Reklama

Reklama

Pavouk

(festivalový název)
  • Austrálie Spider

Obsahy(1)

Jak se říká: je to legrace, dokud někdo nepřijde o oko. Cena diváků z ročníku 2007 a Zvláštní uznání na festivalu v Sundance 2008. Nash Edgerton je režisér, scenárista, střihač, producent, herec a kaskadér. Natočil sedm krátkých filmů, které získaly několik cen, a právě dokončuje svůj celovečerní debut. (MFF Karlovy Vary)

Recenze (139)

rottik-cb 

všechny recenze uživatele

Profesionálně natočený „kraťas.“ První půlka- zdánlivě nudná- je nezbytná, aby vedle ní náležitě vyzněla brutalita druhé. Klip na téma, že škodolibost se nevyplácí. PS: Pavouky mám ráda. PPS: Když jsem to viděla poprvé, jen jsem zírala na obrazovku. Podruhé o několik minut později (když jsem to pouštěla ségře) už jsem se u scény s okem smála jako blázen :) Sledováno in english. ()

cubiculla 

všechny recenze uživatele

Mnoho z vás si stěžuje na zbytečnost té větší části snímku, kde se prakticky nic neděje. Podle mě zbytečná není ani trochu, vyhovuje mi její náplň i délka a díky této části má také mnohem větší účinek to, co bude následovat... Člověk, který to sleduje poprvé proto nemá vůbec šanci tušit, co by se asi mohlo stát a závěr si dle mě velmi užije. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

3* i když se to na první pohled nezdá, tak se jedná hodně drsný kraťas. Za sebe to beru jako varování podobným vtipálkům. kteří stále nemají dost. Jedno zhlédnutí mi rozhodně stačilo a nejsem ten typ lidí, co by se smál cizímu neštěstí. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: X /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

daEmoNickY odpad!

všechny recenze uživatele

Hahaahahahhhaaaahhahahahahahaha. haha .h hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Ne uz nemuzu, hehe. Hahahhahahahahhahaaaahaha. Ted vazne. Chcete znat dukaz teorie relativity? Jak nafouknout 10 vterin na 10 minut o zavod beziciho filmu? Dekuji ti Boze, ze jsi stvorila sakrasmus. --- Tvuj fanda //////// Youtube @ cartoon + violence+ fun ()

bctpeyhon 

všechny recenze uživatele

Trošku příběh ze života, nebo minimálně varovný snímek pro podobné srandisty, jako tady byl herec, a zároveň režisér, Nash Edgerton. I tohle se může stát lidem, kteří nesnáší pavouky a lidem, kteří si z nich chtějí vystřelit. Podle názvu a podle toho, že spolujezdec něco schovává do horní přihrádky, jsem tak nějak čekal, co se stane. Ale ten konec předpokládat už nešel. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama