Reklama

Reklama

Cesta samuraje

Trailer

Samuraj Yang má od svého mistra za úkol vyvraždit členy nepřátelského klanu. Úkol splní, avšak nechá naživu malou holčičku, jejíž rodiče sám zavraždil. Rozhodne se o holčičku postarat a prchá s ní před svým vlastním mistrem a zabijáky ze svého klanu, kteří chtějí malou holčičku zabít. Útočiště nachází ve westernovém městečku plném cirkusových podivínů. Mezi nimi je i vrhačka nožů Lynne, jejíž rodina byla vyvražděna zlým zbojníkem a jeho družinou, která má nyní pod nadvládou město. Zbojník se do města vrací, tentokrát se však vesnice rozhodne bránit. Vykopají staré střelné zbraně a s velkou pomocí Yanga se zločinecké tlupě postaví. Doprostřed krvavé bitvy přichází i Yangův klan samurajů, kteří Yanga nakonec vystopovali. Samurajský klan a zlá zbojnická tlupa se navzájem víceméně pobijí. Zabití vůdce zločinecké bandy však čeká na Lynne... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (194)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

prazvláštní,přesto koukatelný a v konečném součtu poměrně zábavný hybrid,který disponuje dobrými herci (je celkem s podivem v čem všem se může objevit Geoffrey Rush) a hlavně povedenou vizuální stránkou.Od lepšího hodnocení bohužel zrazuje poměrně okoukaný příběh (což by až tolik nevadilo),který se navíc nevyhne několika hluchým místům.Jako béčková jednohubka je tedy Warriors way dostačující,ale pokud bych měl v budoucnu potřebu sáhnout po podobném druhu filmu,zvolím raději Ninja Assasina...65% ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Od něčeho, co se honosí reklamou ve znění "od producentů trilogie Pána prstenů" by jste definitivně neočekávali 80 minut romantiky, 11 minut boje a 5 minut srdceryvného loučení. Ergo se omlouvám se spoyler, nebuďte naivní jako já a Červená Karkulka a s napětím nevyčkávejte na dramatický závěr! Jediné, čeho se dočkáte bude zrytá zahrádka, investice do nového mandlu a lámání pečetě! 32% ()

Reklama

Socrates 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, kterej vás vlastně ani nezaujme, natož aby vás vzal za srdce, ale tak to teda jako dokoukáte, protože tam jde o revenge a jste zvědaví, jak to proběhne. Přidávám jednu celou hvězdičku navíc za rozkošný šikmooký bejbátko. Z podobnýho ranku je mnohem lepší 47 róninů, tak na to pamatujte, než si tohle pustíte. Ale zase, 47 róninů je bez rozkošnýho šikmookýho bejbátka... ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem viděl omylem. Mojí chybou jsem si sehnal tohle místo Ghost Dog – cesta samuraje. :-) Byla to příšerná ptákovina. Jde o splácaninu všeho možného. Evidentně to mnoha divákům nevadí. Hlavně, že je tam hodně efektů a je to akční. Jednu hvězdu nechávám za pěknou hlavní hrdinku. Jinak si příště dám více pozor na ty „skvělé“ české překlady názvů filmů. ()

Pecival odpad!

všechny recenze uživatele

Nevuěřitelná hovadina, s lítajícíma ninjama (tohle už není ani klasické wire-fu, oni prostě přistanou na střeše jak holubi), kterou jsem protrpěl od začátku dokonce. První půlka je absolutně bez akce, takže přežít ji je opravdu výkon. Aby to nebylo tak hrozné, obšťastňuje film diváka Kate Bosworth, jejíž herecký um je snad srovnatelný s dnes již legendárními kvalitami "nejhoršího herce v dějinách" Orlanda Blooma. Abych nebyl nefér, ke konci už se cosi děje, ale můj mozek už byl rozleptanej, takže ikdyby se tam natřásala Amy Smart nahoře bez, stejně by to nepomohlo. A co tam dělal Rush to je mi záhada, asi mu došli love. Vyhnout se obloukem. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (4)

  • V průběhu boje mezi obyvateli městečka a plukovníkovými muži si lze povšimnout Ronalda (Geoffrey Rush), jak svoji výstavní kulovnici láduje náboji holým palcem, kdežto v záběru následujícím bezprostředně poté, kde pálí jednu ránu za druhou, se na jeho rukou nacházejí černé kožené rukavice. (Conspi)
  • Zatímco obyvatelé městečka očekávají příjezd plukovníka a jeho mužů, můžete si povšimnout jejich vybraných oděvů, kostýmů a pitoreskních doplňků, a právě zde lze objevit černý šátek obvázáný kolem Ronova (Geoffrey Rush) krku, který z jeho krku v následném boji záhadně zmizí. (Conspi)
  • Ryba, která je na samotném konci filmu násilně vbodnuta do oka jednoho z nájemných vrahů, se nazývá garfish, half-beaks nebo ballyhoo a pochází z rodu Hemiramphus, který se vyskytuje pouze v teplých vodách a ne v chladných regionech polárního kruhu, jak lze vidět ve filmu. (Conspi)

Související novinky

Goliáš bude hodovat v pekle

Goliáš bude hodovat v pekle

23.01.2011

„Ve stylu 300“ je už poněkud ošoupaná formulka, ale Hollywood s ní pořád operuje. Několikrát jsme něco takového opravdu viděli, hlavně v seriálu Spartakus: Krev a písek či v aktuálním mixu westernu a… (více)

Reklama

Reklama