Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři nejlepší kámoši ze střední se rozhodnou navštívit místní vysokou školu a doufají, že zažijí pořádně divoký víkend. Nejlepší víkend svého života, na který budou věčně vzpomínat . Ale dá se utajit, že jsou jenom středoškoláci? (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

Marrianna odpad!

všechny recenze uživatele

3 nepřekonatelně pitomoučtí studentíci ze střední se rozhodnou, že si udělají nejlepší víkend na světě. Dostanou se do parády party namachrovanejch blbečků z vejšky a doufají, že zažijou ty super kalby plné sexu, jaké se jim na vysoké nabízí. Nechybí plno zvracení, výkalů....jak už to tak bývá ve všech těchto kvalitních "komediích". Ale pozor mládenci s neskutečně hnusnými ksichtíky si užijou i romantiky s roštěnkama stejně hloupoučkýma....i skórovat se bude - odpornej tlustoprd funící na bloňdaté rozhoďnožce? → No hnus velebnosti. A já se ptám, kdy už konečně těchto sraček bude konec? Jestli někdo v mém okolí řekne, že to bylo OK dám mu přes držku. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Teenagerovské komedie, která mně osobně moc nesedla. Je pravda, že se zde najde několik povedených srandovních momentů, nicméně film celkově (možná kvůli hlavním představitelům) působí nesympaticky. Tomu všemu ani nepřídá takové to americké machrování na to, jak se u nich chlastá a všichni paří jak o život, což vyznívá hodně nevěrohodně. Zkrátká se jedná o film, jenž pojednává o nehorázném nesmyslu. ()

Reklama

baXter odpad!

všechny recenze uživatele

S tím scénářem to mohla být lehce podprůměrná americká high school komedie (jasně, teď přijde velký ALE), ale kamera, režisér a maskéři z toho udělali totálně nechutnou sračku. Jak někdo mohl vybrat takový nepříjmený a hnusný xichty, to fakt nechápu. Hráli celkem přijatelně, ale na 90% postav se nedalo dívat. Typ těchno komedií má jiný vzhledový "standard". Prostě nekoukat, pokud Vám je čas cenný. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Slova "fuck a shit" jste zde mohli slyset vickrat nez slova "slibuji a prisaham" pri kandidatskem projevu na americkeho prezidenta. To vypovida o tom ze pan scenarista ma min napadu nez houpaci poník. Vsechno je nalajnovany uz pri uvodni melodii a vy proste vite, ze banda nadrzenych pubertaku si bude muset projit tunou vykalu a ostudy, nez se jejich guma u trenyrek konecne povoli. Vtipnejsi dialogy jsem zazil v cekarne u zubare a talent pana rezisera jsem nedavno potkal na hlavnim nadrazi u eskalatoru jak prodava tydenik Novy prostor. Z toho mi vychazi jednoducha vec, cas straveny koukanim na tento opus, jsem mohl stravit daleko uzitecnejsim zpusobem, napriklad okousavanim si nehtu na noze umelou protezou kamaradovo babicky. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

rozhodně né špatnej film..já jsem se docela bavil hlavě ten tlustoch mě dostával..takhle to opravdu je.. ten film má pravdu. Drake Bell byl docela dobrej..a holky byli taky pěkný...pak pomsta těch sr*čů ktery si to určitě zasloužily..na tenhle film bych se rád kouknul víc krát...ale když to srovnám s lepšíma komediema tak si spíš pustim neco jinyho ale neni to špatný :) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Väčšina scénok bolo natočených v areáli univerzity v Tulane (New Orleans) a Grace King High School v Metairie v januári 2007. (misterz)

Reklama

Reklama