Reklama

Reklama

Stopy krve I: Masakr

  • angličtina Traces of Death
všechny plakáty

Obsahy(1)

Šokujíci, avšak naprosto realistický, místy velmi krutý pohled na hrůzy života. Dokument, který přivádí diváka daleko za hranice představivosti. Je sestaven z autentických záběrů děsivých skutečností, které se v tomto našem světe bohužel také stávají. (oficiální text distributora)

Recenze (25)

BlackTom odpad!

všechny recenze uživatele

Nechcelo sa mi pozrieť do fakeových Tvárí smrti, tak som sa rozhodol vydať rovno po jej Stopách. Automobilové nehody a rôzne operácie sú ešte celkom "prijateľné". Myslel som, že som otrlejší, ale dívať sa na vypalovanie sadla zo živého prasaťa alebo statický záber na krv príštiacu z nosa samovraha Dwyera, to už bolo príliš aj na mňa. Ono, pokým je to hrané, dá sa pozrieť na akokoľvek nechutný horor, lebo viete, že sú to len masky. Nič však nedokáže vydesiť viac než vedomie, že toto je skutočné a môže sa to stať hocikedy a hocikomu. Bŕŕ... Je dobré vedieť, že vo mne ešte ostalo niečo ľudské. Z tohto je mi šoufl, hodnotím pocity, rovnako aj amatérske vyznenie filmu, jasný odpad! a dvojke, hoci už je pripravená, dávam utrum. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Nic drsnějšího a odpornějšího snad nelze vidět než tuto kolekci Stop krve. Člověk se slabými nervy se nedokáže dívat ani minutu na tyto naprosté otřesnosti. Popravy, nehody, mučení, prostě příšerné věci... Myslím si, že nic podobného už v životě neuvidím a nechápu jak se takovéto dokumenty mohli dát oficiálně sehnat. Po morální stránce bych měl po minutě film vypnout a dát ihned odpad, ale do dokumentární stránce to je unikátní skvost který nemůžu ohodnotit jinak než sto procenty. Po shlédnutí tohoto unikátního dokumentu člověk konečně vidí jaké nebezpečí se skrývá za volantem, vidíte zde jací jsou skutečně lidé, bez srdce zlý, krutý... Ale tvůrci udělali i úžasnou věc, že film odlehčily sekvencemi například s motoristickými vtipnými haváriemi. Nelze hodnotit jednotlivé díly, protože jsou všechny stejný, stejně krutý. Ale jako celou sérii Traces of Death hodnotím jedině - 100% ()

Reklama

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Hodne drsnej pohled na to jaky nehody a zverstva se dejou po celym svete. Urcite velice oblibena vec kazdyho upira co si denne maluje linky pod ocima a sem tam se rizne ale taky dost zajimava ukazka toho jaky dokazou bejt lidi prasata a nestitej se niceho. Abych pravdu rekl ani tak mi nevadilo koukat se na provazochodce ve vetru nebo na pyrotechniky rozprsknuvsi se pri deaktivaci bomby jako koukat se na normalni veci vsedniho zivota mezi nez bych zaradil porod cisarem ci liposukce. Tak jako tak nehodnotim plnym poctem proto ze bych u kazdyho smrtaku olizoval nuz ale proto ze nic podobnyho sem do ty doby nevidel. Dvakrat stacilo a myslim ze potreti se na to podivam az za hodne dlouho ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Zakázané ovocie chutí najlepšie.V mojom prípade-nechutí.Po desiatkach upozornení-,,Len pre silné žalúdky,, v tejto diskusii som sa nepoučil.,,Dokument,, ,ktorý obsahuje obrázky a pasáže ktorým slovo odporné je silné ako čaj pre batole.Pár videí,ktoré sa ešte vyrovnajú silnejším správam v televíznych novinách,ale inak náročky som napísal ,,dokument,, v úvodzovkách, pretože v podstate mi to pripadalo ako zostrih z webov : zvraceny a rozzlobenimuzi.cz s pár vetami komentátora. ()

maxxxim odpad!

všechny recenze uživatele

Načo? Neverím, že to môže niekomu zdravému niečo dať, ma nepresvedčí nikto. Však výpovedná hodnota tejto sračky je nulová. Každý vie, že keď sa niekomu neotvorí padák v 600 m, tak si po dopade na zem asi neskontroluje sporttester. Alebo, že keď niekto vylezie z auta v safari parku a sadne si levovi na ňufák, že ten neodíde bez toho, aby si toho nevšimol prípadne, že keď auto v tristokilometrovej rýchlosti vbehne medzi ľudí, že títo nebudú na sračku, niee. A o to tu práve ide, neviem čo malo byť posolstvom minisérie, ale v samotnej podstate je to celé zbytočné a koniec koncov v porovnaní je to slabunký odvar toho, čo sa dialo v ghetách, koncentračných táboroch či gulagoch minulého storočia a v trošku iných rozmeroch. Takže z mojej strany asi tak. ()

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl ve Velké Británii zcela zakázán. Důvodem je násilí, které je vyobrazeno bez jakékoliv dalšího důvodu nebo hodnoty. (Rugero)

Reklama

Reklama