Reklama

Reklama

Hladová hra

Trailer

Obsahy(1)

Pět cizích lidí se ocitá v temné jeskyni. Jsou zde uvězněni a k dispozici mají pouze zásobu vody, skalpel a hodiny, které cosi odpočítávají... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

misterz 

všechny recenze uživatele

Rozhodne príjemné prekvapenie a čerstvý vietor do pomerne obohraného námetu. Opäť jeden z filmov, čo si podľa mňa tak nízke hodnotenie nezaslúži. Päť ľudí je zavretých v studni bez jedla iba so zásobami vody. Nevedia prečo, nevedia ako, časom im však dochádza jedna vec. Ten "niekto" ich len tak nepustí a pokiaľ chcú prežiť musia začať niečo jesť. Začnú sa vytvárať spojenectvá, najprv na základe sympatií, neskôr na základe rozumu, intríg....Od tohto momentu sa film stáva z pohľadu psychológie jednotlivých postáv veľmi zaujímavým. Hra o život sa môže začať.... Čo sa týka finále, bol som spokojný. Páčilo sa mi elegantné vyriešenie tejto situácie. Niekedy zdravý rozum víťazí nad všetkým a dokonca môže pomôcť človeku zachovať si svoju tvár. 80/100 ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Je pravda,že na 30 dní pobytu bez jídla a pouze s vodou v uzavřeným prostoru je film velmi zle zpracovaný a fádní s mnoha chybami a to je pravděpodobně velmi zlé.Fandové těchto snímků si právě těchto detailů všímají a udílení počtu hvězd závisí i na chybovosti režisérského umu.Film není sám o sobě špatný,ale právě ta přemíra chybovosti tento snímek srazila hodně na kolena. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Svojím hodnotením dávam najavo únavu a pocit totálnej diváckej depresie z toho nekonečného a vytrvalého prešlapávania na jednom mieste vo filmovom " trapped blood " trende , ktorého šablónu vymodeloval J. Wan. Bodík za to , že sa režisér pohral s Mojím vkusom a tiež za snahu prekonať mínusovú hodnotu podobných snímkov. Pomarančový " central rudovous " je asi výsledkom prísneho castingu , ktorý absolvoval len ON ! ( ten bodík Mi je režisér dľžny ! ) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ne že bych se nudil, ale na tak plytký děj se mi to zdálo delší, než bylo záhodno. Vyvstává tu totiž jediná otázka, a s tou si film vystačí až do svého hořkého závěru, který zase postrádá jakékoliv překvapení nebo alespoň zadostiučinění. I přesto je Hunger docela nepříjemnou podívanou, jelikož situace všech zúčastněných je vskutku pěkně na hovno. ()

Alisa 

všechny recenze uživatele

Extrémně, ale opravdu extrémně podhodnocený film!! Vždyť se jedná o dost originální námět, navíc podpořený dobrými hereckými výkony (lékařka, záporák), parádní atmosférou, dobrou hudbou..Za mě lepší 3*, ale kvůli tak nízkému hodnocení zde, jsem nucena dát 4. Navíc druhá polovina filmu si je dokonce i právem zaslouží. Pokud někdo máte právě hlad, tak si to nepouštějte..:-) Mimochodem, moc jsem nepochopila komentáře lidí, že ve filmu nebylo nic vysvětleno. Mně to přišlo jasné, proč tam byli zavření. Možná kdyby u toho zdejší kritici nespali, tak by to taky věděli, protože to v průběhu filmu vyplyne. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V prvom zábere na Lukea (Joe Egender) je vidno, že má krv po celej tvári aj oblečení. Po tom, čo skupina nájde vodu, ponorí tvár do vody bez toho, aby ju umýval, a napije sa vody. Keď zdvihne hlavu, všetku krv má preč. (misterz)

Reklama

Reklama