Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Peňazí nemali veľa, tak ich väčšinu dali na brutálne scény. Rozumný krok. Bohužiaľ si to odniesol zbytok filmu. Herci ani príbeh už žiadnu dieru do sveta neurobili. To že sa na tento film dala nalákať Thora Birch, je škoda. Americkú krásu človek natočí raz za život a vo väčšine prípadov z tým aj celý život musí vystačiť. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Plagiát Hostelu, který sice vypadá celkem slušně, ale od poloviny filmu jakoby si režisérskou židličku půjčil Uwe Boll. Hledání kamarádů ve vlaku zásadně probíhá lezením zvenčí do okna a za jízdy, 40ti kilová slečna nejenže má neskutečnou sílu, ale ještě v pohodě ustojí několik POŘÁDNÝCH pěstí přímo do ksichtu (nebýt tou slečnou Thora Birch, která mi naštěstí není nějak nesympatická, ale nějaká kravka, byl by to odpad), celý vlak se umí vypařit z kolejí a mnoho jiných debilit včetně té, na kterou jsem čím dál víc alergický a to - chlapa, který zabil mé kamarády a chce zabít i mě, omráčím a místo toho, abych ho dorazil, tak ho nechám ležet a utíkám pryč. ()

Reklama

Mírouš 

všechny recenze uživatele

Jede jede mašinka, kouří se jí z komínka...:-) Film byl tak do půlky dobrej, ale jakmile došlo k tomu, že bacili tlusťocha do hlavy a zdrhli, místo toho aby ho dorazili, tak jsem začal kroutit nechápavě hlavou, až do konce filmu...Opět jeden z hororů, kterej postrádal totálně logiku. Škoda, mohl to bejt slušnej kousek, zvlášť když v něm hraje taková známá tvář. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Horor, který se odehrává z velké části ve vlaku, nečkaně, kdy mladí sportovci Amíci jedou z turnaje někde ve Východní Evropě do Oděsy. Netuší ale, že ve vlaku, do kterého nastoupili, jsou i ti zlí, kteří obchodují z krví. roztáčí se tak kolotoč situací, které jsou místy až nechutné. On to ani tak není horor, při kterém jsem se děsil. Je to spíš hodně brutální krvák, kde si tvůrci nebrali servítky z žádnou cenzurou. Prostě natvrdo bylo vidět všechno to svinstvo. A někdy se mi až dělalo blbě z toho, co jsem tam viděl. Je to jen další tuctovej film, kterej mi ale nepřišel jako uplná sračka. Dalo se na to koukat. A jedna věc se mi tady strašně líbíla a zároveň naháněla hrůzu. Je to možná jedna z nejděsivějších scén, co jsem viděl. A to byl ten hořící jedoucí vlak. To vypadalo velmi dobře a měl jsem z toho mrazení. ()

S.Kok.i 

všechny recenze uživatele

Áno, už som si zvykol, že naprieč týmto žánrom sa málokedy vyskytne prípad, kde by sa postavy správali normálne a človek by nekrútil hlavou nad tým, ako nelogicky sa dokážu chovať a doslova si pýtajú aby sa im stalo niečo zlé. Vlak do pekiel je však iný level a rozhodne nelogickosťou nešetrí. Tak primitívne chovanie postáv som fakt ešte nemal možnosť vidieť (až doteraz) a záverečný fight medzi rezníkom a hlavnou postavou je fakt čerešnička na torte. Jediným plusom tohto nepodarku sú celkom kvalitné brutálne scénky, ktoré na pohľad potešili, ale v kombinácii s tým všetkým čo sa tu deje, je to len ako dať leukoplast na otvorenú zlomeninu. Vlak do pekiel odporúčam každému kto má rád paródiu a zároveň nepohrdne nejakým tým gore. Edit (2.2.2024): Osud je ku mne nemilosrdný, a zhodou okolností sa mi podarilo vidieť toto veľdielo druhýkrát. Za svojim predošlým názorom si stojím, no musím uznať, že už ma tu toľko vecí nesralo, a celkom mi to aj rýchlo ušlo (dosť možno preto, že som vedel čo od toho mám čakať). Svoje hodnotenie o pár percent dvíham a moje nové odporúčanie znie: Nečakajte od toho nič, a možno dostanete veľa.  Hodnotenie: 25% =) 30%. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • V USA byl film nejdříve označen ratingem NC-17. Později film převzala společnost Lionsgate a vystříhala některé krvavé scény, díky čemuž byl film nově ohodnocen ratingem R. (Terva)
  • Snímek měl premiéru na filmovém festivalu Screamfest Horror 16. října 2008. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama