Reklama

Reklama

Když Dannyho zmlátili před zraky jeho dětí, přeje si jediné. Pomstu. Skupina vyhazovačů ho učí jak se bránit i útočit. A tak Danny brzy konfrontuje šéfa místního gangu. Boj má však překvapivě brutální následky...  Danny, osamělý tovární dělník, je během náhodné rvačky zmlácen a ponížen před zraky svých dětí. Jeho už tak bezútěšná existence tak klesá hlouběji do propasti zoufalství. Danny se však rozhodne bojovat. Potkává skupinu klubových vyhazovačů, kteří ho přijmou mezi sebe a dodají mu dostatek sebedůvěry. Danny se pomalu sžívá s jejich světem a zaplete se s místním šéfem podsvětí. Tímto se spustí řetězec událostí, které budou mít neuvěřitelně brutální následky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

Dave Lister 

všechny recenze uživatele

Další syrová a nekompromisní sonda do Londýnského podsvětí, ač zpočátku mně né příliš sympatický hlavní hrdina, který se s outsidera mění přímo před očima v drsného vyhazovače, ale spád a dějová linie malé nedostatky odsouvá do pozadí.V podstatě se mně film líbil ,ale na velký průlom to zase nevidím. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Ještě! Víc! Tohle jsem si řikal po skončení filmu, když na mě vyskočily závěrečný titulky. Miluju britský gangsterky!! A Clubbed mě moc překvapil. Ačkoli tam hrajou mně neznámý tváře a na režisérský stoličce nesedí Guy Ritchie, tak to byl kvalitní snímek. Lůzr, depresář a nula v jedný osobě se stane vyhazovačem a učí se boxovat protože ho nějaký tlustý pako rozkopalo v hospodě před jeho dcerkama. V jistech chvílích jsem v tom filmu viděl stejně kvalitní snímek Rise of the Footsoliders, což osvěžilo vzpomínky na tenhle snímek. Konec je sice dost tragickej a závěrečný dvě minuty mě dostaly taky. Teď už jen doufám, že Neil Thompson neusne na vavřínech a jeho další film bude stejná pecka! ()

Reklama

Frenegonda 

všechny recenze uživatele

Focken man! Aia? Británie někde severněji - drsná a syrová jak umí být jen tam. Se všema hnusnejma vylízancema co svět zrodil. Někdo se s nima musí vypořádat. Tak si nasaď masku. Adrenalin is focken pissing in my vains. FOCK YAAAA!!!! Brutální ukázka lidské blbosti, agrese a hlavně hnusné krutosti. Srdce mi z toho poskočilo až na 100% ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený britský snímek o tom, že pár hajzlů zbije otce před zraky své dcery, načež se ten rozhodne, že se naučí bít. Seznámí se s trojicí vyhazovačů a ti jej zasvětí do tajů boje. Tak k obecné kostře filmu. Když jsem v úvodu naznačil, že tento film je velice povedený, myslel jsem tím, že bude samozřejmě nejen o tom, co jsem v prvních dvou větách naznačil. Seznámíte se s charaktery postav jednotlivých vyhazovačů a to stylem vyprávění. Tedy stylem úspěšných britských (ale i amerických) krimikomedií. Na mysli mám především filmy Guye Ritchieho nebo bratrů Coenových, taky film "Formula 51" a dalších jim podobných. Seznámíte se také s rodinným životem hlavního hrdiny a z prostředím anglické nižší střední třídy. Film je velice poutavě natočen, má spád a jedno nečekané rozuzlení. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Nepročíst si profil filmu před zhlédnutím, tak si myslím, že se jedná o dílo maestra Quentina Tarantina. Podobné filmy mám hodně rád, v tomhle mi však chybělo rozšíření hlavního příběhu a promakanější ukončení. V některých scénách mi snímek hodně připomínal (o třídu lepší) Fight club. 73% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama