Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Prvý diel found footage hororu Grave Encounters nebol ani trochu originálny, ale hlavne kvôli pár pôsobivým momentom sa jednalo o vcelku vydarenú záležitosť. Pokračovanie však ale oproti jedničke pôsobí ako bohapustá sebaparódia. Partia študákov nejakej filmovej fakulty sa rozhodne navštívíť blázinec z jedničky a dokázať že to nebol film, ale realita. No a čaká ich tam presne to isté čo čakalo hrdinov prvého dielu, pretože toto pokračovanie jedničku dejovo priamo kopíruje. Najhoršie je že tentoraz sú hrdinovia skutočne nesympatická sebranka vyhulených teenagerov, ktorým som za ich hlúpe kecy a debilitu želal smrť už od začiatku. Zhruba dve tretiny filmu sa okrem nudného rozjazdu dali v pohode stráviť. Posledná tretina je ale skúška divákovho vkusu a vyvalí sa na vás toľko nezmyslov a klišé, že je to až nechutné. Záver až drzo vykráda Evil Dead 2 a posledný záber je už vyložený výsmech. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Zoufale nudnej rozjezd ale potom co začne bubáctví v blázinci je to ve starejch kolejích a člověk se opravdu bojí. Že je to kopie jedničky to mi snad nevadí když byla dobrá. Samozřejmě pobavil i korejec co pronesl větu MENŠINY TO VŽDYCKY SCHYTAJ JAKO PRVNÍ a asi 5 minut nato jako první ve filmu zařve :)))) Bohužel poslední třetina se starým známým už výrazně kulhá a za posledních cca 30-40 minut přijde už jen jedna lekačka, což je škoda. ()

Reklama

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Nepovedená vykrádačka REC a Záhady Blair witch. Vážně je tohle myšleno vážně ? Doufám, že se zítra probudím a zjistím, že to byl jenom zlej sen. Všehovšudy dvě a půl lekací scény a u obou víte že to přijde. Pokud bylo účelem jet na reálnou notu, jako že to tak vypadalo a bylo to řečeno v každé půlhodině filmu, proč tam dávaj takový hovadiny. Nadpřirozené jevy...ano proč ne...ale výjevy z minulosti ??? Absolutní blbost. Mohli rovnou ty kamery dát duchům do ruky a nemuseli platit herce. Na konec si ještě neodpustím tragické zvolání jako u Wrong turn 2...." Bože oni mluví " :/ Hrůza. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

A u mně menší Zklamání! Oproti Skvělé Jedničky, kterou pokládám za jednu z nejlepších Paranormálních Duchařin Všech dob, co se týče Lekaček, je to skvělý zástupce Drag me to Hell, ale tady? 50 minut se neděje Nic, fakt NIC! pak to začne, ale jako by to, přestalo na mně fungovat, ani jednou jsem se NELEKL!! Trailer sliboval, více Akce, Duchů.. Větší Insane, a mně přišla Jednička dynamičtější, vraždy byli lépe propracované, tady se na to celkem Vybodli! Nenudil jsem se, Zábava je to fajn, pořád se jedná o Nadprůměrný FF, ale ve srovnání s Jedničkou, slabší Odvar:( ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Hororově to vlastně působí stejně jako jednička, ale bylo to slabší.Aspoň tu zhruba poslední půl hodiny, kdy se na scéně objevil Lance Preston z jedničky a na konci, kdy se tam objevila ta černá díra, nebo co to mělo být už bylo moc přehnané.jednička byla určitě lepší a navíc jako horor to na mě působilo lépe a nevypadalo to tak nesmyslně jako dvojka, která od nastoupení do léčebny byla hodně nesmyslná. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Těsně před závěrečnými titulky probliknou na černé obrazovce čísla 49 14 122 48. Jedná se o souřadnice k budově, ve které se film odehrával, k Riverview Hospital v Kanadě. (kery-)
  • První trailer k filmu byl vydán 4. září 2012. (ČSFD)
  • Na stole v nemocnici bola nakreslená ouija, teda tabuľka vďaka ktorej sa komunikuje s duchmi. Klasická tabuľka na komunikáciu má písmená usporiadané abecedne, avšak tabuľka v tomto filme mala rovnaké rozloženie ako QWERTY klávesnica. (metal.storm)

Reklama

Reklama