Reklama

Reklama

Prckové

Trailer 1

VOD (1)

Malý chlapec objeví barevný kouzelný kámen, který nejen plní přání, ale zároveň v malém městečku Black Falls, kde se příběh odehrává, způsobí naprostý chaos. To když se ho pokusí zmocnit závistivé děti i vypočítaví dospělí. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (71)

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Vzpomínáte ještě na Memento, které se většině z vás tolik líbilo? Tak tenhle film mi ho připomněl. Nevím jak, nevím proč, ale vzpomněl sem si na tento pro mě děsně nudný a bezvýznamný film právě ve chvíli, když jsem koukal na Prcky. No a díky tomu musím konstatovat, že i když byl tenhle film místy hrozně trapný, byl na druhou stranu i celkem zábavný (porovnávání s naprosto odlišným filmem je zábava). Moje důvody, proč tomuto filmu dávám větší hodnocení jsou sice dost slaboduché, ale nemohu si pomoct. Můj oblíbený herec James Spader jako "pan Černý" mi děsně připomínal Alana Shora z Kauz z Bostonu. A možná právě proto se mi na to dost dobře koukalo. Takže Robertův nový počin je sice naprostá pestrobarevná ulítlost, na kterou se člověk koukne jednou a to mu kompletně stačí, ale u mě si Rodriguez šplhnul s osazením, protože Spader a Cryer (Dva a půl chlapa) jsou jedničky a dodávali tomu punc. S chutí proto dávám 4 hvězdy - ne filmu, ten si to nezaslouží, ale těmto dvěma hercům, kteří byli, ještě jednou, naprosto výjimeční. No a to morální ponaučení na konci s tou zelenou krabičkou jen vypovídá o tom, jaký trend na začátku 21. století frčí. Helveticaaa. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

No. Tento film je ako film "Krpci" celkom dobrý. Nápad bol zaujímavý a spracovanie bolo fakt hrozne zaujímavé. Ale ako film R. Rodrigueza nič moc. Od takýchto režisérov sa proste čaká viac. Film bol určený pre deti, a kvalita týchto filmov sa zisťuje podľa toho ako zaujmú ich rodičov. A pozerania tohto príbehu by ich omrzelo po piatich minútach. 40% **. ()

Reklama

Enzo555 

všechny recenze uživatele

Klobúk dole pred fantáziou tvorcov, stále sa niečo deje, nie je to až také odhadnuteľné, zaujímavo poprehadzované epizódy, Kat Dennings, Steve Jobs2.0, humor, preplácanosť, milé decká (nová Wednesday Addams!) a zlomenie tabu o pojedaní šušňov. Naj film na víkend.dopoludnie. Triky väčšinov na výbornej úrovni- keď si spomeniem, čím "klamali" tvorcovia detských filmov kedysi nás.. ()

dalia 

všechny recenze uživatele

Docela zábavný, praštěný dětský film, má spád a tempo, rozdělení do "epizod" je zajímavý nápad, i když někdy jsem měla problém si uvědomit, co vlastně čemu předchází. V kontextu amerických rodinných filmů je tento docela originální a není v něm zas až tolik obvyklých klišé, i když některým se také nevyhne. Nenáročná, ale svižná zábava, film není příliš dlouhý, takže jsem se vůbec nenudila. Pár logických nesrovnalostí by se našlo (pokud všechna kouzla nakonec zmizela, co ta přemoudřelost toho batolete??), ale v tomto žánru, v podstatě moderní pohádky, jsou asi omluvitelné. ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Když jsem si nakonec přečetl jméno režiséra nemohl jsem mu přijít na jméno. Ale pak jsme si řekl, jo proč ne, je to magor a k tomu patří, že točí i takovéhle ptákoviny. K filmu bych se vyjádřil jako k nepřehledné přehlídce nesympatických postav a neumím si představit, že by to bavilo děti. Natož rodiče. Já to viděl jen z důvodů nemoci a lenosti. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Austinu v Texasu. (rafix)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Rodriguez zase točí pro děti

Rodriguez zase točí pro děti

01.06.2008

Ano, rozhodli jsme se vám zničit neděli (a čtěte až do konce, bude to ještě horší). Planetou Teror se texaský desperát alespoň částečně rehabilitoval u publika, znechuceného jeho 3-D zrůdnostmi pro… (více)

Reklama

Reklama