluvný co se týče cílové skupiny. Místo vnadných polonahých blondýn zde před vrahem utíká vnadný polonahý blondýn ;) Tudíž je poměrně fascinující, kolik lidí film přesto vidělo a znehodnotilo. Já se nečekaně bavil (snad více než u Twilight ságy), byť parodie na horor zamýšlená zřejmě nebyla. Z tajemné koupelnové scény ve stylu „Nenávist“, se po pár rukou ;) stane další díl „Scary (Gay) Movie“. Přičtěte k tomu stylově „dramatickou“ hudbu a angažovaný dabing Lucie Vondráčkové :) A jako erotický film je taky dostatečně komický svou politickou korektností. Po první scéně pochopíte základní pravidlo, že spodní prádlo aktérů se nesmí sesunout ani o centimetr níže… rozhodně ne na „nesprávné straně“. A můžete si všimnout, že kromě oné scény, se muži mezi sebou prakticky nedotknou! :). V každém druhém televizním seriálu HBO tak uvidíte více krve, násilí, nahoty a sexu… Nicméně pro všechny, kteří hodnotí film jako odpad!… potkat takhle v noční zahradě zástup holých zadků… copak to nebylo děsivé ;)) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Upřímě? Byl jsem na tenhle film docela zvědavej, co by mohlo být více gay než série Bratrstvo, no a tohle bylo o něco více. Není to gay jako jebačky ale líbačky tu jsou. Bohužel. Nicméně Film má vynikající hudbu od Manfrediniho(že by ji DeCoteau ukradl?) protože ta byla opravdu výborná a byla kvalitnější než celej film. Co mě sralo byly ty kecy ve znaku poezie, ty byly tak sračkové že bych je tam vystřílel. Dále je to klasická nuda naprosto bez atmosféry pro buzíky. ()

Slimakovec odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní megasračka. Herecký výkony někde hluboko pod měřitelnou hranicí a korunu tomu nasadil hned první WTF moment, kterej přišel poměrně brzo, někdy kolem 8. minuty, kdy se na sebe jen tak z ničeho nic vrhli 2 hošani a u objímání to nezustalo. Vydržel jsem to s přeskakováním scén až do 30. minuty "filmu", pak jsem DVDčko vzal a vyhodil. A pro jistotu jsem do mechaniky vložil čistící cd a spustil, protože tohle muselo bejt moc i pro tu čočku v mechanice. Jo, mohl mi bejt varováním obal levnýho DVDčka z novin, ale na obaly jsem se nikdy moc nekoukal. Od teď budu. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl natočen na motivy knihy "Zánik domu Usherů" Edgara Allana Poa. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles v Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama