Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys (více)
Trailer 2

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (191)

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Tohle drama potěšilo. Nebylo to přehnaný. Vyvážené dialogy s dobrými hereckými výstupy udržovalo situaci přiměřeně uvěřitelnou a emocionálně vypjatou. Záchrana 30 letého nenaplněného vztahu zatíženého traumatem, prostřednictvím mladistvé striptérky. Člověk by automaticky čekal, že tomu bude přesně opačně. :-) Tohle bylo vážně milé. Asi nejlepší role Kristen Stewart společně s Runaways. 76% ()

cab 

všechny recenze uživatele

Starsi muz potrebuje nejaky cas osamote po ztrate dcery, jez nasleduji neshody s rezignovanou manzelkou, proto se premistuje do jineho mesta, kde potkava problemovou divcinu lehkych mravu. Protoze mu pripomina zesnulou dceru, snazi se pomoc jak muze, coz neni zdaleka tak lehke ci mozne, jak si predstavoval. Dobre rodinne drama s presvedcujicimi vykony a hlavne krasnou a prirozenou (Kristen Stewart). 70% ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mě něco uvnitř říkalo, že to, co Stewart předváděla ve Stmívání není moc od ní, že to po ní chtěli. A jsem rád, že to dokazuje i tento film, v podstatě z období, kdy Stmívání jelo na plné bezkrevné kule. Protože tady Stewart v rámci role a její povahy hraje a vůbec ne špatně. Mám podobné filmy o lidech rád. S hodně velkou nadsázkou je to takové Pretty Woman bez přeslazeného happy endu. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Průměrný příběh omletý již 1000x.. Průměrné charaktery hlavních postav, které si vylosuješ v každém druhém drama-filmu.. Nic neříkající prostředí.. Vlažné a přisprostlé dialogy ("kurva" snad na začátku a na konci každé věty).. Tempo vleklé jako letní asfalt.. Konec dementně otevřený.. Ale klobouk smekám - skvěle zrěžírováno a perfektně odehráno.. Snad nejlepší role Kristen Stewart, kterou jsem viděla (moc mých sympatií holka nemá kvůli sáze s vampejřinci) a výborně svůj James Gandolfini (kterého mám ještě v živé paměti z filmu "Max a Kevin".. :-) Stojí za to udělat si čas :-) ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Pekne z ostra a priamo zrežírovaná realita, odhaľujúca ďalší príbeh v ktorom sa pretínajú protikladné pocity dospelých a teenegerky, ktorá hľadá to správne miesto vo svojom živote. Pomoc, ktorá sa jej dostala ju z časti predsa len zasiahla a pomohla jej k hľadaniu nasledovného zmyslu života, len škoda, že jej ďalší spôsob života, už nebol zobrazený. James Gandolfini sa u mňa zapísal v dobrom svetle, už v seriály Sopranovci, kde tiež hral rolu otca v ktorej mu to ozaj svedčí. Aj teraz sa stal tým najväčším ťahúňom a ako silný buldozér pôsobil nezastaviteľne, keď tlačil všetku tu zátaž pred sebou a svojou chlapskou, tvrdou povahou skvelo zakrýval svoje vnútorne pocity. Do celého projektu dobre "brnkal na strunu" Marc Streitenfeld, ktorý občasnými jemnými tonami prispel k trocha tmavšiemu a pochmúrnejšiemu obrazu. Pomalý spôsob rozbaľovania deja a tiež nadviazanie do úvodu, prinúti človeka si všímať každý moment a to mi celkom vyhovuje. Takto z ľahka krok za krokom sa odkrývali aj tieto jednotlivé udalosti, doplnené vkusnými humornými dialógmi (budeš si ma vydržiavať? kúpiš mi pekné veci? áno, kúpim ti zmeták a lopatku), či ostré používanie vulgarizmov, ktoré sú bežnou formou v živote a ktoré často odľahčujú vypätú situáciu.70% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Producent Scott Bloom pochválil výkon Kristen Stewart s tím, že jen málo hereček jejího věku by této roli přineslo tolik realismu, jako ona. (sir-dave)
  • Melissa Leo se filmu upsala pouhé dva týdny před natáčením v New Orleans. (sir-dave)
  • Na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýček Tony Scott, a to jako výkonní producenti. (sir-dave)

Reklama

Reklama