Reklama

Reklama

S nekonečným elánem, stále kručícím žaludkem a slibem sobě samotnému, že tenhle rajón ochrání, se představuje Paul Blart – Policajt ze sámošky. Dobrotivý Paul Blart (Kevin James - Dva z Queensu) vždycky snil o tom, že se stane policistou. Místo toho pracuje jako ochranka v místním nákupním centru. Se svým úzce střiženým knírkem, osobním vozítkem a nakažlivým nadšením se zdá být tím jediným, kdo svou práci bere vážně. Všechno se ale mění, když obchod obsadí banda lupičů a zajme rukojmí. Blart - bez výcviku, beze zbraně a svou velikostí ideální terč - usuzuje, že nastal pravý čas ukázat ostatním, že je tím největším policajtem v celém nákupním centru. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (272)

Timak 

všechny recenze uživatele

Mno tohle je prostě pěknej film. Kevin James není komik první třídy a já teda nevím vůbec proč?! Rozhodně dokáže pobavit daleko víc, než mnohem známější, ale o to víc ubožejší Will Ferrell. Zatím kde všude hrál tento chlápek, tak to stálo za to. A hlavně - je to komedie ne jenom na papíře, ale je to komedie, kde se opravdu zasmějete. A že režisér nestojí zrovna za moc? to nevadí, je tam Kevin a ten je fakt dobrej. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát jen 3 ***, ale nemohu, měl bych pak výčitky. Je pravda, že je to průmerná komedie na jedno podívání, ale já jsem si jí užil a příjemně jsem se u ní pobavil.Taky mám radost, že byl film komerčně úspěšný. Jde vidět, že i dnes může uspět film, který se de-facto odehrává na jednom místě, a takové filmy já mám prostě rád, (viz. třeba Gauneři, Telefonní budka, Sniper, Smrtonostná past nebo Flákači). Stačí prostě jen aspoň trochu kvalitní scénář. Dávám 4 **** i když vím, že už se na film asi podruhé nepodívám, ale rád si dám premiéru v TV. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Slovenskej premiéry sa pri rýchlosti našich distribútorov našinec ani nemusí dožiť, tak som riskol CAM a bohužiaľ v ňom chýbalo asi 15 minút dôležitej akcie, takže hodnotiť zatiaľ nebudem. Každopádne pre KEVINa JAMESa mám slabosť už od KING OF QUEENS a môžem povedať, že som sa bavil aj na tom torze videného. --- V podstate ide o paródiu na DIE HARD a našťastie tvorcovia nepoužili ani jeden jediný fekálny vtip. Bavil som a rozhodne viac ako na THE HANGOVER. Navyše v českom dabingu obsadil Bonton Martina Zahálku, takže kontinuita bola zachovaná a zážitok znásobený. (25.1.2009) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná odlehčená oddechovka se sympatickým humorem, který nic nehrotí do extrémů. Hlavní postavou je nešika Paul Blart pracující pro ochranku v obchodním domě. Svou práci bere smrtelně vážně, a proto je kolegům a ostatním zaměstnancům k smíchu. Neustále se snaží dostat k policii, ale hypoglikémie mu to neumožňuje. Kevin James zvládl svou roli skvěle a celý film stojí na něm, jako nešika a ňouma Paul byl roztomilý. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Slabšia komédia, kde pobaví naozaj iba máločo. Navyše ide o typický príklad už hodne vychodenej dejovej línie komédií s Kevinom Jamesom. Dá sa to zhrnúť do vety: "Ako tučnučký ale zato dobručký looser k šťastiu prišiel, pričom zistil, že vlastne nie je looser ale hrdina, a ešte pritom získal aj srdce spanilej devy." Niečo podobné ako sme mali možnosť vidieť napr. v Zoošetrovateľovi (2011) alebo v Profesorovi v ringu (2012). Zabaviť sa na obrázkoch trochu dá, ale nečakajte žiadne zázraky. 40/100 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Gary Valentine, který se ve snímku objevil v roli zpěváka karaoke, je bratr Kevina Jamese. (prokda)
  • Kevin James se obešel bez kaskadéra. (HellFire)

Související novinky

Lekce páření od zvířat v zoo

Lekce páření od zvířat v zoo

25.05.2009

Možná to zní bulvárně, ale přesně tohle bude námětem romantické komedie The Zookeeper, kterou se Kevin James pokusí navázat na svůj nečekaný úspěch s Policajtem ze sámošky (ten si nakonec nenašel… (více)

Will Smith na lovu strašidel

Will Smith na lovu strašidel

19.02.2009

Už koncem roku 2007 se mluvilo o rodinné hororové komedii Monster Hunter, k níž napsali scénář Robert Baird a Daniel Gerson (Auta, Příšerky s.r.o.) a jejíž hrdinou bude dětský psycholog s neobvyklým… (více)

Reklama

Reklama