Reklama

Reklama

Jersey a jeho přítelkyně B.B. jsou profesionální lovci lidí. Během přepadení klenotnictví se jim podaří dopadnout hledaného zločince, ale B.B. skončí se střelným zraněním a je zatčena. Za vinu to klade Jerseymu a rozhodne se jejich partnerství ukončit. A právě včas. Mafiánský boss Wald si totiž objedná Jerseyho likvidaci. (Filmbox)

(více)

Recenze (32)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Ano,opět já,který dává odpadovým filmů 5 hvězdiček a naopak. Jenže jak jsem psal několikrát jak můžu hodnotit film,který mě bavil od začátku až do konce? Tohle béčko má všechno co jsem od béčka chtěl a nemusí to bát rovnou béčku jen kvůli nízkému rozpočtu a nemít tam 50 rozmlácenjch aut a deset výbuchů. Tady to začíná akcí a dobrým scénářem,svědek prostitutka v kufru ukradeného auta,zábavní záporáci a jejich šéf takovej prcek,který si sice nemůžu rovnat lovcům,za to obklopen tolika zabijáky,že Michael a Lisa mají co dělat,aby je všechny postříleli. Michael je hrdina takové jaké mám rád,vtipálky hrající před námi blbečky a přitom to má všechno dobře srovnané. Takže smůla,že v tom hraje Dudikoff a film má šedý rámeček nedám nízké hodnocení jen kvůli tomu,že si někteří myslí,že je to hrozný. Omyl. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Michael Dudikoff se proměnil ze slušného ninji na naprosto trapného a ubohého mameluka, který sice dokáže zmlátit darebáky a vybojovat trapné souboje, ale mimo ně platí za totálního jelimana, který si ani nedokáže udělat pořádek ve svém vztahu k další ultra drsné madoně. Veškeré dialogy dosahují stupně imbecibility a tlačí diváka buď k útrpnému brekotu nebo smutného chichotu. Jedna hvězdička za veškeré scény s Dudikoffem, které mě vskutku rozesmály. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 2/10 Děj 2/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +Michael Dudikoff -dabing, akce, zpracování/// Jestliže tohle bylo myšleno jako vážná akce, tak je to pěkně směšný. A pokud to měla být komedie, tak je to pěkně trapný. Ať tak či onak, zaručeně se budete nudit a budete zoufat nad topornou akcí a přiblblím chováním všech zučastněných. Není akce jako akce./// Celkem 27%/// ()

Pepinec

všechny recenze uživatele

Chraň vás ruka číkoli, byste snad někdy toto filmové lejno vlastníma očima pozřeli. Já se o to snažil do první reklamy a z následků se marně vzpamatovávám ještě teď, v podvečer druhého dne. Někdo už prosím vás vrazte Majklovi nějakou cenu za celoživotní přínos bahna do našich televizí, ať si dá konečně pohov a nesnaží se nás svými braky dostat na úroveň retardované škeble. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Někde v období mezi koncem 80.let a let 90tých se Michael Dudikoff ocitl někde na úrovni hrubého úpadku a PROFESIONÁLNÍ LOVEC je toho jasným důkazem. Porovnejte bojové scény zde a s AMERICKÝM NINJOU! Mě se chce brečet. Navíc Dudikoff tu je tak trochu jakože "ňouma" a všechny vtipné momenty jsou tu neskutečně tragické! ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama