Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva bratři se rozhodnou unést dceru jednoho zazobaného chlápka. Avšak vše se (jako obvykle) zamotá a bratři nedostanou ani korunu a ocitnou se v pěkném maléru. Chatka, ve které ukrývají unesenou, je odříznutá od civilizace, navíc mají v patách gangstery, ti je mají za úkol zlikvidovat a dovézt dívku do bezpečí. A tak jim nezbývá nic jiného, než se dát na útěk. K jejich smůle naráž na opuštěné stavení, ve kterém je čekají větší hrůzy, než si kdo z nich dokáže představit. (Ssimca)

(více)

Recenze (111)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dost dobrá zábava, ale bojím se že kdyby film neměl Serkinse tak dost padne, on byl totiž to proč jsem si film sehnal, a taky byl nejvtipnější postavou. Film má jednoduchý příběh a styl humoru mi dost padnul. Scéna s můrama neměla chybu. Dialogy byly vyšperkované a často mě rozesmály. Gore a krev ve filmu nebyla priorita a když se objevila oko mě potěšilo. Zábavná hororová komedie. ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Jestli mě to mělo pobavit,...tak se tvůrcům zadařilo. Po střízlivém začátku, kdy jsem od toho moc neočekával, se toho začlo dít obstojně hodně. Sice je takových filmů požehnaně, i kvalitnějších asi, ale peprný britský humor tomu opět dodal šťávu. Až sem chvilkama očekával nášup Simona Pegga . PS: Kdo říká že je škoda absence Bossa nevěstince, nechť sjede opět záverečné titulky:) 75% ()

Reklama

okkac 

všechny recenze uživatele

Pokud plánujete únos s cílem vydírat, jako hlavní hrdina David v podání Andyho Serkise, ujistěte se, že si za parťáky nevyberete někoho jako je váš bratr, který má strach z můr a musí se co chvíli hlásit své tlusté manželce, a kamaráda, který moc inteligence nepobral (-"Máš mobil?" -"Mám, ale je vybitý." -"A nabíječku máš?" -"Mám." -"Tak mi ji dej!" -"Je v klubu." -"A co tam kurva dělá???" -"Je v zásuvce." -"To byla řečnická otázka!!!"). A taky si dejte pozor, aby vám vaše oběť nedokázala pořádně zatopit, jako v tomto případě velmi vyvinutá blondýna s velmi sprostým slovníkem. K tomu si ještě připočtěte chatu v lesích a nedalekou farmu, kde bydlí jeden velmi nepříjemný člověk (nebudu to tady prozrazovat, je to takové překvapení po hodině filmu) a na průser je zaděláno. ---Britové opět dokazují, že žánr hororu, i když v tomto případě komedie se špetkou hororu, zvládají v současnosti ze všech nejlíp. Tady se bude častěji smát, než bát a to i u gore scén. 7/10 a to i díky tomu, že jsem se na to díval v noci na chatě taky u lesa, což umocnilo zážitek. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

The Cottage mi pripomenula Izoláciu, tiež britský, potrhlý, komediálny, ale brutálny horor. Aj ich rovnako hodnotím, také 3,5*. Bratská dvojka Peter a David je "k ušoupání", zdanlivo krehká blondínka im dáva zabrať a vzápätí sa okruh blbcov rozširuje, divák sa baví a je zvedavý, čo z toho nakoniec bude... záležitosti sa zamotávajú, stávajú čoraz viac absurdnými... až sa to odrazu celé presunie z roviny čiernej krimi-komédie o debiloch do roviny drastickej vyvražďovačky o znetvorenom psychopatovi... ale aj tam nachádzate ten čierny humor. Veľmi čierny. Heh, je to galimatiáš, má to slabé chvíľky, ale mňa očaril aj prístup tvorcov - očividne si to užívali, sarkasticky sprznili čo sa dalo na stupídnych komédiách o hlúpych zločincoch aj nespočetných amerických vyvražďovačkách s odpornými "fuckermi" zbierajúcimi ľudské časti - a zároveň im vzdali hold. Ani divá sviňa nevie, o čo im vlastne šlo, ale z pohľadu diváka - hlavne o zábavu. A o tom predsa kinematografia je :-) Mimochodom - počkajte/pretočte si až za záver titulkov. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Sama jsem překvapená tím, jak dobře mi to sedlo, jedná se totiž o velmi zvláštní věcičku, je plná paradoxů, tedy ze všeho nejvíc je nechutně zábavná (např. práce s lopatou), hloupě vtipná (blbové unesou bloncku), únosci jsou v podstatě pasivní a unesená je agresivní a velmi sprostá, no a ze závěrečného masakru na farmě jsem si odnesla jedno ponaučení, jakmile si někde v budoucnu přečtu ceduli „nevstupovat“, rozhodně tam nepolezu přes plot.. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna potitulková scéna. (Yoshimitsu)

Související novinky

Nemrtvý, kam se podíváš

Nemrtvý, kam se podíváš

08.10.2008

Chodící shnilotiny jsou pořád v kurzu. Máme pro vás tři projekty, které se zombíky jen hemží. Táta Romero chystá další mozkově-střevní hostinu, Woody Harrelson se musí probojovat skrz Zombieland a 28… (více)

Reklama

Reklama