Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy neberte mladé stopařky - mohou být životu nebezpečné!  Pavel (M. Dadák) má smůlu na ženské a může si za to sám. Je neprůbojný a nesmělý. Žije víc ve své fantazii než ve světě. Jediné místo, kde se nebojí ženu oslovit je za volantem auta. A tak jezdí po kraji a bere stopařky. Tady je pánem situace - suverénní mladý muž s bohatou fantazií. Teď už jen zbývá si vybrat tu pravou. Jenže stopování nemusí být nebezpečné jen pro dívky na cestách, ale za zcela specifických okolností i pro ty, kteří je berou. A Pavel byl přece vždycky smolař... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

kiddo

všechny recenze uživatele

SPOILER: Tož pozor, panenky, jak nebudete milé na vypatlané stalkující hovado a pošlete ho za jeho stalkerovské hovadství do řiti, chytne si vás sériový vrah a jako bude to vaše vina, protože jste skrz stalkující zhovadilost toho Hodného kluka (TM) neprohlédly do úžasných hlubin jeho dušičky. Čí padesátiletá matka zhrzeného panice z koloniálu tohle stlepala? ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tohle mělo přece jenom hrát na dramatickou strunu a být varováním, i když o jisté varování se postará závěrečná pointa. Vždyť jde o velmi závažné téma, které by nemělo být bráno na lehkou váhu. Marthu Issovou od jisté doby nesnáším a mám na ni alergii. Písničky Dalibora Jandy mě přivádějí k šílenství. Působí na mě jako červený hadr na býka. Jeho "nemocný" hlas jako takový mi nevadí, ale to co zpívá ano. Stopaře neberu ani kdyby mělo jít o člověka, kterého znám. Hlavní postavy Pavla mi bylo docela líto, ale za blbost se prostě platí. Tak to prostě chodí dnes a denně. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Filmařsky docela zručné, ale scenáristicky či obsazením podivné. Např. (BACHA MOŽNÝ SPOILER) se nedozvíme, CO přesně vedlo hlavní hrdinku, že najednou ke konci změnila názor a zavolala na policii, zvláašť když viděla, o jakého ňoumu jde. Navíc Martha Issová i Matěj Dadák hrají, jako kdyby šlo o komedii, ne drama, které se z toho nakonec vyklube. ()

nula87 odpad!

všechny recenze uživatele

Nestačím se divit zdejším hodnocením. 3, nebo dokonce 4 hvězdičky??? Co to lidi berete, že bych to taky zkusil? Neuvěřitelná slátanina (nebojím se napsat sračka), která se chce vydávat za komedii s poučením. Blábol, žvást, neuvěřitelné dialogy, a Dalibor Janda jako bonus. Proboha, to snad ne! A to vše za naše peníze z konc. poplatků. 0% ()

Lish84 

všechny recenze uživatele

Svěží vánek v rámci současné české televizní tvorby. A přitom stačilo tak málo - být nápaditý. Vůbec slovo nápaditost se v souvislosti se Stopem musí skloňovat často. Ukazuje se už při umístění úvodních titulků ve vhodných částech obrazu. Pokračuje nápaditě se rozvíjející zápletkou, od které rozhodně nečekejte prázdné tlachání o životě mezi řidičem a stopařkou, ale zajímavě vymyšlený malý příběh, v jehož rámci má každý motiv svůj smysl. Někdo si holt příjemně vyhrál. To vše podpořeno příjemnými a zábavnými herci v hlavních i vedlejších rolích. Stop má nápad a vtip a to se cení. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Liberci a okolí. (rakovnik)

Reklama

Reklama