Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Chch, tak to mě zas něco pobavilo. Místama mi to ale přišlo až zbytečně moc vtipný, jenom aby proběhla nějaká hláška nebo něco. Nevadí, nenudil jsem se. Hodně originálních smrtí a narážek na ženskou rasu. Není to moc na to vzít do kina holku na rande. Mimochodem, v roli Mikeyho maník z videoklipu Invaders Must Die od Prodigy (Noel Clarke). ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další hororvá ulítlost z Ostrovů, ve které se sešla, alespoň z mého pohledu, elitní britská sestava Dyer-Graham-Clarke, která v čele bandičky sexuchtivých opilců válčí s vesnickými zombicemi. Plno hlášek, britský humor a již výše zmiňovaná trojice zaručovala zážitek, u kterého jsem se chechtal v jednom kuse. 85% ()

Reklama

Ronaldo79 

všechny recenze uživatele

Začnu netradičně, britové mě vyloženě dlouho dobu iritují s hororovými komediemi, protože většinou nejsou vtipné ani hororové. Doghouse jim výrazně vylepšil pošramocenou pověst, protože je vtipný, atmosféra chvilkami opravdu chvilkami není k zahození a těch 86 minut uteče jako voda. Masky nepůsobily moc hororově, ale byli povedené a nebyl bych to já, kdybych něco nevypích, takže fáze číslo 1 byla zbytečná, protože fáze 2 už měla kule a pro hlavní hrdiny byla konfrontace s krvelačnýma pizdama o mnoho težší. Taky musím pochválit nepředvídatelnost úmrtí, jak jsem již psal, vyhnout se fázi 1, mohlo to být za čtyři hvězdy. 6/10* ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Road-zombie-movie komédia, ktorá sa pevne drží svojich najväčších vzorov, čo beriem ako pozitívum, ničím viac ale nenadchne. Niektoré scény poriadne zvrhlé, iné zas poriadne vtipné. Nič viac som nečakal a nič viac som ani nedostal, takže sklamanie to nebolo. Pokiaľ teda máte radi humor v scénach, ktoré iným privodia nevoľnosť, toto je film pre vás. Ale mozog by sa tých 90minút nemal veľmi zapájať do diania. 65%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britský snímek „Doghouse“ dovede pobavit, ale nesmíte od něj mít přehnaná očekávání. Není to film, který by měl dokázal vyloženě rozesmát. Možná se sem tam usmějete. A pokocháte se docela dobrými maskami, které si na sebe ženské osazenstvo natáhlo. Na ty se opravdu kouká dobře a dovedou i celkem vyděsit. Z hlediska hororové komedie je tohle ale v konečném důsledku spíše průměr. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama