Reklama

Reklama

Cesta samuraje

Trailer

Samuraj Yang má od svého mistra za úkol vyvraždit členy nepřátelského klanu. Úkol splní, avšak nechá naživu malou holčičku, jejíž rodiče sám zavraždil. Rozhodne se o holčičku postarat a prchá s ní před svým vlastním mistrem a zabijáky ze svého klanu, kteří chtějí malou holčičku zabít. Útočiště nachází ve westernovém městečku plném cirkusových podivínů. Mezi nimi je i vrhačka nožů Lynne, jejíž rodina byla vyvražděna zlým zbojníkem a jeho družinou, která má nyní pod nadvládou město. Zbojník se do města vrací, tentokrát se však vesnice rozhodne bránit. Vykopají staré střelné zbraně a s velkou pomocí Yanga se zločinecké tlupě postaví. Doprostřed krvavé bitvy přichází i Yangův klan samurajů, kteří Yanga nakonec vystopovali. Samurajský klan a zlá zbojnická tlupa se navzájem víceméně pobijí. Zabití vůdce zločinecké bandy však čeká na Lynne... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (194)

Fr 

všechny recenze uživatele

TOTO JE PŘÍBĚH SMUTNÉ FLÉTNY, USMĚVAVÉHO DĚCKA A PLAČÍCÍHO MEČE...../// Pohleďte na westernový příběh s hromadou Korejců spadnoucích (do závěrečné řežby) z nebe. Užijte si podívanou plnou kýčovitých obrázků, super zvuku a vážného hudebního doprovodu. Zábava pro slabomyslné. Asi proto jsem se tak výborně bavil!!!! MEČ JE ZAPEČETĚN, ABY NEBYL SLYŠET PLÁČ DUŠÍ, KTERÉ ZABIL - já tyhle ,,kydy“ miluju! Komiksový výraz, zajímavý prostředí, zvláštní atmosféra, efekty, který stojí za hovno, barevnost střídající se s temnotou – tady je všechno to co mi chybělo v Jonah Hex(ovi). Pohádka pro dospělé o muži s tělem zabijáka a srdcem kněze. Ještě...JEŠTĚ!!! POKRAČUJ PÍSEČNÝ MUŽI. Já prostě doufám, že je to teprve začátek! (Pozor: TRON a festivalové filmy se promítají jinde!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, jakou strategickou výhodu může poskytnout Ruské kolo. 2.) Už jsem unavanej z vojíždění festivalovejch filmů. 3.) Zjistím, že logoped může umět taky dobře střílet. 4.) 300? Tolik jich tu není, ale ke štěstí mi stačí i míň mrtvejch. 5.) ,,UVIDÍME SE V PEKLE HOLČIČKO. OBLEČ SI NĚCO SPROSTÝHO“ - no není to k sežrání? /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Shit 

všechny recenze uživatele

To je tak těžký udělat obyčejný drsný béčko s řezníkem v hlavní roli? já myslim, že to tak těžký nebude, v 80tých, 90tých letech by z tohohle udělali řežbu, kterou bych si se všim všudy užil, i když by to bylo stupidní třeba, dneska je to bohužel jen vcelku nudná kravina, kde si člověk užije trochu akce na začátku, to je asi to nej, co lze za celej film vidět a pak se z hlavního maséra stane pradlena a chůva a pořádný akce se dočkáme až na konci, kde sice pochcípá hromada lidí,ale člověka spíš zajímá jak je možný, že do boje jde 50 lidí, pochcípá jich 100 a ještě 50 zbyde než jak ta celá akce vypadá. Bohužel navíc musim opět konstatovat, že to vypadá jako Jonah Hex, což je průser, navíc Rush je tady k ničemu a Bosworth jen na pokoukáníčko, což je fajn, ale využitelnost ve filmu taky celkem nic moc a hlavní záporák nudnej pedofilní klaun. ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Od něčeho, co se honosí reklamou ve znění "od producentů trilogie Pána prstenů" by jste definitivně neočekávali 80 minut romantiky, 11 minut boje a 5 minut srdceryvného loučení. Ergo se omlouvám se spoyler, nebuďte naivní jako já a Červená Karkulka a s napětím nevyčkávejte na dramatický závěr! Jediné, čeho se dočkáte bude zrytá zahrádka, investice do nového mandlu a lámání pečetě! 32% ()

Pecival odpad!

všechny recenze uživatele

Nevuěřitelná hovadina, s lítajícíma ninjama (tohle už není ani klasické wire-fu, oni prostě přistanou na střeše jak holubi), kterou jsem protrpěl od začátku dokonce. První půlka je absolutně bez akce, takže přežít ji je opravdu výkon. Aby to nebylo tak hrozné, obšťastňuje film diváka Kate Bosworth, jejíž herecký um je snad srovnatelný s dnes již legendárními kvalitami "nejhoršího herce v dějinách" Orlanda Blooma. Abych nebyl nefér, ke konci už se cosi děje, ale můj mozek už byl rozleptanej, takže ikdyby se tam natřásala Amy Smart nahoře bez, stejně by to nepomohlo. A co tam dělal Rush to je mi záhada, asi mu došli love. Vyhnout se obloukem. ()

kalap 

všechny recenze uživatele

No, taká trápna, trapošina, kde neuvidíte nejaké skvelé súboje, ale lietajúceho samuraje, ktorý tancuje v lufte a jednou otačkou skosí naraz dvadsať byvalých kamošou a zachraňuje dieťa a tancuje a kosí ďalej, až kým ho smrť nerozdelí. A tak si spolu zaspievajme: tank, tank , tachachaank, na východe vyšla hviezda narodil sa Mao Cetung z malej chýži vyšiel z ryži sám náš vodca Mao cetung, rozbili sme okno a dostali sme šek, musel ho zaplatiť sám Čankajšek, tank tachaaank. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (4)

  • Zatímco obyvatelé městečka očekávají příjezd plukovníka a jeho mužů, můžete si povšimnout jejich vybraných oděvů, kostýmů a pitoreskních doplňků, a právě zde lze objevit černý šátek obvázáný kolem Ronova (Geoffrey Rush) krku, který z jeho krku v následném boji záhadně zmizí. (Conspi)
  • Je možné všimnout si, že malba na stěně salónu je parodií obrazu francouzského malíře Edouarda Maneta "Dejeuner Sur L'Herbe", kterou tvůrci filmu upravili k obrazu svému. (Conspi)
  • V průběhu boje mezi obyvateli městečka a plukovníkovými muži si lze povšimnout Ronalda (Geoffrey Rush), jak svoji výstavní kulovnici láduje náboji holým palcem, kdežto v záběru následujícím bezprostředně poté, kde pálí jednu ránu za druhou, se na jeho rukou nacházejí černé kožené rukavice. (Conspi)

Související novinky

Goliáš bude hodovat v pekle

Goliáš bude hodovat v pekle

23.01.2011

„Ve stylu 300“ je už poněkud ošoupaná formulka, ale Hollywood s ní pořád operuje. Několikrát jsme něco takového opravdu viděli, hlavně v seriálu Spartakus: Krev a písek či v aktuálním mixu westernu a… (více)

Reklama

Reklama