Reklama

Reklama

Zombie zaútočily na letiště v Harvardville a uvrhly ho v chaos. Leon S. Kennedy a Claire Redfieldová, kteří před sedmi lety během tragédie v Raccoon City bojovali proti zločinné společnosti Umbrella, jsou zpátky. Podobně jako v předchozích snímcích série Resident Evil, i nyní jsou připraveni utkat se se zlem. Jejich protivníkem je tentokrát ničemný válečník, který poté, co přišel o celou rodinu v Raccoon City, touží po odplatě. Smrtelný G-Virus se začíná šířit a nová zmutovaná monstra se pouští do zběsilého řádění. Dokáže Claire s Leonem zastavit virus dřív, než se bude historie znovu opakovat? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (261)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Animace jako z doby PS1. Hra byla v minulosti úžasná. Film mi přijde v současnosti debilní. Je diskutabilní, zda byl návrat k animaci dob dávno minulých dobrý tah. Dobrá animace mohla být to jediné co film mohlo zachránit. Těžko se tento film mohl spoléhat na debilní dialogy, dájí - li se tak debilní věty, ještě debilnějších postaviček, nazvat. Postavy postrádaly jakýkoli charakter. Jejich počínání mi mnohdy přišlo impozantně debilní. Nenašel jsem ani okamžik, po který by mě film alespoň nenudil. Sečteno podtrženo. Celkem 5x debilní. Uznávám, že odpad je hodnocení neúměrné, ale bohužel nižší hodnocení nemám k dispozici. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tohle je film pro ty, kteří oslavují především první dva filmy o Resident Evilu. Konečně pořádná porce zombíků, konečně přiblížení ke hře v něčem jiném, než názvu. Nejsem největší fanoušek ani extra velký milovník této hry, ale plus mínus vím, o co tam jde a kdo je kdo, proto pro mě tato animovaná varianta byla tou hře nejpodobnější. I když se mi poslední díl série RE velmi líbil, tohle jde na všechno trochu jinak. Atmosféra připomínající hru a poměrně hodně akce drží snímek ve velmi příjemných průměrných vodách: Ty by možná dokázal překročit, ale hodně jednoduchý příběh se umělou snahou se vším zamotat je až moc jednoduchý. Akční sekvence mají spád a jsou chvílemi velmi dobře udělané (akční ostření a rychlá kamera), avšak některé souboje jsou dost podivně a primitivně vyústěné ... Fanoušci hry budou potěšeni a filmoví fanoušci se budou chvílemi jen těžko vzpamatovávat, jak je tento RE rozdílný oproti "jejich" sérii. ()

Reklama

SonG 

všechny recenze uživatele

Fanoušek zaplesá, laik pláče.....Opravdu, jako velký fanoušek herní série musím konstatovat, že jsem se náramně bavil, nehledě na to, že hlavního hrdinu Leona S. Kennedyho mám ze všech dílů herní série nejradši....Jinak ale zapomeňte na předešlé filmové Resi, protože až TENTO film se hře opravdu podobá...a díky za to, dobrá zábava!!! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 10/10/// +velice příjemná animace, uvěřitelné chování postav, srozumitelný děj, vydařený český dabing, dobrá akce -no aby se neřeklo, chůze a pohyby postav nebyly ještě úplně dokonalé, jinak žádný problém nevidím/// No tak tenhle film jsem si musel půjčit, i kdyby dopadl jakkoliv. Avšak hned prozradím, že dopadl dobře. Stylem a zpracováním se dá zařadit mezi první dva díly. Animací se potom podobá samotné hře. Animace je nádherná. Možná, že by se v dnešní době dalo vytěžit víc a troufám si říct, že tento film svojí animací nepřekonal o několik let starší Final fantasy, přesto je rozhodně dostačující. Bezvadně se povedli všechny postavy, i ta záporná toho senátora a mile překvapil český dabing, který je lepší než originál. Takže spokojenost. A aby taky ne, snímku jsem hodně fandil, takhle můžou klidně vypadat všechna zpracování PC her. Jen ještě zabrat na emocích./// Celkem 83%/// ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

S filmovou sérií Paula Andersona to má společného pramálo a nakolik se to dotýká původní předlohy od Capromu taky netuším. Každopádně jako samostatný film to rozhodně obstojí. Plusem je určitě videoherní stylizace, jíž neodpovídá jen vizuál, ale i dějová stavba a (tak trochu bohužel) vymakanost charakterů či dialogové promluvy. No, i přesto to však utíká v solidním tempu a když přimhouřím oči nad faktem, že za pár dní si na to ani pořádně nevzpomenu, můžu to označit za velmi slušné akční béčko. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (7)

  • Jediný film série produkovaný firmou Capcom, ktorá je zároveň tvorcom aj hernej série "Resident Evil". Filmové adaptácie majú na svedomí produkčné firmy Screen Gems a Sony Pictures. (beso74)
  • Úplně první – kompletně počítačem generované – celovečerní „Skryté zlo“, jehož děj se odehrává rok po událostech ve hře Biohazard 4 (2005) pro Nintendo GC. (Benjamin-L)
  • Claire Redfieldová, jíž namluvila Alyson Court, si vezme deštník (anglicky umbrella), který má tutéž barevnou kombinaci jako logo společnosti Umbrella – předchůdce farmaceutické WilPharmy. (Benjamin-L)

Reklama

Reklama