Reklama

Reklama

Konec světa se blíží…
21. 12. 2012 – pro staré Maye konec světa. Pro čtyři vědce z NASA je to den, kdy dojde k posunu zemských pólů. Ti se musí vydat do starého mayského chrámu, aby rozluštili záhadu a zachránili lidstvo před katastrofou. (oficiální text distributora)

Recenze (163)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Tak takhle vypadá apokalyptické béčko 21. století - klaustrofobické jízdy kamery a zmatečný střih, primitivně napsaný scénář, lacině působící odkazy na aztéckou mytologii, tuny patosu a melodramatičnost, za kterou by se nemusela stydět ani leckterá telenovela (,,V těžkých časech, bůh volá tě...Ty jseš výjimečná")... Na tenhle soudný den každý soudný divák hned raději zapomene... ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Společnost The Asylum si zřejmě z nás dělá blázny. Nedřív natočí náboženský katastrofický film THE APOCALYPSA a teď skoro stejný náboženský katastrofický film 2012 DOOMSDAY. Opět ty stejné prvky - modlíš se, jdeš do nebíčka, nevěříš v boha - umřeš. A opět ty perfektní hollywoodské triky 2 sekundy průtrž mračen - kroupy o velikosti pinpongových míčku, občas zemětřesení, občas díra v zemi a v Mexiku poletující sníh - pardon, měl to být sníh, ale vypadá to jako bílé chmýří zralé pampelišky. Prostě KATASTROFA :-( ()

Reklama

astarik 

všechny recenze uživatele

To je tak když chcete koukat na 2012 Ronalda Emmericha a šáhnete vedle. Když jsem na začátku zjistil, že místo katastrofickýho velkofilmu koukám na 9% béčko, chtělo se mi plakat, ale když už to tady mam, tak to musim zkusit. No nakonec se z toho vyklubala biblická konverzačka, kde katastrofické efekty tvořili tu přijatelnější část (bylo jich málo, ale třeba tornádo překvapilo). Rozhodně jsem ale už viděl horší filmy a mít to s titulkama místo dabingu, tak s trochou alkoholu na pustém ostrově bez nadějí na přežití by to mohlo být poměrně slušné zpříjemnění posledních chvil. A teď už je čas napravit omyl... 15% ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Tenhle film skoro ničím nezaujme. Scénář je hrozně plytký, postavy nejsou uvěřitelné, na druhou stranu do sebe všechno celkem zapadá. Náboženská linie působí značně pateticky, ale dá se vydržet. I přes několik nelogičností musím nakonec filmu udělit lepší hvězdu, protože zdaleka nebyl tak špatný, jak jsem čekal. (476.) ()

1945 odpad!

všechny recenze uživatele

Navrhuji pro tento film cenu ,, ZLATÝ SHIT ROKU 2008 NA FILMOVÉM PLÁTNĚ". Je totiž tak ubohý v každém směru, že nemá nárok ani na jednu * Odůvodnění::::: efekty naprosto mizivé a nepřesvědčivé, herecké výkony se ani výkony nazývat nedají, děj ve filmu v podstatě neeexistuje a také nechápu z jakého důvodu je film napěchován tunami církevní propagandy??? Hrůza, hrůza a hrůza.... zahozených 95 min...... Doporučuji se držet od 2012 Doomsday co nejdál a nejlépe nikdy neshlédnout ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film se z části natáčel ve středoamerickém státě Belize, konkrétně ve městě San Ignaciov v přírodní rezervaci Chaa Creek a v historickém areálu Caracol, který je v současnosti významnou i vyhledávanou destinací s archeologickým nalezištěm a památníkem mayské kultury. (topr harley)

Reklama

Reklama